Invisalign-suukappaleen hinta Unkarissa

prix invisalign hongrie pas chere 1
Kirjoittanut Émilie

Invisilign®, joka tunnetaan myös nimellä Clear-Aligner®-hoito, on huomaamaton vaihtoehto perinteisille hammasraudoille, jota käytetään hampaiden oikaisemiseen ja suoristamiseen sekä potilaiden hymyn parantamiseen.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa Invisalign-järjestelmästä Unkarissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Invisalign-suukappaleen hinta Unkarissa

Invisalign-suukappaleen keskihinta Unkarissa on 5 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 4 500 eurosta 5 500 euroon.

ToimenpideHinta Unkari
Invisalign-suolesta5000 €

Mikä on Invisalign-suukappale?

Invisilign® tunnetaan myös nimellä Clear-Aligner®-hoito, Invisilign® Unkarissa on huomaamaton vaihtoehto perinteisille hammasraudoille, jota käytetään hampaiden oikaisemiseen ja suoristamiseen ja samalla parantamaan potilaiden hymyä. Budapestin hammaslääkärit voivat asettaa Invisalign®-hampaita yksilöllisesti valmistettujen, lähes näkymättömien ja irrotettavien sileiden muovisten oikaisulaitteiden avulla hampaisiin, jolloin hampaita voidaan liikuttaa ja korjata asteittain.

Invisalign® valmistaa kirkkaita oikaisulaitteita – tuote koostuu tietokoneella luoduista oikaisulaitteista, jotka räätälöidään potilaan hampaiden mukaan. Vaihtamalla lokeroita kahden tai kolmen viikon välein potilaan hampaat saadaan vähitellen oikeaan asentoon. Kiskot on helppo poistaa koko hoidon ajan, jolloin potilas voi harjata, puhdistaa ja syödä normaalisti. Perinteisiin hammasrautoihin verrattuna hammasraudoissa ei ole metallikiinnikkeitä, ja hammasraudat ovat lähes näkymättömiä paljaalle silmälle.

Tällä menettelyllä voidaan korjata hammasvälejä, ristipurentaa, avopurentaa, ahtautta ja syvää purentaa.

Mitä toimenpiteeseen kuuluu

Invisalign®-järjestelmästä on tullut erittäin suosittu vaihtoehto. Toisin kuin metalliset hammasraudat, jotka pysyvät kiinni hampaissa pitkään. Invisalign® on sarja irrotettavia kirkkaita muovisia linjauslaitteita, jotka ohjaavat hampaasi oikeaan asentoon ja linjaan. Invisalign®:n käytöllä on myös muita etuja:

  • Koska se on valmistettu ohuesta, joustavasta muovista, se ei ärsytä suun pehmeitä kudoksia, toisin kuin metalliset hammasraudat ja niiden metallilangat.
  • Parempi suuhygienia ja paremmat ruokavalinnat – Voit milloin tahansa hoidon aikana poistaa linjaimet, jotta voit syödä ja myös harjata hampaasi vähintään kahdesti päivässä.
  • Huomaamaton ulkonäkö – Invisalign on näkymätöntä muovia, joka jää huomaamatta hampaissasi, kun olet käyttänyt sitä.
  • Suojaa hampaiden narskuttelulta – sitä voidaan käyttää myös yösuojana, joka suojaa hampaitasi liialliselta hampaiden narskuttelulta.

Tärkeää on tietää, että vaikka Invisalign® on vaihtoehto perinteisille hammasraudoille, se ei sovi kaikille. Kirkkaita linjureita käytetään yleensä potilaille, joilla on kohtalaisen ahtaat hampaat tai pieniä ongelmia hampaiden välissä. Koska ne on valmistettu mittatilaustyönä siten, että ne istuvat tiukasti, niitä käytetään parhaiten aikuisille tai teini-ikäisille. Potilaat, joilla on vaikeampia hammasväliongelmia ja ahtaita hampaita, mukaan lukien potilaat, joilla on päällekkäisiä hampaita, alipurenta tai ristipurenta, tarvitsevat monimutkaisempaa hoitoa.

Ennen hoitoa sinun on ensin neuvoteltava ortodontisi kanssa. Konsultaation aikana sinulle tehdään joukko testejä, kuten röntgenkuvia, digitaalisia skannauksia hampaistasi tai valokuvia, jotta diagnoosi voidaan määrittää ja hoito suunnitella. Perimmäisenä tavoitteena on, että sinulla on terve purenta, jossa ylä- ja alahampaat ovat oikeassa suhteessa toisiinsa.

