Medicover Hospital Hungary

Medicover Hospital Hungary Budapest klinikka 1

Medicover Hospital Hungary on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 1967 perustettu ISO 9001:2008 -sertifioitu klinikka sijaitsee Budapestissä, Unkarissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Medicover Hospital Hungary, Budapest, Unkari

Medicover Hospital Hungary on nykyaikainen, huipputekninen leikkaus- ja kuvantamiskeskus, joka tarjoaa erilaisia terveydenhuoltopalveluja kohtuulliseen hintaan, mukaan lukien diagnostiikka, endoskopia, ENT-kirurgia, yleiskirurgia, ortopedinen kirurgia ja suonikohjujen leikkaus. Saatavilla olevia hoitoja ovat muun muassa nenäkirurgia tukkeutuneen nenän vuoksi, poskionteloleikkaus, nielurisojen ja adenoidien poisto, sappirakon poisto, tyrän korjaus, karpaalitunnelin vapautus, polven nivelsidekirurgia ja polven artroskopia.

Kaikki kirurgiset toimenpiteet suorittavat kokeneet ja korkeasti koulutetut asiantuntijat. Käytössä on myös poliklinikka, jossa on 12 neuvonta- ja tutkimushuonetta. Sairaala on varustettu uusimmalla lääketieteellisellä tekniikalla, johon kuuluvat uusimmat tietokonetomografia- ja magneettikuvauslaitteet, huippuluokan endoskooppilaitteet ja edistykselliset kirurgiset laitteet, kuten Arthrex Synergy -artroskooppi ja Storzin laparoskooppilaite. Sairaalan kahta nykyaikaista leikkaussalia tukevat tehohoito- ja postoperatiiviset tarkkailuhuoneet, kehittynyt yleisanestesia- ja lääketieteellinen valvontatekniikka sekä tehokkaat sterilointilaitteet.

Sairaalassa vierailevista kansainvälisistä potilaista huolehtivat englantia, saksaa, ranskaa, norjaa, ruotsia ja saksaa sujuvasti puhuvat monikieliset lääketieteellisen matkailun johtajat. He hyötyvät myös sairaalassa työskentelevän tapauspäällikön palveluista, jonka tehtävänä on toimia välittäjänä potilaan ja hoitohenkilökunnan välillä, toteuttaa hoitosuunnitelmat ja järjestää seuranta.

Sairaala tarjoaa maksuttomia konsultaatiopaketteja, joihin sisältyy ilmainen konsultaatio kirurgin kanssa, ilmainen yöpyminen kumppanihotellissa ja ilmainen lentokenttäkuljetus. Jos hoidon arvo ylittää 2 300 puntaa, myös lentolipun arvo vähennetään lopullisesta hoitomaksusta enintään 140 puntaan asti.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Suonikohjujen hoito
Emättimen plastiikka

Tarjotut palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Lentojen varaus
Ilmainen Wi-Fi
Tulkkauspalvelut
Apteekki
Yksityishuoneet
Käännöspalvelut


Kaupunki: Budapest – Maa: Unkari – Perustettu vuonna 1967
Akkreditointi: ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: englanti, ranska, saksa, unkari


