Ikenien siirto Turkissa

iensiirteen hinta 1
Kirjoittanut Laurence

Ikenensiirtoleikkaus Turkissa on nykyään melko suosittu toimenpide suuontelossa. Tämän leikkauksen tavoitteena on ratkaista ienkudoksen taantumaan liittyvät ongelmat.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle iensiirroista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon iensiirto maksaa Turkissa?

Keskimääräinen iensiirteen hinta Turkissa Istanbulissa on 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 250 eurosta 750 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Ikenensiirto500 €

Mikä on iensiirto?

Ikenensiirtoleikkaus Turkissa on nykyään melko suosittu toimenpide suuontelossa. Tämän Istanbulissa suoritettavan kauneusleikkauksen tarkoituksena on ratkaista ongelmat, jotka liittyvät ikenen taantumaan, joka on hampaan tai koko hammasrivin ympärillä olevan ienkudoksen surkastumisprosessi.

Ikenien taantuma voi johtua useista tekijöistä. Se liittyy usein parodontiittiin, jolloin tulehdusprosessit tuhoavat luukudoksen ja paljastavat hampaan juuren.

Syynä voi olla huono suuhygienia, krooniset sairaudet, purentaongelmat, säikeiden ja kouristusten esiintyminen, tupakointi ja hampaiden virheellisestä puhdistuksesta ikenille aiheutuneet traumat.

On myös syytä huomata, että Istanbulin hammasklinikat harjoittavat hammasimplantointia korkeimmalla tasolla. Koska hammasimplantointi on nykyään yksi yleisimmistä hammaslääkäripalveluista, tällainen toimenpide tehdään vain, jos kaikki tarvittavat edellytykset täyttyvät, mukaan lukien terveet ikenet.

Tekohampaan asentaminen menetetyn hampaan tilalle on mahdotonta ilman perusteellista lähestymistapaa uutta hammasta ympäröivän pehmytkudoksen kunnostamiseen. Terveet, preparoidut ja liikkumattomat ikenet tarjoavat turvallisen tuen tulevalle hammasimplantille.

Valitettavasti useimpien potilaiden ienterveys ei voi olla tae uuden hampaan oikeasta sijainnista. Ikenien epäjatkuvuus voi johtua monista eri syistä, joista yleisimmät ovat seuraavat:

 • pehmytkudosten surkastuminen, joka johtuu hampaan pitkäaikaisesta puuttumisesta ;
 • ikenien geneettinen kehityshäiriö;
 • tulehdussairauksista johtuva kudosten taantuma.

Kehittyneiden tekniikoiden ansiosta ikenien epäjohdonmukaisuus ei enää ole vakava este hammasimplanttien asentamiselle ja normaalille toiminnalle.

Turkkilaiset kirurgit suorittavat erittäin tärkeän toimenpiteen laadukkaiden hammasimplanttien istuttamiseksi – 3D-ikenen augmentoinnin alueella, johon tuleva implantti asennetaan, mikä varmistaa pehmytkudoksen täydellisen palautumisen.

Ikensiirtoleikkauksen tavoitteet

 • parantaa ikenien laatua implantin ympärillä;
 • ientä ympäröivän holkin muodostaminen;
 • tarvittavan limakalvotilavuuden luominen ientaskuharjanteelle tekohampaan ympärille;
 • luun suojaaminen palautetulla ientaskulla implanttialueella.

Tarvittavan ientilavuuden palauttamiseksi käytetään useita tekniikoita. Tietyn menetelmän valinta riippuu potilaan erityistavoitteista ja yksilöllisistä mieltymyksistä.

Miten iensiirto tehdään Turkissa?

Jos pehmytkudosta ei ole riittävästi, se voidaan siirtää toisesta suuontelon osasta. Yleensä ien siirretään suulakihalkiosta, koska kovan suulakihalkiota pidetään histologisilta ominaisuuksiltaan samanlaisena kuin hampaan kaulan läheisyydessä olevaa ikeniä. Tämän vuoksi hammaslääkärin siirtämä iensiirto säilyy melko helposti ja pysäyttää ientaskun taantuman.

