Ikenien siirto Tunisiassa

hinta iensiirto Tunisia halpa 1
Kirjoittanut William

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää iensiirroista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen iensiirtoon Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle iensiirrosta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä tunisialaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Sommaire
 [Voir]

  Ikensiirteen hinta Tunisiassa

  Keskimääräinen iensiirteen hinta Tunisiassa Tunisissa on 670 €. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 540 eurosta 800 euroon.

  ToimenpideHinta Tunisia
  Ikeniensiirto 670 €

  Mikä on iensiirto?

  Jos ikenen taantuma vaikuttaa terveyteesi tai ulkonäköösi, voidaan suositella toimenpidettä nimeltä iensiirto. Vaikka se saattaa kuulostaa pelottavalta, erilaisia iensiirtomenetelmiä suorittavat rutiininomaisesti parodontologit (ienkudosasiantuntijat) ja jotkut yleishammaslääkärit, jotka ovat saaneet erikoiskoulutuksen tällä alalla.

  Ikenensiirrossa Tunisiassa siirretään varovasti pieni määrä uutta kudosta alueelle, jossa on vähän tai ei lainkaan ienkudosta.

  Tätä toimenpidettä suositellaan yleensä ikenien syvenemisen estämiseksi tai hampaiden juuripintojen peittämiseksi.

  Tässä toimenpiteessä käytettävä kudos voi olla peräisin useista eri lähteistä, mutta yleensä se otetaan suun yläosasta sen jälkeen, kun alue on nukutettu mukavuutesi vuoksi. Sen jälkeen se ommellaan varovasti paikalleen käyttäen ommelmateriaalia, joka voi olla ohuempaa kuin hius.

  Kehosi luonnollinen toipumisprosessi jatkuu, kun siirto on tehty. Tänä aikana siirteeseen kehittyy uusia verisuonia, jotka auttavat sitä sulautumaan ympäröivään kudokseen.

  Onnistunut siirre voi vähentää tai poistaa hampaiden herkkyyden ja ienvuotojen kaltaisia ongelmia ja parantaa samalla hymysi esteettisyyttä.

  Mistä tiedät, tarvitsetko iensiirteen? Usein voit selvästi nähdä tai tuntea ongelman. Paljaat juuret voivat saada hampaasi näyttämään liian “pitkiltä”, ja ne näyttävät yleensä hieman tummemmilta kuin helmiäisvalkoiset kruunusi.

  Ikenien taantuma on ongelma, joka voi pahentua iän myötä, minkä tunnistamme, kun kuulemme sanonnan “pitkät hampaat”. Ikenien taantuman mahdolliset ongelmat eivät kuitenkaan ole pelkästään kosmeettisia, vaan niillä voi olla myös vakavia vaikutuksia suun terveyteen.

  Tarkempi tarkastelu ikenistäsi

  Suun sisällä ienkudos muodostaa esteen, joka kestää syömisen, pureskelun ja puremisen voimakkaita mekaanisia (ja mikrobiperäisiä) vaikutuksia. Ikenet voivat alkaa vetäytyä tai kutistua useista syistä.

  Ensimmäinen syy on tehoton suuhygienia: sekä riittämätön harjaus, joka ei poista plakkia, että liiallinen harjaus, joka rapauttaa kudoksia. Myös suussa olevat vieraat esineet, jotka hankaavat ikeniä, kuten huonosti istuvat irrotettavat hammasproteesit, kielikengät tai jopa kynnet, voivat vaikuttaa ikenien kutistumiseen.

  Kun hampaan juuret menettävät terveen ienkudoksen suojan, ne voivat muuttua erittäin herkiksi kuumille tai kylmille lämpötiloille, mikä aiheuttaa kipua syödessä ja juodessa paljon. Vielä pahempaa on, että ienkudoksen puuttuminen helpottaa bakteerien tunkeutumista juuriin ja reikien syntymistä, tai pienet traumat voivat johtaa nopeaan ienmurtumaan. Molemmissa tapauksissa lopputuloksena voi olla hampaan menetys. Siksi ienkudoksen asianmukainen hoito on niin tärkeää.

  Ikenien taantuman hoito ientransplantaateilla

  Hampaiden, ikenien ja yleisen terveydentilan perusteellisen tutkimisen ja arvioinnin jälkeen voidaan suositella iensiirtomenetelmää.

  Tässä toimenpiteessä käytettävä kudos voidaan saada useista eri lähteistä: taantuma-alueen viereiseltä alueelta, kovasta suulakihalkiosta tai toisen henkilön luovuttamasta kudoksesta, joka on käsitelty lääketieteellisesti niin, että sitä voidaan käyttää turvallisesti.

  Siirteitä voidaan tehdä useilla eri menetelmillä. Jos olet esimerkiksi menettänyt ienkudosta sellaiselta suun alueelta, joka ei näy kovin hyvin puhuessasi tai hymyillessäsi, kyseiselle alueelle voidaan lisätä ienkudosta, jotta estetään lisälaskeuma ilman, että hampaan juuren pintaa yritetään peittää kokonaan.

  Tätä toimenpidettä kutsutaan “vapaaksi ientransplantaatioksi” (koska kudos on erotettu verenkierrosta), ja se kestää noin 45 minuuttia. Se on hyvin ennustettavissa, ja sen onnistumisprosentti on erittäin korkea. Jos tavoitteena on peittää juuren pinnat, menettelystä tulee monimutkaisempi ja se kestää kauemmin, mutta se on edelleen erittäin tehokas.

  Siirteet tehdään Tunisiassa yleensä paikallispuudutuksessa, ja ne ovat yleensä kivuttomia. Toimenpiteen jälkeen ei pitäisi tuntua juurikaan epämukavalta, vaikka kudosta olisi otettu suulakihalkiostasi, sillä luovutusalue peitetään yleensä rauhoittavalla nestemäisellä materiaalilla, joka muistuttaa sidettä.

  Onneksi epämukavuutta voidaan lievittää käsikauppalääkkeillä tai reseptillä saatavilla tulehduskipulääkkeillä, ja se on yleensä lyhytaikaista.

  Leppoisaa ruokavaliota (ja antibioottia) voidaan myös suositella noin viikon ajan toimenpiteen jälkeen, jotta kudokset ehtivät parantua täydellisesti; muutoin normaalia toimintaasi ei rajoiteta.

  Pidä ikenet terveinä

  Tunisiassa tehdyn iensiirron jälkeen on entistäkin tärkeämpää ylläpitää hyvää suuhygieniaa, jotta vältytään ienongelmilta tulevaisuudessa. Hoitoosi tulisi kuulua kunnollinen harjaus fluorihammastahnalla, päivittäinen hammaslangan käyttö, terveellinen ruokavalio sekä säännölliset hammaslääkärin ja parodontiitin tarkastukset. Terveiden ikenien ylläpitäminen on keskeinen osa yleistä suun terveyttäsi ja hymysi säilymistä.

  Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

  Pyynnöstä ja
  ilman minkäänlaisia velvoitteita.

  Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

  Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

  Kirjoittajasta

  William

  Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

  ‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️