Medicover Hospital Hungary arvostelu

Ágnes Stepper
Ágnes Stepper
14:21 08 Sep 23
He toimivat yhtiövakuutuksella Medicoverissa. Kaikki olivat ystävällisiä ja tunnollisia, ja leikkaus - kiitos lääkäreille Sikólle ja Kromerenczkille - meni hyvin.Asenne, että minun piti viettää mahdollisimman vähän aikaa sairaalassa, oli erittäin sympaattinen (nukkumisen sijaan lepäsin kotona ja jouduin lähtemään sairaalaan klo 6.30 aamulla, ei tarvinnut odottaa tuntia leikkauksen jälkeen loppuraporttia varten, kuten valtionsairaalassa) ja tapauspäällikköni ja paperipohjaisen tiedon ansiosta pääsin parantumaan omassa kodissani oikeilla tiedoilla.
Cintia Máj
Cintia Máj
11:20 11 Dec 23
Hyvä Medicover,Haluaisin tiedustella, missä voin tehdä valituksen kollegastasi? Olin luonasi tänään (06.15-6.30) laboratoriotestissä osoitteessa Váci út 29-31.Koska en henkilökohtaisesti ollut aiemmin käynyt luonasi, saavuin 15 minuuttia aikaisemmin kuin sähköpostissa ilmoitettu aika. Saapuessani vastaanottoon, pyysin ystävällisesti yhdeltä suhteellisen nuorelta naiselta apua, mitä minun pitäisi tehdä ja pitäisikö minun mennä siellä oleviin terminaaleihin kirjautumaan sisään, ja sen sijaan, että olisi vastannut yksinkertaisella kyllä, hän lähetti minut alentuneena. katso, että he auttavat minua myöhemmin. Koska olin sähköpostin mukaan ajoissa, kysyin uudelleen, että minulla on vain tämä yksi kysymys, mutta kasvojen leikkauksilla. Tämän seurauksena yksi potilaista, joka myös odotti siellä, oli se, joka auttoi minua ja kertoi ystävällisesti, mitä minun pitäisi tehdä. Jokainen oli kuulija ja todistaja tälle alentuneelle tyylille, johon mielestäni sinun kaltaisellasi laadukkaalla paikalla ei ole varaa. Ensivaikutelma on tärkein, joten en usko, että kukaan voi sallia tätä tyyliä maksavien "potilaiden" edessä, edes vastaanotossa, jos he jo edustavat tällaista yritystä. Minulla ei ole sanaa lääketieteellisestä hoidosta, sillä naiset ylhäällä ovat hämmästyttävän ystävällisiä, mutta vastaanotossa saamani räjäytti sulakkeen. Näin yritys voi sanoa hyvästit suuremmalle perheelle, joka käyttää säännöllisesti tarjoamiasi palveluita.
Ferenc Truglya
Ferenc Truglya
12:51 16 Jun 23
Tein virallisella kanavalla valituksen heidän asiakashallinnastaan, jonka koin 15.06.2023 heidän sairaalassaan Váci útissa.Emme olleet koskaan aiemmin olleet Medicoverissa, joten emme tunteneet menettelyä. Heille ei ilmoitettu tästä, kun he pyysivät aikaa puhelimitse. Äidilläni oli peräkkäiset MRI-ajat klo 15.50 ja 16.10. Sähköpostissa ilmoitetun ajan mukaan saavuimme 2. kerroksen klinikalle, huoneeseen 213, klo 16.30. Emme tienneet, että ennen testiä pitää rekisteröityä vastaanottoon ja maksaa kokeesta etukäteen. (tämä ei ole itsestäänselvyys, koska muissa yksityisissä eü-tilauksissa joudut maksamaan tutkimuksen jälkeen)Kello 15.50 meni, joten tarkistin sähköpostin uudelleen ja huomasin, että minun täytyy mennä vastaanotolle ennen tarkastusta. Maksoin tutkimuksesta klo 15.57 ja vastaanottovirkailija kertoi, että vaikka meillä olikin kaksi aikaa ruumiinosien tutkimukseen, he tekisivät vain yhden, koska olimme muutaman minuutin myöhässä. Mikä muuten ei ole totta, vain puutteellisten tietojen takia emme aloittaneet oikeasta paikasta. Odotimme sitten klo 16.19 asti, jolloin äitini kutsuttiin tutkimukseen. Olet siis myös myöhässä aloituksesta. Miksi muutaman minuutin "viivästymistämme" ei voitu sietää ja käsitellä joustavasti? Se ei ollut puoli tuntia myöhässä. Odotan sinulta selitystä.
Henrietta Jánosi
Henrietta Jánosi
