Mahalaukun sidonnan hinta Dubaissa

hinta mahalaukun vyö 1
Kirjoittanut Erika

Mahalaukun sidonta Dubaissa on vähiten invasiivinen laihdutusleikkaus. Tässä toimenpiteessä vatsan yläosan ympärille asetetaan pieni puhallettava silikoninauha.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa mahalaukun sidonnasta Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Mahalaukun sidontanauhan hinta Dubaissa

Keskimääräinen mahalaukun sidontanauhaleikkauksen hinta Dubaissa on 5 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 4 500 eurosta 6 500 euroon.

ToimenpideHinta Dubai
Mahalaukun nauha5500 €

MIKÄ ON SÄÄDETTÄVÄ MAHANAUHA?

Dubaissa tehtävää mahalaukun sidontaa pidetään vähiten invasiivisena laihdutusleikkauksena. Toimenpiteessä vatsan yläosan ympärille asetetaan pieni puhallettava silikoninauha, joka luo kaksi lokeroa, joista pienempi on yläosassa, mikä vähentää merkittävästi vatsan mahtumista ruokaan.

Dubaissa suoritettava mahanauhaleikkaus on myös osa painonpudotus- ja lihavuusohjelmaamme, johon sisältyy valinnainen 6 kuukauden tukiohjelma leikkauksen jälkeen, jotta sinulla olisi parhaat mahdollisuudet saavuttaa laihdutustavoitteesi.

MIKSI LEIKKAUS TEHDÄÄN?

Mahansidonta auttaa sinua laihtumaan rajoittamalla syömäsi ruoan määrää. Yleisesti ottaen tämän Dubaissa tehtävän toimenpiteen avulla voit laihtua väliaikaisesti samalla, kun omaksut terveelliset ruokailutottumukset ja harrastat liikuntaa.

KENELLE LEIKKAUSTA SUOSITELLAAN?

Mahalaukun sidontaa suositellaan erityisesti, jos kärsit sairaalloisesta liikalihavuudesta tai jos haluat tilapäisen painonpudotusvaihtoehdon yhdistettäväksi elämäntapamuutoksiin. Kaikissa tapauksissa lääkärisi voi päättää, onko leikkaus sinulle hyödyllinen vai ei. Seuraavien edellytysten on täytyttävä, jotta voit hyötyä toimenpiteestä:

 • BMI on 30-40.
 • Vakavia terveysongelmia, jotka liittyvät lihavuuteen.
 • Ei aiempia ruoansulatuskanavan sairauksia, huumeiden tai alkoholin väärinkäyttöä.
 • Sitoutuminen terveelliseen elämäntapamuutokseen.

HYÖDYT JA MAHDOLLISET TULOKSET

Mahalaukun sidonta voi olla erittäin tehokas tapa laihduttaa, riippuen siitä, missä määrin muutat elämäntapojasi. Tätä menetelmää käyttämällä laihtuminen on keskimäärin noin 30-60 % ylipainostasi kuuden kuukauden aikana.

Seuraavat terveydentilat voivat myös parantua sen seurauksena:

 • Diabetes.
 • Verenpainetauti.
 • Hyperlipidemia.
 • Sydänsairaudet.
 • Uniapnea.
 • Nivelsairaudet.

RISKIT

Säädettävä mahansidonta on turvallinen toimenpide, jonka komplikaatioiden määrä on minimaalinen. Joitakin komplikaatioita ovat nauhan tai portin infektio ja oksentelu. Vakavin komplikaatio on nauhan eroosio, mutta se on erittäin harvinainen.

ENNEN LEIKKAUSTA

Jotta sinut valittaisiin kelvolliseksi ehdokkaaksi toimenpiteeseen, Dubaissa toimiva lääkärisi voi vaatia tiettyjä laboratoriokokeita. Leikkausta edeltävänä iltana et saa nauttia mitään ruokaa tai nesteitä keskiyön jälkeen.

LEIKKAUKSEN AIKANA

Dubaissa tehtävä säädettävä mahansidonta on minimaalisesti invasiivinen toimenpide, jonka suorittaa bariatrinen lääkäri. Toimenpide sisältää seuraavat vaiheet:

 • Pieni puhallettava nauha asetetaan vatsan yläosan ympärille vatsaan tehdyn pienen viillon kautta.
 • Nauha liitetään pienellä ihon alle sijoitetulla putkella.
 • Nauha täytetään suolaliuoksella, jota voidaan poistaa tai lisätä tarpeen mukaan pienen putken kautta.

Toimenpiteen aikana nukut yleisanestesiassa, ja sinua seurataan tarkasti mahdollisten komplikaatioiden välttämiseksi. Koko toimenpide kestää noin tunnin.

LEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Välittömästi leikkauksen jälkeen et saa syödä tai juoda noin 8 tuntiin. Sen jälkeen ruokavaliosi muuttuu vähitellen nestemäisestä kiinteäksi ja myös syömäsi ruoan määrä muuttuu. Useimmat ihmiset lähtevät kotiin samana päivänä, ja kestää noin viikon, ennen kuin voit toipua toimenpiteestä täysin kotona ja palata töihin.

Lopuksi tarvitset jonkin verran seurantaa, jotta voit säätää nauhaa leikkauksen jälkeen ja varmistaa optimaalisen painonpudotuksen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️