Aasian Blepharoplasty Turkissa

Aasian blefaroplastia hinta Turkki 1
Kirjoittanut Manuella

Turkissa aasialainen silmäluomileikkaus – joka tunnetaan myös nimellä aasialainen silmäluomileikkaus tai kaksinkertainen silmäluomileikkaus – on ylemmän silmäluomileikkauksen muunnelma, jonka tavoitteena on luoda erottuva rypytys yläluomeen.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa aasialaisista silmänympärysleikkauksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Sommaire
 [Voir]

  Kuinka paljon aasialainen blefaroplastia Turkissa maksaa?

  Aasialaisen blefaroplastian keskimääräinen hinta Istanbulissa on 2 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 900 eurosta 2 100 euroon.

  ToimenpideHinta Turkki
  Aasialainen blefaroplastia2000 €

  Mikä on aasialainen blefaroplastia?

  Aasialainen silmäluomileikkaus – joka tunnetaan myös nimellä aasialainen silmäluomileikkaus tai kaksinkertainen silmäluomileikkaus – on ylemmän silmäluomileikkauksen muunnelma, jonka tarkoituksena on luoda erottuva rypytys yläluomeen.

  Haluttaessa voidaan samanaikaisesti hoitaa myös yläluomen roikkumisesta johtuvaa ylimääräistä ihoa ja/tai siirtynyttä rasvaa. Turkissa suoritetun aasialaisen blefaroplastian lopputulos voi saada silmät näyttämään suuremmilta ja ilmeikkäämmiltä ja parantaa samalla alueen yleistä houkuttelevuutta.

  Aasialaisen silmäluomen anatomia eroaa suuresti länsimaisen silmäluomen anatomiasta, ja ehkä suurin anatominen ero on yläsilmäluomen alareunan läheisyydessä oleva rypytys.

  Suurella osalla aasialaisista naisista ja miehistä ei ole tätä rypytystä – tai se on niin alhaalla, että sitä ei voi käytännössä havaita – jolloin syntyy niin sanottu yhden rypytyksen yläluomi. Sitä vastoin useimmilla länsimaista syntyperää olevilla ihmisillä on voimakkaampi ja näkyvämpi rypytys, jota kutsutaan yläluomen “kaksoisrypytykseksi”.

  Jotkut aasialaiset pitävät yksittäistä rypytystä yläluomen yläosassa toivottavana, kun taas toiset pitävät kaksinkertaista rypytystä yläluomen yläosassa viehättävämpänä ja haluavat saavuttaa tämän ilmeen. Näissä tapauksissa erikoistunut yläluomen leikkaustekniikka, joka tunnetaan nimellä aasialainen blefaroplastia, voi olla erinomainen kauneuskirurginen ratkaisu Turkissa.

  Tämä toimenpide tunnetaan myös nimellä supratarsaalinen kiinnitys, jolloin luodaan anatomisia muutoksia, jotka nostavat matalaa tai olematonta silmäluomen poimua.

  Miten aasialainen blefaroplastia suoritetaan?

  Aasialainen blefaroplastia suoritetaan useimmiten kevyessä suonensisäisessä sedaatiossa, ja se kestää yleensä alle tunnin. Kun luonnollinen matala rypytys on jo olemassa, turkkilainen kirurgi nostaa ja/tai syventää rypytystä, jotta se korostuisi.

  Jos luonnollista poimua ei ole, hän tekee pienen viillon ihanteelliseen kohtaan ja ompelee ihon kiinni alla olevaan lihakseen säilyttääkseen sen asennon. Yleensä silmäluomet vaativat myös hieman enemmän rasvan muotoilua kuin länsimaisten yläluomien kohdalla yleensä tehdään.

  Jos halutaan nuorentaa silmiä, turkkilainen kirurgi poistaa ylimääräisen ihon ja/tai korjaa löysän yläluomien lihaksiston, jotta silmäluomen yleisilme olisi parempi ja nuorekkaampi.

  Aasialaisen blefaroplastian jälkiseuranta leikkauksen jälkeen

  Aasialaisen silmäluomileikkauksen jälkeen Istanbulissa toipuminen on samanlaista kuin perinteisessä yläleikkauksessa. Aluksi voi esiintyä jonkin verran turvotusta ja/tai mustelmia, mutta näiden tilapäisten haittavaikutusten pitäisi hävitä melko nopeasti.

  Vaikka merkittävä kipu on harvinaista, mahdollinen epämukavuus voidaan yleensä hallita tehokkaasti lääkityksellä. Vaatimattomia töitä ja päivittäisiä rutiineja voi yleensä jatkaa noin viikon tai kymmenen päivän kuluttua, vaikka kirurgi todennäköisesti neuvoo sinua välttämään rasittavaa liikuntaa, urheilua ja muita toimintoja, jotka voivat vaikuttaa kielteisesti kunnolliseen paranemiseen ja pitkäaikaistuloksiin vähintään kahden tai kolmen viikon ajan. Tämän ajanjakson jälkeen kaikki rajoitukset yleensä poistetaan.

  Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

  Pyynnöstä ja
  ilman minkäänlaisia velvoitteita.

  Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

  Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

  Kirjoittajasta

  Manuella

  Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

  ‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️