Invisalign Tunisiassa

hinta invisalign tunisie 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää invisalignista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen invisalign-hoitoon Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulleInvisalignista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Invisalignin hinta Tunisiassa

Invisalignin keskihinta Tunisiassa Tunisissa on 2 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 600 eurosta 2 400 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Invisalign2000 €

Mikä on Invisalign?

Vaikka tiedät, miten hammasraudat voivat vaikuttaa itseluottamukseesi ja hampaidesi terveyteen pitkällä aikavälillä, saatat hävetä, että suusi on täynnä metallia.

Vaihtoehto kiinteille metallisille hammasraudoille on Invisalign Tunisiassa, mutta se voi olla paljon kalliimpi. Säästääksesi rahaa voit halutessasi selvittää, onko mahdollista saada halpoja Invisalign-kohdistuslaitteita.

Mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin valitset Invisalignin?

Ennen kuin päätät Invisalignin Tunisiassa ja metallisten hammasrautojen välillä, on tärkeää tietää tärkeimmät erot. Yksi merkittävä ero on tietenkin se, että Invisalign-kohdistuslaipat ovat läpinäkyviä ja lähes huomaamattomia muille.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jotkut Invisalign-potilaat tarvitsevat hampaisiinsa sulkuja, jotka saattavat näkyä. Vaikka ortodontit valmistavat nämä komposiittikiinnikkeet hampaidesi värin mukaisiksi, ne voivat näkyä riippuen siitä, mihin kohtaan suuta ne asetetaan.

Invisalignin lisäetuna on, että se vaatii vähemmän kirurgisia käyntejä. Ensimmäisen käyntisi aikana ortodontti selittää, miten Invisalignia käytetään, ja antaa sinulle useita sarjoja kirkkaita linjaimia, jotka vaihdat itse tiettyinä päivinä.

Vaikka tämä on etu, se tarkoittaa, että sinun on oltava ennakoiva ja varmistettava, että teet kaiken tarvittavan, jotta hoitosi onnistuu.

Sinun on myös varmistettava, että käytät Invisalign-hoitolaitteita 20-22 tuntia päivässä. Tämä tarkoittaa, ettet juo teetäsi tuntikausia, lounasta pitkään ystävien kanssa ja nauti sitten suosikkiviinipulloasi televisiota katsellessasi.

Jos teet kaikki nämä toiminnot yhden päivän aikana, käytät linjureita todennäköisesti alle 20 tuntia, mikä haittaa hoitoa.

Invisalign-kiinnikkeiden hinta

Invisalign-hoidon hinta vaihtelee potilaskohtaisesti ja riippuu muun muassa hoidon pituudesta ja monimutkaisuudesta. Invisalign-potilaat tarvitsevat useita muovisia linjauskoneita, yksi kutakin hoitovaihetta varten, jotka siirtävät hampaiden asentoa vähitellen. Jos hoitosi on monimutkainen, tarvitset todennäköisesti useita lokeroita, jotta hampaasi siirtyvät haluttuun asentoon.

Jotta Invisalign-hoitosi voidaan suunnitella alusta loppuun, suustasi on otettava röntgenkuvat ja skannaukset. Skannaukset lähetetään sitten laboratorioon, jossa 3D-tulostuksen avulla valmistetaan yksilölliset linjaimet.

Laboratorion kustannukset lisäävät tietenkin hoidon hintaa, varsinkin jos tarvitset suuren määrän linjauksia.

Edullinen vaihtoehto Invisalignille

Jos Invisalignin hinta on liian korkea budjettiisi nähden, Invisalignille on monia vaihtoehtoja. Yksi näistä vaihtoehdoista on metalliset hammasraudat, jotka ovat yleensä halvempia kuin näkymättömät linjaimet.

Jos pelkäät metallisia hammasrautoja pelkästään niiden ulkonäön vuoksi, muista, että koskaan ei ole ollut parempaa aikaa käyttää hammasrautoja. Covidin takia useimmat meistä peittävät suunsa naamioilla, jolloin on mahdotonta sanoa, onko jollakulla hammasraudat vai ei.

Jos käytät maskia julkisesti, ei ehkä kannata käyttää kaikkia ylimääräisiä rahoja Invisaligniin, sillä kukaan ei huomaa metallisia hammasrautojasi.

Jos itsekuri ei ole vahvuutesi, metalliset hammasraudat voivat olla sinulle parempi vaihtoehto hinnasta riippumatta, sillä niitä käytetään ympäri vuorokauden.

Sinun ei tarvitse laskea, kuinka monta tuntia käytät niitä päivittäin, eikä sinun tarvitse huolehtia niiden katoamisesta. Lisäksi oikomishoitajasi tapaa sinut noin kerran kuukaudessa tehdäkseen tarvittavat muutokset lankoihin.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️