Adonis Ivf

Adonis Ivf Ivf Ivf on erikoistunut lapsettomuushoitoihin. Tämä vuonna 1997 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Kiovassa, Ukrainassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Adonis Ivf, Kiova, Ukraina

Lääkäreiden perheen vuonna 1997 perustama Adonis Ivf Medical -yritysryhmä on valtakunnallisesti tunnustettu lääketieteellisten keskusten verkosto, joka tunnetaan laadukkaiden terveydenhuoltopalvelujen tarjoamisesta korkeimpien kansainvälisten standardien mukaisesti. Se on kasvanut kahdesta klinikasta kahdeksaan klinikkaan, jotka tunnetaan erinomaisesta maineestaan ja jotka tarjoavat monenlaisia lääketieteellisiä palveluja paikallisille ja kansainvälisille potilaille.

Adonis Ivf iin kuuluu IVF-klinikka, äitiyspoliklinikka, kantasoluklinikka, esteettisen lääketieteen keskus, hammasklinikka, lastenklinikka, diagnostisia keskuksia ja avohoitokeskuksia. Viime vuosina Adonis Ivf-yritysryhmä on havainnut, että ulkomaisten potilaiden kiinnostus lääketieteellisiä palveluitamme kohtaan on kasvanut.

Olemme sitoutuneet korkeimpiin lääketieteellisiin standardeihin, sillä haluamme varmistaa turvallisen ja miellyttävän oleskelun lääketieteellisessä keskuksessamme. Ymmärrämme, kuinka stressaavaa ja vaikeaa lääketieteellinen hoito vieraassa maassa voi olla – kaukana perheestä ja kodista.

Siksi klinikkamme ympäristö on ystävällinen ja potilaita hyvin lohduttava. Pidämme erittäin tärkeänä potilaiden yksityisyyttä ja läpinäkyvää laskutusjärjestelmää, joka on ansainnut meille potilaidemme uskollisuuden.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Follikulaarinen ultraääni
Spermogrammi
Hedelmällisyyden arviointi
Lisääntymislääketieteen konsultointi
Retrogradan siemensyöksyn hoito
Siittiöiden jäädyttäminen
Siittiöiden DNA:n pirstoutumistesti
Hormonitestit
Siitoshedelmöitys PMA
Kivesten koepalojen kryosäilytys
Keinosiemennys
Alkioiden pakastaminen
Embryoskooppi
Siittiöiden keräys
Munasolujen jäädyttäminen
IVF – koeputkihedelmöitys
PGD – Pre-implantaatiodiagnostiikka
IMSI – sytoplasmasisäinen spermainjektio (Intracytoplasmic sperm injection)
ICSI – sytoplasmasisäinen sperman injektio
Alkion siirto
ROPA-menetelmä
IVF-konsultaatio

Tarjotut palvelut

Ilmainen Wi-Fi
Matkaopas
Pysäköinti
Käännöspalvelut


Kaupunki: Kiova – Maa: Ukraina – Perustettu vuonna 1997
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhuttu kieli(t): englanti, ukraina

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️