Vatsanpoisto rasvaimulla tai ilman sitä Turkissa

hinta abdominoplasty kanssa tai ilman rasvaimu Turkki halpa 1
Kirjoittanut Manuella

Turkissa vatsanpoistoleikkauksella pyritään korjaamaan vatsan seinämän ruma ulkonäkö ja tekemään vatsasta jälleen kiinteä ja litteä. Onko se parempi rasvaimun kanssa vai ilman?

ParasKlinikka.com kertoo sinulle vatsanpoistoleikkauksesta rasvaimulla tai ilman sitä Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Mikä on vatsanpoiston hinta rasvaimulla ja ilman rasvaimua Turkissa?

Vatsanpoisto rasvaimulla Turkissa maksaa 2 500 euroa. Vatsanpoisto ilman rasvaimua maksaa 1800 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1800 eurosta 2500 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Vatsanpoisto rasvaimun kanssa2200 €
Vatsanpoisto ilman rasvaimua1800 €

Mikä on vatsanpoisto rasvaimulla tai ilman?

Vatsanpoisto on yksi monimutkaisimmista plastiikkakirurgisista toimenpiteistä, joita Turkissa voidaan tehdä. Sen tarkoituksena on korjata vatsan seinämän ruma ulkonäkö ja tehdä vatsasta jälleen kiinteä ja litteä.

Toimenpide voi muuttaa merkittävästi potilaan vartalon yleisilmettä, kun se tehdään yhdessä muiden plastiikkakirurgisten toimenpiteiden, kuten rasvaimun, kanssa.

Perinteisellä vatsanpoistotekniikalla Istanbulissa pyritään parantamaan vatsan ulkonäköä vahvistamalla löysiä vatsalihaksia ja poistamalla ylimääräinen iho alavatsalta. Jos potilaalla on kuitenkin myös ylimääräistä rasvakudosta vatsan ja kylkien alueella, perinteisen vatsanpoiston tulokset eivät välttämättä ole niin hyviä kuin odotetaan.

Siksi on tärkeää valita pätevä plastiikkakirurgi, joka osaa opastaa sinua valitsemaan juuri sinun tapaukseesi parhaiten sopivan toimenpiteen tai toimenpideyhdistelmän.

Tässä artikkelissa käsittelemme vatsanpoiston yksityiskohtia ja tuloksia, joita saadaan, kun se tehdään rasvaimun kanssa tai ilman rasvaimua.

Kuvat ennen ja jälkeen

Ketkä ovat parhaita ehdokkaita vatsanpoistoleikkaukseen?

Eri potilasryhmät voivat olla hyviä ehdokkaita toimenpiteelle. Valtaosassa tapauksista kyse on naisista, jotka ovat olleet yhden tai useamman raskauden jälkeen eivätkä ole pystyneet palauttamaan vatsan seinämän kiinteää ja kaunista ulkonäköä synnytyksen jälkeen, vaikka ovatkin palanneet normaalipainoisiksi.

Heillä voi olla vatsassa, erityisesti sen alaosassa, raskausarpia, vatsaseinän lihakset voivat olla löysät ja paisuneet, ja vatsan iho voi olla myös veltostunut.

Vatsalihaksiin vaikuttavaa ja tyhjiötä synnyttävää tilaa kutsutaan diastasis rectiksi, ja sitä esiintyy raskauden aikana kohdun koon kasvaessa. Diastasis recti ei korjaannu liikunnalla tai ruokavaliolla, ja plastiikkakirurgia on ainoa tehokas ratkaisu vatsan kauniin ulkonäön palauttamiseksi.

Muuten löysät vatsalihakset voivat luoda ulkonevan vatsan, joka estää sitä näyttämästä litteältä ja kiinteältä. Fyysinen harjoittelu ei ainoastaan voi korjata tätä tilaa, vaan se voi jopa korostaa sitä ja tehdä siitä näkyvämmän.

Toinen tärkeä ryhmä potilaita, jotka ovat hyviä ehdokkaita vatsanpoistoleikkaukseen, ovat ne, jotka ovat laihtuneet voimakkaasti, usein laihdutusleikkauksen jälkeen. Ylimääräinen iho voi olla näillä potilailla melko merkittävää, ja ihopoimut voivat peittää osittain tai kokonaan häpyluun yläpuolisen alueen.

Nämä potilaat voivat olla sekä miehiä että naisia, jotka haluavat parantaa vatsan ulkonäköä ja muokata yleistä ulkonäköään laihdutuksen jälkeen.

Myös potilaat, joilla on ylimääräistä rasvakudosta vatsan alueella ja jotka ovat menettäneet ihon kimmoisuutta ikääntymisen vuoksi, ovat hyviä ehdokkaita vatsaleikkaukseen.

Vatsanpoisto ilman rasvaimua

Miten vatsanpoisto tehdään ilman rasvaimua? Plastiikkakirurgi tekee viillon suprapubisen alueen kohdalle. Viillon pituus riippuu suoraan poistettavan ylimääräisen ihokudoksen määrästä. Iho ja ihonalainen kudos irrotetaan lihaksista ja ylimääräinen iho poistetaan kirurgisesti.

