HYAcorp Macrolane injektiot Turkissa

hyacorp makrolaani injektio pakara 1 1
Kirjoittanut Laurence

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää makrolane- ja hyacorp-injektioista Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen leikkaukseen Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa HYAcorp Macrolane -injektioista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Mikä on HYAcorp Macrolane -injektion hinta Turkissa?

Macrolane- tai HYAcorp-injektion keskimääräinen hinta Istanbulissa, Turkissa on 2 700 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 3 500 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
HYAcorp Makrolani-injektio2700 €

Mikä on makrolaani ja HYAcorp?

Macrolane, joka tunnetaan myös nimellä “30 minuutin rintaoperaatio”, on hyaluronihappopohjainen täyteaine, jota käytettiin kehon, erityisesti rintojen ja pakaroiden muotoiluun. FDA ei ole koskaan hyväksynyt sen käyttöä Yhdysvalloissa, mutta Euroopassa tuote on väliaikaisesti hyväksytty.

Tämä rintoja kohottava injektio esiteltiin nopeana, ei-kirurgisena vaihtoehtona rintaimplanteille. Macrolane vedettiin pois rintojen suurennusmarkkinoilta vuonna 2012, koska sen turvallisuushuolet koskivat sen vaikutusta rintasyöpäseulontaan.

Makrolania ruiskutettiin rintaan sen tilavuuden lisäämiseksi (yhden kuppikoon verran). Toimenpide tehtiin paikallispuudutuksessa, ja potilaat kokivat yleensä turvotusta, mustelmia ja epämukavuutta hoitoa seuraavina päivinä.

Mitkä olivat Macrolane-injektion edut ja haitat?

Edut:

  • Toimenpide oli niin nopea (vain 30-45 minuuttia), että se voitiin tehdä lounastauon aikana.
  • Tulokset olivat välittömiä.
  • Se oli vähemmän invasiivinen ja edullisempi vaihtoehto rintojen suurennusleikkaukselle.

Haitat

Tutkimukset osoittavat, että makrolaani-injektiota ei suositella rintojen suurennukseen, koska se häiritsee mammografiaa ja rintasyöpäseulontaa. Tästä syystä sitä ei ole markkinoitu vuoden 2012 jälkeen.

British Association of Aesthetic Plastic Surgeons (BAAPS) kertoi, että sen jäsenille tehdyssä tutkimuksessa joka neljäs kirurgi ilmoitti potilaiden komplikaatioista, kuten kyhmyjen muodostumisesta ja nännien supistumisesta, Macrolane-injektion jälkeen.

FDA ei ole koskaan hyväksynyt tätä toimenpidettä.

Jotkut potilaat ilmoittivat, että vaikutus ei kestänyt tarpeeksi kauan, jotta se olisi oikeuttanut kustannukset (jotkut ilmoittivat, että vaikutus kesti vain muutaman kuukauden).

Jotkut potilaat raportoivat epäjohdonmukaisista tuloksista, erityisesti kun täyteaine alkoi hajota.

Mitä vaihtoehtoja makrolaanille on?

Macrolane korvattiin vuonna 2017 tuotteella nimeltä HYAcorp Body Contouring MLF1/2. Se sisältää erittäin puhdistettua hyaluronihappogeeliä, ja sitä voidaan käyttää pakaroiden ja vasikoiden uudelleenmuotoiluun sekä osana korjaavia toimenpiteitä. HYAcorp-ihonkorvantäytteitä ei ole tällä hetkellä hyväksytty Yhdysvalloissa, mutta ne on hyväksytty Euroopassa.

Rintojen rasvansiirto (tunnetaan myös nimellä breast lipofilling) on yhä suositumpi toimenpide, jossa rasva otetaan rasvaimulla ja ruiskutetaan sitten rintoihin.

Sen tarkoituksena on palauttaa tai lisätä tilavuutta jopa kahden kuppikoon verran ilman rintaimplanttien riskejä ja mahdollisia sivuvaikutuksia.

Valitettavasti se ei auta lievittämään roikkuvaa tai löysää ihoa, mutta samalla voidaan tehdä rintojen kohotus. Rintojen rasvansiirtotoimenpide maksaa keskimäärin noin 3 200 euroa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️