Pyöreä vatsanpoisto Turkissa

vatsanpoiston hinta 1
Kirjoittanut Manuella

Turkissa pyöreä vatsaleikkaus tehdään potilaille, jotka ovat laihtuneet paljon ja joilla on nyt roikkuva iho. Kirurgi tekee viillon ja poistaa ylimääräisen ihon ja rasvan sekä kiristää lihaksia.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa pyöreästä vatsanpoistoleikkauksesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Vatsanpoiston hinta Turkissa

Pyöreän vatsanpoiston keskimääräinen hinta Turkissa Istanbulissa on 3 700 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3400 eurosta 4000 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Pyöreä vatsanpoisto3700 €

Mikä on pyöreä vatsanpoisto?

Turkissa ympyränmuotoinen vatsanpoisto on laajempi kuin tavallinen vatsanpoisto. Se tehdään Istanbulissa yleensä potilaille, jotka ovat laihtuneet paljon (ehkä mahahihan tai muunlaisen bariatrisen leikkauksen jälkeen) ja joilla on nyt löysää tai roikkuvaa ihoa koko vartalossaan.

Ympärysmittaisessa vatsanpoistossa kirurgi tekee vyötärölinjan ympäri ulottuvan viillon, poistaa ylimääräisen ihon ja rasvan ja kiristää lihaksia. Myös reiden ja pakaroiden ulkosivuja muokataan, ja uusi napa voidaan luoda.

Ehdokkaat pyöreän vatsan poistoleikkaukseen

Potilaat, joilla on hieman ulkoneva vatsa tai vähän ylimääräistä ihoa keskivartalossa, eivät ole sopivia ehdokkaita pyöreälle vatsanpoistoleikkaukselle, vaan he hyötyvät todennäköisemmin mini- tai perinteisestä vatsanpoistoleikkauksesta.

Turkissa tehtävän pyöreän vatsanpoiston tavoitteena on tehdä dramaattisia muutoksia henkilön vartaloon sen jälkeen, kun hän on laihduttanut huomattavasti. Usein näitä henkilöitä vaivaa ylimääräinen rasva ja iho vaikeasti kiinteytettävillä alueilla, kuten vatsan, reisien ulkosyrjällä ja pakaroiden alueella.

Ympyränmuotoinen vatsanpoisto on suunniteltu poistamaan tämä ylimääräinen iho ja rasva entisiltä lihavilta potilailta ja antamaan heille lihaskuntoa, mikä korostaa heidän uutta hoikkaa vartaloaan.

Ympärivuorokautinen vatsanpoistoleikkaus

Ympärysmittaisessa vatsanpoistoleikkauksessa, joka tunnetaan myös nimellä alavartalon kohotus, kirurgi tekee leikkaushaavan, joka ulottuu koko potilaan vartalon ympärille.

Sen jälkeen kirurgi käyttää rasvaimua ja muita tekniikoita muokatakseen potilaan vartalon uudelleen kylkiluista polviin ja vartalon etuosasta takaosaan. Kirurgi myös kiristää vatsaseinän lihaksia ja siirtää potilaan napaa, jotta se näyttäisi luonnollisemmalta.

Leikkauksen lopuksi turkkilainen kirurgi poistaa ylimääräisen ihon ja sulkee viillon ompeleilla. Useimmissa tapauksissa leikkausarpi voidaan helposti peittää potilaan alusvaatteisiin.

Jotkut potilaat, joille tehdään pyöreä vatsanpoistoleikkaus, haluavat täydentää tuloksiaan käsivarsien kohotuksella tai ylimääräisellä rasvaimulla.

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Pyöreä vatsanpoistoleikkaus kestää kolmesta viiteen tuntia ja vaatii pidemmän toipumisajan kuin muutvatsanpoistoleikkaukset Turkissa. Istanbulissa tehtävään pyöreään vatsanpoistoleikkaukseen osallistuvien potilaiden on oltava sairaalassa kahdesta neljään yötä toimenpiteen jälkeen.

Leikkaushaavaan asetetaan tyhjennysputket, jotta leikkaushaava pysyy puhtaana ja nesteen kertyminen estyy. Potilaita varoitetaan suihkussa käymisestä vasta, kun tyhjennysputket on poistettu, eli noin yhden tai kahden viikon kuluttua leikkauksesta.

Pyöreän vatsaleikkauksen jälkeen potilaat voivat odottaa turvotusta ja mustelmia koko leikkausalueella. Potilaille annetaan kipulääkitystä lievittämään mahdollisia epämukavuutta, ja heitä kehotetaan aloittamaan hidas kävely mahdollisimman pian veritulppien välttämiseksi.

Potilaiden pitäisi pystyä jatkamaan joitakin aktiviteetteja kahden tai neljän viikon kuluessa vatsanleikkauksesta, mutta heidän pitäisi odottaa kirurgin hyväksyntää ennen kuin he aloittavat tiukan toiminnan.

Turkkilainen vatsanpoistokirurgi

Ympärivuorovaikutteinen vatsanpoisto on melko aggressiivinen toimenpide, jonka toipumisaika on pidempi kuin muiden vatsanpoisto- ja vartalon muotoilutoimenpiteiden.

Jos luulet olevasi ehdokas pyöreän vatsan poistoleikkaukseen ja haluat lisätietoja, käytä verkkohakemistoamme löytääksesi kirurgin Turkissa Istanbulissa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️