Kun kaikki testit on tehty, erikoistuneen tietokoneohjelmiston avulla laaditaan suunnitelma siitä, miten hampaasi siirretään nykyisestä asennosta parhaaseen mahdolliseen asentoon. Invisalign-tarjotin Unkarissa luodaan tietokoneen avulla erityisesti sinulle suunnitellut, vaaleat tarjottimet. Kohdistimet vaihdetaan kahden tai kolmen viikon välein, jotta hampaasi saadaan kohdistettua. Sinun on myös käytettävä niitä kahdestakymmenestä kahteenkymmeneen tuntia päivässä. Koska Invisalign-kohdistuslaite Unkarissa ei ole kirurginen toimenpide, nukutusta ei tarvita koko toimenpiteen ajan.

Oleskelun kesto Unkarissa

Koska kyseessä on ei-invasiivinen toimenpide, voit palata lomallesi heti, kun olet saanut ensimmäiset kirkkaat linjaimet. On kuitenkin tärkeää, että pidät kiinni tapaamisistasi Unkarin ortodontologin kanssa. Sinun on tavattava hammaslääkäri useita kertoja oleskelusi aikana, joten sinun on pyrittävä olemaan Unkarissa mahdollisimman pitkään, vähintään kaksi viikkoa.

Invisalign-kohdistuslaitteen toipumisaika Unkarissa

Käyttämiesi kirkkaiden kohdistimien määrä riippuu hoitosuunnitelmasi monimutkaisuudesta. Kohdistimien käytön ensimmäisessä vaiheessa voit odottaa jonkin verran epämukavuutta ensimmäisinä päivinä, kun hampaasi vielä mukautuvat. Voit jatkaa päivittäisiä aktiviteettejasi heti ensimmäisen hoitosuunnitelmasi päätyttyä, sillä hoitoaikaa ei ole.

Invisalign-hoidon kesto Unkarissa

Hoitosi kesto riippuu myös siitä, kuinka monta hammasta on kohdistettava oikein. Yleensä potilaiden tulisi käyttää Invisalign-hoitoa kymmenen ja kahdenkymmenen neljän kuukauden välillä.

Invisalignia käytettäessä on vältettävä kuumia juomia, sillä Invisalign on valmistettu kirkkaasta muovista, ja kuumat nesteet, maustetut juomat, sokeria ja/tai happoa sisältävät juomat voivat muodostaa reikiä ja/tai värjätä Invisalignia.

On parasta poistaa linjaimet aina kun syöt, sillä plakki ja ruokahiukkaset voivat jäädä niihin kiinni. Tämä johtaa reikiin ja pahanhajuiseen hengitykseen, joten on erittäin tärkeää, että puhdistat hampaasi jokaisen aterian jälkeen.

Onnistumisprosentti

On erittäin tärkeää tietää, että täydellisen hymyn saavuttaminen riippuu päättäväisyydestäsi. Koska Invisalign voidaan poistaa milloin tahansa, hoitosi onnistuminen riippuu pitkälti siitä, kuinka usein käytät kirkkaita linjaimia.

Vaihtoehtoja Invisalignille Unkarissa

Vaikka Invisalign® on erinomainen vaihtoehto hampaiden oikaisemiseen ja tavoittelemasi täydellisen hymyn saamiseen, joillakin ihmisillä ei ole varaa hoitoon. Hyvä uutinen on, että kirkkaille linjauslaitteille on olemassa vaihtoehto, kuten Clear-Correct®, jossa hampaiden oikaisemiseen käytetään myös kirkkaita muovisia linjauslaitteita. Tämäntyyppisen linjaimen kokonaiskustannukset ovat yleensä alhaisemmat kuin Invisalign®:n. Invisalign® käyttää kuitenkin ensiluokkaista suunnitteluohjelmistoa hoitosuunnitelmasi määrittämiseen, joten tyydyttävän tuloksen saavuttaminen on paljon helpompaa.

Invisalign® vs. perinteiset hammasraudat

  • Invisalign® voidaan käyttää huomaamattomasti
  • Invisalign® on miellyttävämpi, hammasraudat ärsyttävät ja joskus jopa ärsyttävät suun sisäpuolta.
  • Invisalign® sopii erinomaisesti urheilijoille, jotka voivat poistaa ne urheilun aikana.
  • Hammasraudat ovat puoliksi pysyviä, kun taas Invisalign® voidaan poistaa milloin tahansa, mikä vähentää hammaslääkärikäyntien määrää Invisalign®:een verrattuna.
  • Siteet voidaan käyttää aukkojen täyttämiseen tai hampaiden oikaisemiseen nopeammin.
  • Hammasraudat voivat vaikeuttaa tiettyjen ruokien syömistä, kun taas Invisalign®-järjestelmässä ne voidaan poistaa vaikeiden aterioiden aikana.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️