FUE hiustensiirron hinta Tunisiassa

hinta hiustensiirto fue tunisie 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää FUE hiustensiirroista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen FUE-hiussiirtoon Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle FUE-hiustensiirrosta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

FUE-hiustensiirron hinta Tunisiassa

FUE-hiustensiirron keskihinta Tunisiassa on 2 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1700 eurosta 2800 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
FUE-hiustensiirto2200 €

Mikä on FUE-hiussiirto?

FUE-hiustensiirto on 3-8 tuntia kestävä hiusten palautusmenetelmä, jossa otetaan yksittäisiä karvatupet luovuttajakohdasta (yleensä päänahan takaosasta tai sivuilta) ja siirretään ne alueille, joilla hiukset ovat harvinaistuneet. Potilaat kokevat vain vähän epämukavuutta, mikä johtuu pääasiassa paikallispuudutuksen antamisesta toimenpiteen alussa.

Follikkelit poistetaan ilman viiltoa, joten näkyvää arpea ei jää. Elävää kudosta olevat follikkelit siirretään sitten huolellisesti alueille, joilla hiustenlähtö on tapahtunut. Siirretty hius pysyy paikallaan useita viikkoja ennen kuin se putoaa. Seuraavien 4-6 kuukauden aikana uusi hiuskasvu alkaa, ja voit nähdä vahvan, terveen ja luonnollisen hiuksen. Koska hiusten kasvunopeus vaihtelee yksilöllisesti, täydelliset tulokset voivat kestää jopa vuoden.

Suuret alueet follikkeleita voidaan siirtää yhdellä istunnolla, mikä tarkoittaa, että tarvitset vähemmän toimenpiteitä saadaksesi haluamasi peittävyyden. Viime aikoina kirurgit ovat käyttäneet NeoGraft 2.0 -tekniikkaa, jossa yksittäiset follikkelit irrotetaan paineilmalla. Tämä suojaa herkkiä siirteitä ja antaa paremman kokonaistuloksen.

FUE:n ja FUT:n ero

FUE ei ole ainoa käytettävissä oleva hiusten palautusmenetelmä, mutta se on ihanteellisin monille potilaille. Toisessa tunnetussa menettelyssä, jota kutsutaan FUT:ksi (Follikulaaristen yksiköiden siirto), poistetaan pieni kaistale karvapeitteistä ihoa. Tämä alue on sitten suljettava ompeleilla tai niiteillä, jolloin syntyy suoraviivainen arpi, joka näkyy, kun hiukset leikataan lyhyiksi.

Oikea ehdokas FUE:lle

Parhaita ehdokkaita FUE-hiussiirtoon Tunisiassa ovat ne, joilla on hiustenlähtöä päälaelta tai hiusrajan etupuolelta tai latvasta ja joilla on hyvät paksut hiukset takaraivossa. Enemmän luovuttajahiuksia takana auttaa palauttamaan suuremman hiustiheyden. NeoGraft 2.0 FUE -järjestelmää voidaan käyttää myös kulmakarvojen tai vartalon hiusten palauttamiseen tai jopa aiempien hiusten palautusyritysten ruman arpien peittämiseen.

Nykyinen hiustensiirtopotilas ennen ja jälkeen

Photo avant et après d'une greffe de cheveux
Kuva ennen ja jälkeen hiustensiirron

Toipuminen: Leikkauksen jälkeinen seuranta

Voit odottaa lyhyttä toipumisaikaa. Useimmat potilaat tarvitsevat vain päivän levon ennen päivittäisten toimintojensa jatkamista. Sekä luovuttaja- että implanttialueet ovat kipeät useiden päivien ajan, mutta tämä epämukavuus on lievää. Pisin osa toipumisajasta on aika, joka kuluu luovuttajakohdan alueella poistettujen hiusten uudelleen kasvattamiseen, sillä tämä alue leikataan hyvin lyhyeksi ennen karvatupen poistamista.

Tulokset ja seuranta

FUE on yleensä pysyvä ratkaisu hiustenlähtöön. Optimaalisten tulosten ylläpitämiseksi suositellaan terveellistä, tasapainoista ruokavaliota, liikuntaa ja tupakoinnin välttämistä. Ennaltaehkäisevä lääketieteellinen hoito voi olla tarpeen, jos hiustenlähtösi katsotaan eteneväksi. Kaikesta tästä keskustellaan kanssasi konsultaatiosi aikana, ja sinulle ehdotetaan henkilökohtaista hoitosuunnitelmaa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️