Tarvittaessa rentoutuneet vatsalihakset ommellaan yhteen diastasis rectin korjaamiseksi. Jos napatyrä on olemassa, myös se korjataan. Leikkaus voi kestää jopa kaksi tuntia, riippuen kunkin tapauksen monimutkaisuudesta.

Tämäntyyppistä vatsanpoistoa suositellaan normaalipainoisille potilaille, joilla ei ole ylimääräistä rasvakudosta vatsassa tai kyljissä.

Perinteisen vatsanpoiston jälkeen esteettiset vaikutukset kohdistuvat vain vartalon etuosaan, ja potilaalla on litteä, kiinteä vatsa. Perinteisen vatsanpoiston tulokset voivat kuitenkin olla vähemmän vaikuttavia, kun se tehdään potilaille, joilla on rasvakertymiä keskilinjalla.

Vatsanpoisto rasvaimun kanssa

Vatsan rasvaimu Turkissa on nykyään yksi yleisimmin suoritetuista plastiikkakirurgisista toimenpiteistä. Se muokkaa kehoa turvallisesti ja merkittävästi poistamalla paikallisia rasvataskuja, jotka ovat itsepäisiä ja joita on vaikea poistaa liikunnalla ja ruokavaliolla.

Rasvaimua suositellaan usein potilaille, joille tehdään vatsanpoistoleikkaus massiivisen laihdutuksen tai bariatrisen leikkauksen jälkeen, sillä useimmissa tapauksissa on olemassa rasvakerros, jota on vähennettävä vatsan ulkonäön parantamiseksi.

Rasvaimua suositellaan myös potilaille, joilla on rasvakertymiä kyljissä. Jos rasvaimua ei tehdä kylkiin, vartalo on leikkauksen jälkeen neliön muotoinen. Vatsasta tulee litteä ja kiinteä, mutta kyljissä olevien rasvakertymien vuoksi potilaalla ei ole kauniita kurveja ja hyvää vartaloa.

Kun vatsanpoisto tehdään rasvaimulla, plastiikkakirurgi käsittelee ensin alueet, joilla on ylimääräistä rasvakudosta, ja poistaa vasta sen jälkeen ylimääräisen ihon vatsan alaosasta.

Vatsalle ja kylkiin tehdään pienet, enintään 3-4 mm:n viillot. Rasvaimukanyyli työnnetään viiltojen läpi, ja plastiikkakirurgi alkaa liikuttaa kanyylia edestakaisin rasvan irrottamiseksi. Kun rasva on irrotettu ja nesteytetty, se imetään pois lääketieteellisellä imulaitteella.

Rasvanpoistoa suoritetaan, kunnes saavutetaan symmetrinen ja esteettinen tulos, rasvakerros on huomattavasti pienentynyt ja kyljet muotoiltu uudelleen. Kun tämä ensimmäinen vaihe on suoritettu, plastiikkakirurgi voi siirtyä klassiseen vatsanpoistotekniikkaan ylimääräisen ihokudoksen poistamiseksi.

Vatsanpoisto: Rasvaimun kanssa vai ilman?

Tämä on kysymys, jonka saan monilta potilailta ja johon on helppo vastata, kun potilas on käynyt leikkausta edeltävässä konsultaatiossa ja fyysisessä tutkimuksessa. Samalla siihen on vaikea vastata, jos potilasta ei nähdä. Toisin sanoen, jotta ymmärtäisit, mikä toimenpide olisi sinulle paras, sinun on tavattava plastiikkakirurgi konsultaatiota varten. Muista, että jokainen potilas on erilainen, jokaisella vartalonmuodolla on omat erityispiirteensä ja meillä on taipumus varastoida rasvaa morfologiamme mukaan.

Kun kyseessä on vatsanpoisto, rasvaimu tehdään usein vatsan seinämään ja kylkiin, mutta ei ole harvinaista, että potilaat pyytävät rasvaimua myös reisiin.

Keskustele esteettisistä huolenaiheistasi plastiikkakirurgin kanssa konsultaation aikana ja ota hänen suosituksensa huomioon ennen leikkauksen ajoittamista.

Johtopäätös

Vatsanpoistoleikkaus Istanbulissa on monimutkainen toimenpide, joka voi tuottaa näyttäviä tuloksia, jos sinulla on oikeat lääketieteelliset indikaatiot. Kokenut, laillistettu plastiikkakirurgi tietää, mikä toimenpide auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

On olemassa erilaisia potilasryhmiä, jotka haluavat tai tarvitsevat vatsaleikkauksen. Perinteinen vatsanpoisto, joka tehdään yksin, on hyvä vaihtoehto potilaille, joilla on löysät vatsalihakset ja löysä iho alavatsalla, mutta joilla ei ole paljon rasvakudosta vatsalla tai kyljissä.

Kun potilaalla on löysää ihoa, heikkoja lihaksia ja myös ylimääräistä rasvaa vatsan seinämässä ja vartalon sivuilla, plastiikkakirurgi voi suositella vatsanpoistoa rasvaimun kanssa parempien tulosten saavuttamiseksi. Rasvaimu vähentää rasvakerroksen paksuutta, jolloin vatsasta tulee litteä ja kiinteä ja vyötäröstä pienempi.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️