Tämä toimenpide tehdään kirurgisesti. Ennen toimenpidettä turkulainen lääkäri poistaa työalueella olevat karieksen aiheuttamat vauriot ja poistaa tulehduksen. Ikenensiirto Turkissa, Istanbulissa, on kivuton, koska se tehdään paikallispuudutuksessa.

Iensiirtoa varten kirurgi poistaa suuontelosta useita pehmytkudosläppiä, joista yksi valitaan suoraan hampaan viereen. Tämän jälkeen lääkäri puhdistaa näiden läppien alla olevat tilat, poistaa tulehduksen, poistaa ruokajäämät ja korjaa juurisementin.

Iensiirtojen tyypit

Ennen iensiirteen tekemistä anestesialääkäri antaa turvallisen ja tehokkaan puudutuksen. Leikkauksen aikana potilas istuu mukavassa tuolissa eikä koe epämiellyttäviä tuntemuksia.

Maksuton iensiirto

Tätä tekniikkaa käytetään, jos potilaalla on ohut ienkudos. Kirurgi tekee ikeniin reiän, joka täytetään siirteellä. 2-3 mm:n vapaa iensiirre otetaan suulakihalkiosta, jossa on tiheää limakalvoa. Kudos kiinnitetään sitten ikeniin hienolla, siistillä ompeleella.

Sidekudossiirto

Tätä tekniikkaa käytetään paljastuneiden hampaan juurien hoitoon. Tätä varten kirurgi poistaa suulakihalkion limakalvon alapuolelta subepiteeliaalista sidekudosta, jonka tärkein ominaisuus on hyvä verenkierto. Tämän jälkeen SCTG ommellaan kiinni ienkudokseen ja käsitellään erityisellä antiseptisellä ja regeneratiivisella liuoksella.

Parhaita palveluitamme ovat

 • Konsultaatio
 • Panoraamaröntgenkuvaus
 • Hammaslääkärin aika ja työ
 • Ilmainen kuljetus (lentoasema, hotelli, klinikka)
 • Paikallispuudutus
 • Antibiootit, kipulääkkeet, suuvedet jne.
 • Laboratoriomaksut
 • Ilmainen hotelliyöpyminen (huone ja aamiainen)

Kudossiirrot

Tämäntyyppistä iensiirtoleikkausta käytetään, jos potilaalla on riittävästi ienkudosta hampaan ympärillä. Kudos otetaan luovuttaja-alueilta eli ikenien viereisistä osista. Toimenpiteessä ientä siirretään oikeinpäin ientä kohti vaurioituneen hampaan juurta. Tätä kudosta käytetään sitten suojaamaan ja kiinnittämään.

Leikkauksen jälkeinen aika

Iensiirtoleikkauksesta toipuminen ei vaadi sairaalassaoloa. Potilaan on kuitenkin pysyttävä lääkärin valvonnassa useita viikkoja, jotta lääkäri voi seurata kudoksen selviytymisprosessia. Tikit poistetaan viikon kuluttua leikkauksesta, ja potilas jatkaa hammaslääkärin määräämien paikallisten ja yleisten lääkkeiden käyttöä.

Joissakin tapauksissa implantin selviytymisen jälkeen asennetaan paranemiskorkki. Tämä laite auttaa luomaan uuden hampaan ympärille kauniit ikenet, mikä tekee hymystä entistäkin houkuttelevamman.

Suunhoitosuositukset iensiirteen jälkeen

Säännölliset hammaslääkärin tarkastukset ja perusteellinen kotihoito voivat auttaa estämään vakavia vaurioita, jotka edellyttävät leikkausta Istanbulissa. Muita tapoja ehkäistä ienongelmia ovat mm:

 • Hampaiden puhdistaminen kahdesti päivässä fluorihammastahnalla
 • Hammaslangan päivittäinen käyttö
 • Säännölliset hammaslääkärintarkastukset
 • Ammattimainen hampaiden puhdistus
 • Terveellinen, tasapainoinen ruokavalio
 • Tupakoinnin pidättäytyminen

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️