05:17 21 Dec 23
Useammin kuin kerran tapahtui, etten saanut riittävästi tietoa. Puhumattakaan siitä, että olen toisella raskauskolmanneksellani ja päätin viimeisessä skannauksessa, että emme enää maksa mistään. Kävimme ultrassa, joka oli lähinnä konsultaatiota. Sillä välin tajusin, että minun piti puhua niin paljon kuluttaakseni aikaa, koska ultrassa oli 5 minuuttia kaiken kanssa. Näimme vauvaa noin 2 minuuttia, ihana tohtori ei etsinyt sykettä (hän ​​kirjoitti sen paperille) emmekä nähneet vauvaa kunnolla. (Mittasin pään koon ja se on siinä.) Olen raskaana vaarassa, joten tietysti olet huolissasi koko ajan. Saamamme ultraäänikuva on parempi jättää, koska vain vauvasta näkyy täplä, ikään kuin se ei olisi vauva. Ainoa syy, miksi emme tehneet kohtausta, oli se, että he peruivat tapaamisemme puoli tuntia ennen saapumistamme ja laittoivat meidät nopeasti jonkun vapaan luo. (Vierailimme kaukaa.) En tiedä, onko johdossa vikaa vai onko terveydenhuolto niin kuollut, että yksityissairaalat jo pitävät maksavia ihmisiä.Se saa tähdet vain yhdestä asiasta, ja se on tohtori Szikszay. Hänen kanssaan kaikki oli aina hyvin, hän selitti kaiken ja tutki kunnolla. Siellä pitäisi olla enemmän hänen kaltaisiaan, ja sitten ihmiset lähtisivät tyytyväisinä.
13 Schwiiz
13 Schwiiz
08:58 09 Sep 23
09.08.2023 - Toteuttamaton TT kalliilla hinnoilla Heidän mukaansa TT-laite hajoaa vähintään kerran kuukaudessa, joten he tietävät säännöllisestä ongelmasta. Yksityisellä sektorilla on tietysti paljon kilpailua, mutta ehkä ei olisi huono asia, jos muiden palveluntarjoajien ja siellä odottavien - usein kaukaa tulevien ja häviävien potilaiden kanssa solmittaisiin jonkinlainen "yhteistyösopimus" työpaikkansa tämän vuoksi - ohjattiin jonnekin muualle. Tämä on noin. 20 minuutin tutkimus 2 tai 3 paikkaan jaettuna ei häiritsisi merkittävästi toisen oppilaitoksen liikennettä.Viestintä - "Hyvät / arvoisat potilaat! Valitettavasti TT-kone on rikki, kiitos tähänastisesta kärsivällisyydestänne, varaa uusi aika vastaanotossa tai ilmoita pyyntösi maksetun summan palautuksesta. Kiitos vierailustasi laitos." - unelma, todellisuuden sijasta "Ei tänään ole tutkimuksia, mene kotiin". Miten haluat sanoa sen?? Maksava potilas, henkilökunnan ikävystyminen ja täydellinen epäpätevyys huomioimatta, alentuvaa tapaa ei voida hyväksyä.67 HUF + 3 HUF + 2,5 HUF pysäköinti + 7 HUF polttoainetta. Älä koskaan enää Medicoveria, luovutan ketään, joka luulee saavansa palvelua rahoilleen.
Dér R.
Dér R.
13:00 11 Sep 23
MedicoverYksityinen sairaala on Wish.Lyhyesti sanottuna Medicover on länsimaisen näköinen julkinen sairaala Tiszanekersd-Alsóban, joka toimii länsimaisilla hinnoilla, unohdettu kolmeksi vuosikymmeneksi ja jonka työntekijöitä pidetään siellä vastoin tahtoaan - kokemuksemme perusteella.Emme koskaan käytä Medicoverin palveluita!Syynä on se, että TT-skannaus peruttiin 20 minuuttia ennen sen alkamista, koska kone meni rikki ja jouduttiin kutsumaan mekaanikko. Kuten he sanoivat, se tapahtuu joka kuukausi, juuri nyt tänään, tarkemmin kuten assistentti sanoi:"Kaikki voivat mennä kotiin, tänään ei varmasti ole tutkimuksia, TT on rikki!"Varjoaine oli jo tuolloin kehossa, joten toista ei voinut juoda 48 tuntiin.---En voinut mennä siihen tarkemmin Googlen merkkirajoituksen vuoksi, mutta liitän sen tänne kuvina.Teimme siellä kirjallisen valituksen, lähetin kaiken viralliseen sähköpostiosoitteeseen ja vastauksen sijaan he reagoivat vain tähän arvioon.
Erzsébet Szűcs
Erzsébet Szűcs
05:26 23 Jul 23
