Assuta Hospital

Assuta Hospital Tel Aviv

Assuta Hospital on erikoistunut kosmeettiseen kirurgiaan ja MAP / IVF. Tämä vuonna 1934 perustettu JCI-akkreditoitu klinikka sijaitsee Tel Avivissa, Israelissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen-kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Assuta Hospital, Tel Aviv, Israel

Assuta on Israelin suurin ja merkittävin yksityinen sairaanhoitopalvelukeskus, johon kuuluu yksitoista klinikkaa ja sairaalaa eri puolilla maata. Sairaala tekee kirurgisia leikkauksia ja diagnostisia toimenpiteitä kaikilla lääketieteen aloilla, mukaan lukien kardiologia, onkologia, gynekologia ja urologia.

Assutassa tehdään vuosittain noin 92 000 leikkausta, 683 000 avohoitotarkastusta ja -hoitoa, 440 000 kuvantamistutkimusta (kuten magneetti- ja tietokonetomografiatutkimuksia), 4 000 sydänkatetritutkimusta ja 16 000 IVF-hoitoa. Kaikki hoidot, olivatpa ne sitten pieniä tai suuria, tehdään korkealuokkaisella hoidolla ja ammattitaidolla, ja niissä hoidetaan potilaita kaikkialta maailmasta, myös Euroopasta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Yhdysvalloista.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Rintojen pienennys
Rintojen rekonstruktio
Areolan pienennys
Brachioplastia
Lipectomia
Vartalon kohotus
Brasilialainen kohotus
Rintojen suurennus
Rintojen kapselotomia
Rintaimplanttien poisto
Rintaimplanttien uusiminen
Rintaimplantit
Rintojen kohotus
Kulmien kohotus
Luuliman rasvan poisto
Pakaroiden nosto
Pakaroiden lisääminen
Pakaraimplantit
Vasikkaimplantit
Vasikan pienennys
Onttot posket – Bichectomy
Poskiluun pienennys
Genioplastia
Huuli- ja suulakihalkioiden korjaus
Klitoriksen otsapään pienennys
CoolSculpting
Ihon täyttö
Hymykuoppaleikkaus
Kaksoissilmäluomien luominen
Mikrotia
Blefaroplastia
Yhden kulmakarvan hoito
Kasvojen laihdutus
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Rasvansiirto
Kasvojen naisellistaminen
Kasvojen implantit
Leukojen ja kasvojen traumat
Rasvan vähentäminen
Otsan muotoilu
Hiusrajan madaltaminen
Lonkan suurentaminen
Hyaluronihappoinjektiot
Leuan rekonstruktio
Häpyhuulten plastiikka
Huulten lisääminen
Huulien pienennys
Huulien täyttö
Rasvaimu
Miesten rintojen suurennus

MAP / IVF
Sperman vasta-ainetesti
Keinosiemennys
Avustettu kuoriutuminen MAP
Alkion siirto
Hedelmällisyystesti
Munasolujen pakastaminen
Munasolujen talteenotto
Alkion jäädyttäminen
Alkion siirto
Alkionsiirtokanyyli
Embryoskooppi
ERA-testi – kohdun limakalvon biopsia
Hedelmällisyystesti naisille
Hedelmällisyyden arviointi
Hedelmällisyyden säilyttäminen
Siittiöiden tutkiminen FISH-menetelmällä
Follikkelien ultraäänitutkimus
Hormonitutkimus
Hysterosalpingografia
IVF – koeputkihedelmöitys
IMSI – sytoplasman sisäinen spermainjektio (Intracytoplasmic sperm injection)
ICSI – sytoplasmasisäinen sperman injektio
IVF-konsultaatio
MACS – Immunomagneettinen solujen valinta (immunomagneettinen solujen valinta)
Mini IVF – hellävarainen stimulaatio
Munasarjojen poraus
Munasarjojen stimulaatio
PCT – Post Coital Test
PGD – istutusta edeltävä diagnoosi
ROPA-menetelmä
Lisääntymislääketieteen konsultointi
Retrograduaalisen siemensyöksyn hoito
Spermografia
Siemennesteen keräys
Siittiöiden DNA:n pirstoutumistesti
Siemennesteen pakastaminen
Kivesten koepalojen kryosäilytysmenetelmät
Emättimen katetrointi

Palvelut

Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Pesulapalvelut
Lääkärin asiakirjojen siirto
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Tel Aviv – Maa: Israel – Perustettu: 1934
Akkreditointi: JCI Accredited – Puhutut kielet: arabia, englanti, heprea, venäjä


