Rasvaimun hinta Dubaissa

rasvaimu dubai 1
Kirjoittanut Laurence

Rasvanpoisto Dubaissa on kirurginen toimenpide, jossa käytetään imutekniikkaa rasvan poistamiseksi tietyiltä kehon alueilta, kuten vatsasta, lantiosta, reisistä, pakaroista, käsivarsista tai kaulasta.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa rasvaimusta Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Rasvaimun hinta Dubaissa

Rasvaimu Dubaissa maksaa keskimäärin 5 600 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3 200 eurosta 7 400 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Rasvaimu5600 €

Mikä on rasvaimu?

Kun ruokavalio ja liikunta ovat epäonnistuneet, rasvaimu tarjoaa ratkaisun, joko vartalossa tai leuan alla osana kasvojenkohotusta. Hän erottuu edukseen kehon mittasuhteiden ja estetiikan syvällisellä tuntemuksella sekä potilasturvallisuuden asettamisella etusijalle.

Rasvaimu-palvelut

Tunnustamme, että potilaat ovat ainutlaatuisia ja heillä on yksilölliset tavoitteet. Voimme auttaa sinua, halusitpa sitten muotoilla ihannevartaloasi ja sinulla on lista parannuksia, joita haluat tehdä, tai olet tyytyväinen vartaloosi lukuun ottamatta ongelma-aluetta, joka heikentää itseluottamustasi. Luotettavat kumppaniklinikkamme voivat tehdä rasvaimun Dubaissa seuraaville alueille:

 • Vatsa
 • Käsivarret
 • Selkä
 • Pakarat
 • Lonkat
 • Rinta
 • Reidet
 • Leuka

Yksityiskohdat erityisistä rasvaimutarjouksista

Kun vertaat rasvaimun hintoja Dubaissa, on tärkeää ymmärtää, että kaikki paketit eivät ole samanlaisia. Sen lisäksi, että toimenpiteet suorittavat korkeasti koulutetut ja kokeneet kirurgit luksussairaaloissa, jotka on varattu elektiivisille leikkauspotilaille (mikä tarkoittaa puhtaita leikkauksia, vähemmän infektioita ja ennustettavampia tuloksia), niihin sisältyy useita välttämättömiä ja suositeltuja palveluja ilman lisäkustannuksia :

 • Rasvaimujen hinnat vaihtelevat kyseisen alueen määritelmän mukaan: vatsa jaetaan kahteen alueeseen: ylä- ja alaosaan (navan ylä- ja alapuolella). Rakkauskahvat muodostavat kolmannen alueen, kun taas reiden ulkopuoli muodostaa yhden alueen.
 • Paketti sisältää seuraavat keskeiset palvelut:
  • Viisi ravitsemus- ja hyvinvointi-istuntoa.
  • Yksi vaate.
  • Neljä lymfahieronta-istuntoa optimaalisten tulosten saavuttamiseksi (alueiden tasoittamiseksi ja paranemisen nopeuttamiseksi).
  • Kuusi kuukautta toimenpiteen jälkeisiä seurantakonsultaatioita.

Oletko ehdolla rasvaimuun Dubaissa?

Monet miehet ja naiset pitävät rasvaimua keinona saavuttaa ihannevartalonsa, mutta toimenpide ei välttämättä sovi kaikille. Yleisesti ottaen sinua voidaan pitää ihanteellisena ehdokkaana rasvaimuun, jos:

 • olet lähellä ihannepainoasi
 • ymmärrät, että rasvaimu ei ole tarkoitettu dramaattiseen laihtumiseen – sitä käytetään itsepäisten rasvataskujen poistamiseen ja vartalon muodon muokkaamiseen
 • olet hyvässä yleiskunnossa
 • olet noudattanut terveellisiä elämäntapoja
 • et ole pystynyt saavuttamaan ihannevartalosi muotoa ruokavalion ja liikunnan avulla.

Miten toimenpide toimii?

Ihoon tehdään pieni viilto kutakin hoidettavaa aluetta varten. Kapea metalliputki (kanyyli) työnnetään viillon läpi rasva-alueelle, ja putkea edestakaisin liikuttamalla rasva ajellaan tunneleiksi ja poistetaan imukoneeseen tai ruiskuun liitetyn putken kautta. Tämän jälkeen imutunnelit ja -tilat suljetaan kompressiovaatteella uuden muodon luomiseksi.

Kun rasvakudosta imetään ihon alta, siitä jää pieniä tunneleita ja tyhjiä taskuja. Sidoksen tai kompressiovaatteen tarkoituksena on sulkea nämä tilat, jotta paraneminen voi tapahtua.

Rasvaimulla käsitelty alue voidaan kiinnittää elastisella sidoksella tai puristusliiveillä. Tämä minimoi mustelmat ja turvotuksen ja tukee ihoa, joka on suhteellisen löysä leikkauksen jälkeen, erityisesti turvotuksen laskiessa.

Vyötärön elastinen materiaali auttaa ylläpitämään tasaisen paineen käsitellyillä alueilla, minimoi mustelmat ja turvotuksen ja tasoittaa ihoa. Tämän prosessin ansiosta iho jakautuu tasaisemmin ja minimoi ihon roikkumisen ja epätasaisuuksien riskin.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️