Olisin mennyt magneettikuvaukseen. Ajanvaraukseni peruttiin 1 tunti aikaisemmin, koska kone meni rikki. Olin jo matkalla niihin, jouduin järjestämään koko iltapäivän uudelleen tutkimuksen takia. Lähdin töistä aikaisemmin ollakseni ajoissa paikalla. Sovimme uuden ajan viikon päästä, rouva sanoi, että saan sähköpostin uudesta tapaamisesta! Siitä lähtien olen odottanut sähköpostia. Sen jälkeen tein testin toisessa paikassa kauan sitten ja sain ajan seuraavalle päivälle.
Erika Pusztai
Erika Pusztai
12:06 04 Aug 23
2 viikkoa sitten minulla oli kova selkäkipu, varain ajan ortopedille, lääkärissä kun menin lääkäri sanoi, ettei leikkaus tule kysymykseen, joten ei edes tutkinut, otettiin myös röntgen. sillä tavalla, että hän kysyi minulta kuinka ottaa se heidän mukaansa, jos se olisi tehty, niin eikö niin olisi tapahtunut? Nauhoituksen perusteella hän sanoi, että hän voisi auttaa, että hän voisi antaa 1 injektion 70 000 - (seurauksena tästä oli, että pääsin silti kotiin, istuin enkä pystynyt seisomaan jaloilleni 24 tuntia, ja sen jälkeen polveni on mennyt vielä huonompaan kuntoon,) sitten nousi seisomaan ja sanoi, että olemme valmiita, joten jouduin maksamaan 27 000-+15 000-+70 000 turhasta. - viisi? Odotat enemmän yksityiseltä lääkäriltä, ​​jossa joutuu joka tapauksessa maksamaan kaikesta, heitin 112 000 ikkunasta ulos enkä edes laskenut hänen suosittelemiaan kalliita lääkkeitä. Negatiivisia mielipiteitä on liikaa, olisi hyvä jos ajattelevat sitä, koska ennemmin tai myöhemmin kukaan ei tule tänne, ja jos en lue kommentteja jälkeenpäin, en ehkä valitse tätä klinikkaa. Valitettavasti en päässyt pidemmälle, vain lompakostani tuli litteämpi.
Klaudia Fodor
Klaudia Fodor
15:06 22 Nov 23
Hyvä Medicover-sairaalaÄlä suutu, mutta odotin 1,5 kuukautta gynekologin konsultaatiota, jonka kanssa minulla ei ollut ongelmaa.Matkustin 1 tunnin maaseudulta ja kun olen autolla keskellä keskustaa, 15 minuuttia ennen vastaanottoaikaa, päivystäjä soittaa ja peruuttaa sen päivän ajan, koska lääkärin työ... Ok... Olen hyvin, hyvin vihainen ja vihainen. Minimi olisi tarjota seuraava aika mahdollisimman pian ja 50 % alennus tutkimusmaksusta. Tai joku "kipu" maksu. Ei ole niin, että aion neuvotella ensi kerralla...Koska tietysti he odottavat maksua myöhäisestä peruutuksesta tai jos en saavu tarkastukseen... Toisaalta, miksi tämä ei toimi?Ärsyttävää tässä asiassa on se, että odotin turhaan 1,5 kuukautta ongelmani kanssa, joka ei ratkennut. Tai Ajoin 2 tuntia työajastani...
szabó andrea
szabó andrea
11:44 18 Dec 23
Ilmoittauduimme gastroenterologiseen tutkimukseen poikani kanssa, jolla on ollut kuukausia vatsakipuja, kova kipu ja paino on pudonnut 14 kg. Koska hänen perhelääkärinsä ei tehnyt mitään muuta kuin pintakäsittelyä (happosidi) ja laboratoriotutkimusta, ajattelin, että kannatti maksaa yksityistilauksen hinnat, meidän tapauksessamme 28 000 HUF. Minusta on erittäin törkeää, että vietimme Medicoverissa yhteensä 10 minuuttia, ilman tutkimuksia, emme saaneet edes A4-paperia, samat asiat kuin kerroimme perhelääkärillemme, suurella rahalla. Luulisi, että jos maksat jo palvelusta, saat jotain vastineeksi. Emme saaneet lääkettä, yksityiskohtaista tietolomaketta tai edes testiä. Maksoimme 10 minuutista turhasta, joten emme tienneet, mikä poikassani voisi olla vialla. Mennään ultraan omalla tavallamme ja palataan vielä 28 000 HUF:lla. Kaikki on vitsi. Arvosanani on nolla.
Dóra Hörcsig
Dóra Hörcsig
22:35 07 Aug 23
