Emax-keraamisen kruunun hinta Tunisiassa

hinta couronne ceramique emax tunisie pas chere hinta 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää emax-keraamisesta kruunusta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen emax-keraamiseen kruunuun Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Emax-keraamisesta kruunusta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Emax-keraamisen kruunun hinta Tunisiassa

Emax-keraamisen kruunun keskimääräinen hinta Tunisiassa Tunisiassa on 400 €. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 370 eurosta 430 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Emax-keraaminen kruunu400 €

Mikä on Emax-keraaminen kruunu?

Teknologia on edistynyt hammaslääketieteessä huomattavasti, erityisesti kruunujen osalta. Hammaskruunut ovat paras ratkaisu vaurioituneisiin, värjäytyneisiin tai epämuodostuneisiin hampaisiin. Ne ovat pinnoitteita, jotka peittävät kyseisen hampaan tai kyseiset hampaat. Niitä käytetään usein yhdessä siltojen ja implanttien kanssa.

Kruunut valmistetaan joko hammaslääkärin vastaanotolla sijaitsevassa laboratoriossa tai vastaanoton ulkopuolella. Potilaan hampaista tehdään muotit, joita käytetään lähtökohtana pysyvien kruunujen rakentamiselle. Yleensä potilaille asennetaan väliaikaiset kruunut, kun pysyvät kruunut valmistetaan laboratoriossa.

Uusi E-MAX-kruunu on täyskeraaminen kruunu, jota pidetään markkinoiden parhaana kruununa.

Kruunuja on kahteen luokkaan: metallikeraamiset kruunut ja täyskeraamiset kruunut. Keraamisekoitteisia kruunuja kutsumme perinteisiksi kruunuiksi. Ne ovat usein edullisimpia kruunuja, mutta niissä on eniten haittapuolia, kuten epämiellyttävä ulkonäkö ja hankalien allergisten reaktioiden mahdollisuus. Zirkonium- ja E-MAX-kruunut ovat kahdenlaisia täyskeraamisia kruunuja.

Zirkonium- ja E-MAX-kruunut

Zirkonium- ja E-MAX-kruunut ovat molemmat keraamisia kruunuja, jotka ovat suositeltavin kruunutyyppi niiden esteettisen ulkonäön ja paremman, miellyttävämmän istuvuuden vuoksi. Molemmat ovat kestäviä, mutta ne ovat alttiimpia halkeilulle kuin metallikeraamiset kruunut.

Zirkonium- ja E-MAX-kruunut ovat väriltään läpikuultavia, joten voit saada värin, joka on lähimpänä luonnollisten hampaidesi väriä. Niiden väri poistaa myös ienrajan ympärillä olevan ruman metallikaistaleen, joka on ominaista keraamisille ja metallikruunuille. Ja koska ne ovat keraamisia, ei ole riskiä allergisista reaktioista metallille.

Zirkonium- ja E-MAX-kruunut ovat kevyempiä ja ohuempia kuin perinteiset metallikeraamiset kruunut, joten niiden asentamiseksi on poistettava vähemmän hampaita. Keraamiset kruunut ovat myös paras vaihtoehto potilaille, joiden hampaiden väli on rajallinen.

E-MAX-kruunut

E-max-keraaminen kruunu Tunisiassa on uusin ja kallein kruunutyyppi. Sitä suositaan zirkoniumkruunuihin verrattuna, koska se on vahvempi ja kestävämpi. Se lohkeaa epätodennäköisemmin kuin zirkoniumkruunut.

E-MAX-kruunut valmistetaan litiumdesilikaattikeramiikasta, materiaalista, joka on korjattu sen läpikuultavuuden ja kestävyyden vuoksi. Saat siis vahvan ja kestävän kruunun, joka näyttää täsmälleen samalta kuin muut hampaasi. E-MAX-kruunujen ainoa haittapuoli on niiden hinta. E-MAX-kruunut ovat markkinoiden parhaita, joten niistä kannattaa maksaa hieman enemmän.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️