Arvosteluja Assuta Hospitalsta kaupungissa Ramat HaHayal

OferKantor
OferKantor
11:49 20 Aug 23
Kiitos sydämeni pohjasta jokaiselle Assuta Ramat HaHayalin otolaryngologian osaston henkilökunnalle hemmottelevasta sairaalahoidosta, omistautuneesta ja ammattitaitoisesta hoidosta, kärsivällisyydestä, jatkuvasta hymystä ja ihanasta henkilökohtaisesta kohtelusta. Olet vain upea!
נינה לוי
נינה לוי
08:23 23 Jul 23
Minulle tehtiin nielurisaleikkaus ja jouduin sairaalaan muutama päivä sitten, ja täällä olevat lääkärit ja sairaanhoitajat ovat mahtavia!Jos tarvitsin lääkettä, kysymystä tai jotain, he tulivat ja auttoivatJa jos olin stressaantunut, he rauhoittivat minuaJa niille, joilla on kiire, on aamiainen, lounas ja illallinen, jotka he tuovat sinulle, ja siellä on tunteja.Ja hoitajat tekevät myös rutiinitutkimuksia.
Maria Toama
Maria Toama
20:33 09 Jun 23
Ystävällinen asenne, puhdas ja siisti sairaala.
שמואל גבירץ
שמואל גבירץ
12:45 25 Aug 23
Meidät otettiin Asuta Ramat Ha'ayal -sairaalaan yleiskirurgian osastolle ja se oli ammattimaisin sairaalahoito.Siellä on todella ammattitaitoinen tiimi, ja silmiinpistävintä on Haipa-niminen sairaanhoitaja, joka antaa sielunsa kärsivällisyydestä ja kärsivällisyydestä kaikesta kärsivällisyydestään...Kiitos paljon
Daniel Aisen
Daniel Aisen
14:14 25 Aug 20
Positiivinen: maksoin 750 NIS nopean 3 tunnin testin tekemisestä. Sain vastauksen kahden tunnin sisällä.Negatiivinen: testaaja ei ole varma vaihtaneensa käsineet testien välillä.Soita numeroon 2130 illalla saadaksesi henkilötiedot ja vaatia, että se tapahtuu tässä ja nyt. Aamulla kello 930 soitettiin uudestaan ​​ja kysyttiin passia (lentäen ulkomaille ja tarvitsen sitä englanniksi) Klo 1330 soittivat ja kysyivät sähköpostiani (vaikka sekä passi että henkilöllisyystodistus lähetettiin sähköpostitse) asiakirjaa ei ollut vielä saapui 1630Puhelimeen vastaaminen väittää paranemista. Myös automaattinen vastaus
benny shay
benny shay
15:32 05 Oct 23
Nopea diagnoosi - erittäin kallis ja ei täytä tarpeita. 1800 NIS yleisestä lääkärintarkastuksesta.Voit mennä vanhemmille lääkäreille kymmenesosalla hinnasta ja saat paljon hyvää palvelua.Tällä kertaa pettyi isosti.En suosittele
zahava miron
zahava miron
17:34 11 Sep 23
Kasvojen osalta en enää tee kuvaustestejä Asuta Ramat Hay'ilissa, sen jälkeen kun radiologit ovat tehneet niin monia tulkintavirheitä.Kuvatestejä varten pyydän Maccabi-konttoriani antamaan minulle sitoumuslomakkeen kotiani lähimpään sairaalaan, ja he antavat sen välittömästi.He ovat myös tietoisia Asuta Ramat Hay'alissa vallitsevasta sotkusta.
Lady Laura
Lady Laura
18:41 11 Dec 22
Äiti on tällä hetkellä sairaalahoidossa 8. kerroksen sisäosastolla, oma huone varattiin etukäteen.Illan ja yön henkilökunta 24.11. oli todella mukavaa ja välittävää. Kun äiti tuli kotiin leikkauksesta kello 2 yöllä, he auttoivat paljon ja kohtelivat häntä hyvin.Mutta aamu koitti ja normaalin joukkueen tilalle tuli joukkue...Fysioterapeutti itse asiassa saapui paikalle ja selitti kaiken, auttoi nousemaan sängystä ensimmäistä kertaa ja käski soittaa henkilökunnalle apua päästäkseen takaisin sänkyyn.Kun pyysimme auttaa äitiä palaamaan Miaan, hoitaja Red saapui kasvot 9 AB:hen hermostuneena ja sanoi, että se ei ole hänen tehtävänsä ja hän lähettää apujoukot.Joukkojen saapuminen auttoi Selvaa ja sanoi, ettei se ollut hänen työnsä eikä hän aikonut tehdä perhetyötä.Kysymys: Miksi maksat yksityisestä huoneesta yksityisessä sairaalassa? Jos joudut maksamaan joukkueelle erikseen, niin miksi siitä ei ole kirjoitettu missään?Äiti joutuu olemaan sairaalassa vielä muutaman päivän, mutta en ole varma, onko normaali toipuminen mahdollista kauhealla ja inhottavalla asenteella.P.s itse huone on enemmän tai vähemmän normaalip.s. Kun kirjoitin tänään täsmälleen saman valituksen sairaalaan, he päättivät lopulta kysyä, mikä oli vialla.Jostain syystä vastaava hoitaja päätti soittaa siskolleni, ei minulle. Jätin tietoni, en siskoni tai äitini. Mutta päätit puhua siskolleni, joka on ujo ihminen ja ei osaa suhtautua töykeisiin ihmisiin ja laittaa heidät paikoilleen, vaikka he kohtelivat äitiä töykeästi ja vastenmielisesti.Mitä tästä soittoäänestä voi sanoa?Olen edelleen sitä mieltä, että teillä vain fysioterapeutit osaavat kohdella ihmisiä kärsivällisesti, ystävällisesti ja kauniilla selityksillä, vaikka olisikin sapatti ja heillä on mielessään toinen tuhat potilasta.Muu henkilökunta...jos työntekijä saa sanoa, ettei hänen tehtävänsä ole auttaa ihmisiä??????Tiedätkö mikä on absoluuttinen nolla?-273,15Ja nyt se on alle nollan
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️