Vatsaleikkauksen hinta Tunisiassa

vatsanpoisto Tunisia 1 palkinto
Kirjoittanut Erika

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää vatsaleikkauksesta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Vinkkimme onnistuneeseen vatsanpoistoon Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle vatsanpoistoleikkauksista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Vatsanpoiston hinta Tunisiassa

Keskimääräinen hinta vatsanpoistoleikkaus Tunisiassa Tunisissa on 1700 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1500 eurosta 1900 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Vatsanpoisto1700 €

Mikä on vatsaleikkaus?

Painonpudotus, raskaus ja ikääntyminen ovat vain joitakin syitä, joiden vuoksi iho menettää kimmoisuuttaan ja voi johtaa vatsan ihon roikkumiseen. Vatsanpoisto Tunisiassa, joka tunnetaan myös nimellä abdominoplastia, on tehokas kauneuskirurginen toimenpide, jossa poistetaan ylimääräinen iho ja rasva kiinteämmän ja litteämmän vatsan saavuttamiseksi.

Vatsanpoisto Tunisiassa sopii parhaiten ihmisille, jotka ovat saavuttaneet tavoitepainonsa, eikä se ole tehokas laihdutusstrategia. Jos luulet, että vatsanpoisto voisi olla oikea valinta sinulle, varaa aika kokeneen lääkäritiimimme kanssa, jotta voit keskustella yksilöllisistä tarpeistasi ja saada asiantuntevia neuvoja.

Mitä vatsanpoistoleikkauksen aikana tapahtuu?

Kirurgi tekee viillon vatsan alaosaan, yleensä bikinirajan alapuolelle. Näin hän voi poistaa ylimääräisen ihon tai rasvan ja kiristää lihaksia kiinteämmän ja litteämmän ulkonäön aikaansaamiseksi. Täydellinen vatsanpoisto Tunisiassa edellyttää myös viiltoa navan ympärille, jotta napaa voidaan siirtää.

Tämä toimenpide tehdään yleisanestesiassa, ja voit odottaa viettäväsi sen jälkeen yhden tai kaksi yötä sairaalassa.

Mitä voin odottaa paranemisprosessilta?

Heti vatsaleikkauksen jälkeen voit odottaa jonkin verran kipua ja turvotusta. On tärkeää, että annat itsellesi muutaman viikon aikaa levätä, parantua ja varmistaa, ettet tee mitään fyysistä rasitusta, joka voisi vahingoittaa tikkejäsi tai uutta vatsaasi.

Hoitohenkilökuntamme valmistelee sinua tulevaan ja antaa sinulle lääkitystä mahdollisen epämukavuuden hallitsemiseksi. Kestää muutaman viikon, ennen kuin kehosi toipuu ja vatsaleikkauksen tulokset tulevat täysin näkyviin.

Sairaalassa sinulle annetaan myös erityinen kompressiovaate, jota voit käyttää tietyn ajan.

Kuinka suuri arpi jää?

Leikkaushaavaan jää arpi, mutta kirurgi tekee kaikkensa, jotta se jää bikinirajan alapuolelle eikä näy heti, kun käytät alusvaatteita tai uimapukua.

Ajan myötä ja asianmukaisen seurannan avulla arpi haalistuu ja palaat normaaliin ihon sävyyn.

Mikä on minivatsaleikkaus?

Minivatsaleikkauksessa tehdään vain viilto alavatsan alueelle samanlaiseen kohtaan kuin keisarinleikkauksessa. Viiltoa ei tehdä navan ympärille, koska sitä ei tarvitse siirtää. Näin kirurgi voi kiristää vatsalihaksia ja poistaa ihoa vain vatsan alaosasta.

Pitäisikö minun valita mini-vatsaleikkaus?

Saatat olla sopiva ehdokas mini-vatsaleikkaukseen täydellisen vatsanpoiston sijaan, jos ei-toivottu ylimääräinen iho sijaitsee vain vatsan alaosassa eli napanuoran alapuolella.

Sekä mini- että kokovatsaleikkaukseen sopivien potilaiden tulisi olla tyytyväisiä nykyiseen painoonsa ja olla hyvässä fyysisessä kunnossa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️