Gleneagles Hospital Singapore

Gleneagles Hospital Singapore Singapore klinikka 1

Gleneagles Hospital Singapore on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 1987 perustettu JCI-akkreditoitu klinikka sijaitsee Singaporessa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Gleneagles Hospital Singapore, Singapore

Gleneagles Hospital Singapore kuuluu jättiläismäiseen Pantai Parkway Group Healthcare -verkostoon. Tämä 258-paikkainen yksityinen akuuttisairaala, jossa on yli 300 erikoislääkäriä, tarjoaa laajan valikoiman lääketieteellisiä ja kirurgisia palveluja, ja se on saavuttanut Singapore Quality Class -sertifikaatin. Se on myös alueellinen referenssikeskus, jolla on vankat teknologiset resurssit kuvantamisen ja robottikirurgian alalla.

Gleneagles oli ensimmäinen sairaala Kaakkois-Aasiassa, joka käytti kirurgista robottia neurokirurgiassa, selkäkirurgiassa ja korva-, nenä- ja kurkkukirurgiassa. Parkway Healthcare perusti Gleneaglesiin vuonna 1994 Aasian maksasairauksien ja elinsiirtojen keskuksen (ACLDT).

ACLDT on Aasian ensimmäinen yksityinen keskus, joka on erikoistunut kaikenlaisten maksasairauksien, kuten maksasyövän, hepatiitin, alkoholikirroosin ja lasten maksasairauksien hoitoon. Gleneagles oli ensimmäinen sairaala Kaakkois-Aasiassa, jossa tehtiin elävän luovuttajan maksansiirto.

Gleneaglesin muita erikoisaloja ovat syöpähoito, kardiologia, sydän-, rinta- ja verisuonikirurgia, gastroenterologia ja hepatologia, hematologia, kivitripsia, neurotieteet, suu- ja leukakirurgia, neonatologia, synnytys- ja naistentautien hoito, silmätaudit, ortopedia, lastentautien hoito, urheilulääketiede ja liikuntalääketiede sekä urologia. Gleneagles toivottaa tervetulleeksi lääketieteelliset matkailijat.

Gleneaglesin potilashuoltokeskus (PGAC) auttaa lääkäriaikojen varaamisessa sopivien erikoislääkäreiden kanssa, järjestää lentokenttä- ja hotellikuljetukset, auttaa majoituksessa, erityisruokavalio- ja juomatarpeissa, auttaa viisumien hankkimisessa ja viisumin pidentämisessä tarvittaessa.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Rintojen suurennus

Gleneagles Hospital Singapore tarjoaa:

Cafeteria
Perhemajoitus
Ilmainen Wi-Fi
Sairausvakuutus
Kansainväliset sanomalehdet
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksivaraukset
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Uskonnolliset tilat
Ravintola
Tallelokero huoneessa
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Singapore – Maa: Singapore – Perustettu: 1987
Akkreditointi: JCI Accredited – Puhutut kielet: arabia, bengali, khmeri, kiina, englanti, hindi, venäjä, vietnam

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️