Unica Clinic

Unica Clinic Praha klinikka 1

Unica Clinic on erikoistunut MAP / IVF. Tämä vuonna 2017 perustettu ISO 9001:2008 -sertifioitu klinikka sijaitsee Prahassa, Tšekin tasavallassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen-kuvat ja pyydä hintoja leikkauksesta ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Unica Clinic, Praha, Tšekki

Prahan UNICA IVF-klinikka on Brnossa sijaitsevan klinikan sisarklinikka. Prahan UNICA-klinikka keskittyy ensisijaisesti kansainvälisille potilaille, jotka matkustavat Prahan lentokentälle, ja se on erikoistunut hedelmällisyyteen, synnytykseen ja urologiaan, gynekologiaan ja embryologiaan.

Hoitoosi Unican IVF-klinikalla voi kuulua koeputkihedelmöitys tai keinosiemennys. Voit myös valita siittiöiden ja/tai munasolujen pankkitoiminnan. Henkilökunta on täysin valmistautunut vastaamaan tarpeisiisi ja tekee kaikkensa, jotta matkasi onnistuisi.

Siellä on kolme IVF-asiantuntijaa sekä lisääntymisendokrinologian erikoislääkäri, urologi ja genetiikan erikoislääkäri. Tiimi on erittäin pätevä, ja sekä terveydenhuollon ammattilaiset että klinikka noudattavat korkeimpia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Valtaosa potilaista on erittäin tyytyväisiä ammattitaitoon ja emotionaaliseen tukeen, jota he saavat koko prosessin ajan ennen leikkausta ja sen jälkeen.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Siemennesteen pakastaminen
IMSI – sytoplasmasisäinen sperman injektio
MACS – immunomagneettinen solujen valinta
Embryoskooppi
Alkion siirto
PGD – Pre-implantaatiodiagnoosi
IVF – koeputkihedelmöitys
Alkioiden pakastaminen

Palvelut

Siirto lentokentällä
Lentojen varaus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Kansainväliset sanomalehdet
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Sairauskertomusten siirto
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Yksityishuoneet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Praha – Maa: Tšekki – Perustettu vuonna 2017
Akkreditointi: ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: englanti, espanja, hollanti, italia, kroatia, puola, ranska, saksa, kroaatti, serbia, venäjä, tšekki


Arvosteluja Unica Clinic

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️