Rahan nälkäinen porukka.Menimme tänne äitiyshoitoon. Kunpa emme olisi. En koskaan saanut samaa lääkäriä, jokaisella oli erilainen näkökulma, ensimmäiset (2) kaksoset raskauden aikana eivät olleet kovin lohduttavia.Minulla oli jo toisen raskauskolmanneksen aikana melko paljon oireita, joita en olisi huomannut, jos olisin kiinnittänyt huomiota, munuaisten kouristuksia jatkuvaan katetrointiin, jossa on paljon laboratorioita, raskaustoksemiaan, mutta he heiluttelivat kaikkea sanoen "se on normaalia". kaksosraskaudelle", toki jos oli lääkäri, joka ei välittänyt, suosittelen täysin paria testiä, jotka ovat niillä edullisimmat, tietysti 100 000+ pakettimaksun lisäksi. Geneettinen ultraääni, joka kaksosten tapauksessa maksaa 60 000, soitettiin 20 minuuttia myöhässä, jonka lääkäri toi meille jälkeenpäin. Näin ollen yhdenkään lasten kalloa ei tutkittu. Siitä saattoi saada selville aika paljon poikkeavuuksia... Mutta hän ei tuntunut siltä... 60-vuotiaana, miksi pitäisi... Joskus lähdin, ja sitten puoli tuntia ennen tapaamista sain soittaa tuntemattomasta numerosta. Hän ei edes esitellyt itseään, hän vain sanoi, etten menisi, hänet peruutettiin ja he soittavat minulle maanantaina.Soitin tiistaina ja he eivät soittaneet minulle maanantaina, sitten he moittivat minua siitä, millainen numero minulle soitti, se ei ollut he ja he näkevät järjestelmästä, että minulla oli aika, mutta en varmasti näyttänyt ylös. Myöhemmin kävi ilmi, että siellä oli 1 lääkäri ja hän oli juuri synnyttämässä.. Mutta tiedonkulku on myös 0, kuten heidänkin hoitonsa.Siellä eräs työntekijä sanoi jo meille, ettemme lähde sinne synnyttämään kaksosia. Toisaalta häntä ei oteta vastaan ​​päivääkään ennen 37. viikkoa... Toisaalta, jos jollain vauvalla on jotain vikaa, veisin hänet heti valtionsairaalaan, koska he vain on perusvarusteet, ja toisaalta, jos hän ei vaadi ylimääräistä hoitoa, voin päättää, kenet lapsistani jätän rauhaan... jne. Nasty jengi.
Bea Horváth
Bea Horváth
06:18 31 Aug 23
Vähän myöhässä mielipiteen kanssa, mutta kirjoitan sen! Kumppanilleni tehtiin pehmyttyräleikkaus viime vuoden helmikuussa, jonka suoritti tohtori Csaba Oláh laparoskooppisella leikkauksella. Lääkäri sanoi, että hän ei todellakaan voinut tehdä mitään kahteen viikkoon, vaikka ajattelimme, että se oli melko vähän, joten kumppanini oli kotona, hän lepäsi melkein kaksi kuukautta, sitten hän alkoi tehdä töitä, tyrä alkoi. että taas sattuu, menimme takaisin tutkimukseen ja kävin myös itseni tutkittamassa koska minulla on myös tyrä.kirurginen arpi, tutkimus oli 25 000 HUF per henkilö, lisäksi lääkäri ei ollut kovin mukava, yhdessä avustajansa kanssa hän sanoi ongelmastani, että olisi pitänyt tehdä ultraääni, joka olisi ollut + 28 000 HUF, hän kertoi kumppanilleni röyhkeästi, että valitettavasti näin tapahtuu, yhdellä 1000 potilaasta näin tapahtui hänelle, ja siinä hän tiesi. jos olisimme päättäneet mennä leikkaukseen uudelleen siellä, olisimme tietysti joutuneet maksamaan saman hinnan! joten se on inhottava paikka, se on oikeastaan ​​vain rahan nappaus, ei mitään muuta! kävimme ultrassa tietysti eri paikassa mukavan lääkärin kanssa ja kerroimme hänelle kaiken, joten hänellä on melko hyvä mielipide paikasta, tietysti negatiivisessa mielessä. Eli kumppanini tyrä uusiutui, mikä on periaatteessa mahdotonta jos tällainen verkko laitetaan, mutta silti se tuli ulos, joten hän lepäsi kotona melkein kaksi kuukautta eikä tehnyt mitään, lääkäri sanoi, että kahden viikon kuluttua kudos tarttuu takaisin ettei hän voi siirtää verkkoa!
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️