Nenäleikkauksen hinta Tunisiassa

hinta nenä rekonstruktio tunisie pas chere 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää nenäleikkauksesta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen nenäleikkaukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle nenän rekonstruktiosta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Nenäleikkauksen hinta Tunisiassa

Nenäleikkauksen keskihinta Tunisiassa Tunisissa on 2 400 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1800 eurosta 3200 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Nenän rekonstruktio2400 €

Mikä on nenän korjausleikkaus?

Nenän korjausleikkaus Tunisiassa on leikkaus, jonka tarkoituksena on suoristaa, muotoilla uudelleen tai avata nenäkäytäviä. Kirurginen tiimimme suosittelee yleensä seuraavia toimenpiteitä (tapauskohtaisesti):

  • Nenänselän kuopan poistaminen
  • Nenän kaventaminen
  • Nenän kärjen tarkentaminen tai uudelleenmuotoilu
  • Poikkeavan väliseinän (nenän kahta käytävää erottava rusto) korjaaminen.
  • Monia nenän piirteitä voidaan korjata, jotta nenästä tulisi viehättävämpi.
  • Huomaa, että kirurgimme suosivat rajattua lähestymistapaa, koska sillä saadaan luonnollisempia tuloksia.

Leikkaustyypit

Nenän kärkileikkaus – tunisialaiset kirurgimme tekevät tämän toimenpiteen, kun nenän kärkeen tarvitaan korjauksia. Leikkaus voi lyhentää sitä, kaventaa sitä tai molempia.

Septoplastia auttaa nenää hengittämään oikaisemalla rustoa (nenän väliseinää). Nenän ulkoinen ulkonäkö ei muutu tämän toimenpiteen aikana.

Rinoseptoplastia – yhdistää sekä nenän että nenän väliseinän leikkauksen. Nenän väliseinän poikkeama korjataan, samoin nenän ulkonäkö.

Toimenpide

Nenän korjausleikkaus Tunisiassa tehdään useimmiten narkoosissa (vaikka suonensisäinen anestesia on joskus mahdollista). Se voidaan tehdä samanaikaisesti muiden kasvojen kosmeettisten toimenpiteiden kanssa. Yleensä nenäleikkaus kestää 1-2 tuntia, ja potilaan on oltava sairaalahoidossa (1 yö).

Toimenpiteessä tehdään viiltoja nenän sisälle tai pieniä viiltoja nenän viereen. Tuloksena olevat arvet ovat kuitenkin näkymättömiä tai tuskin näkyviä.

Leikkaus: iho irrotetaan tukevasta luusta tai rustosta, joka muotoillaan uudelleen. Ihon luonnollisen kimmoisuuden ansiosta se asettuu uuteen asentoonsa. Leikkauksen päätteeksi nenän päälle asetetaan pieni nivelkappale, joka tukee nenää ja vähentää turvotusta. Mahdollisen verenvuodon tyrehdyttämiseksi voidaan käyttää sideharsoa. Se poistetaan 1-2 päivän kuluttua.

Kun potilas on kotiutunut sairaalasta, hän voi toipua hotellissa. Suositeltava oleskeluaika Tunisiassa on 5-10 päivää (kunnes lastan poistaminen on tehty). Tikit pysyvät paikallaan noin 10 päivää.

Leikkauksen jälkeen nenän ja silmien ympärillä voi esiintyä turvotusta ja mustelmia useiden viikkojen ajan (ja jopa 6 kuukauden ajan, ennen kuin ne häviävät kokonaan). Myös tunto- tai hajuaistimus voi tilapäisesti heikentyä. Nämä tuntemukset palautuvat kuitenkin yleensä vähitellen tämän ajanjakson aikana.

Tuloksesta riippuen: pienten epätasaisuuksien korjaamiseksi voi olla tarpeen tehdä toinen korjausleikkaus. Harvinaisissa tapauksissa infektio tai verenvuoto voi viivästyttää paranemista tai aiheuttaa arpia.

Potilaat, joilla on paksu tai rasvainen nenän iho, voivat olla vähemmän sopivia ehdokkaita leikkaukseen. Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan ilmainen konsultaatio ja saat suosituksia sinulle.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️