Invisalign Turkissa

invisalign hinta Turkki 1
Kirjoittanut Laurence

Invisalign-kohdistuslaitteita käytetään Turkissa hampaiden virheasentoihin tai asento-ongelmiin.

ParasKlinikka.com antaa sinulle tietoa invisalign-hoidosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon invisalign maksaa Turkissa?

Invisalign-hoito maksaa Turkissa Istanbulissa keskimäärin 1 800 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 600 eurosta 2 000 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Invisalign1800 €

Invisalign Turkissa

Turkissa hammashoitoon ei tarvitse käyttää valtavasti rahaa. Istanbul on ihanteellinen paikka saada laadukasta ja edullista hammashoitoa. Turkkilaiset lääkärit tunnetaan menestyksestään kaikkialla maailmassa.

Klinikkamme on yksi harvoista klinikoista, jotka hoitavat ja huolehtivat potilaista yksilöllisesti. Emme ota vastaan potilasryhmiä emmekä hoida heitä erissä. Uskomme, että tämä heikentää hoidon laatua ja potilaan viihtyvyyttä.

Lääkärimme ovat kokeneita, laadukkaita oman alansa asiantuntijoita. Ennen kuin tulet Turkkiin, kansainvälisten potilaiden osastomme ja lääkärimme tekevät kaikkensa määrittääkseen tarkasti hoitosi kustannukset. Ei siis pettymyksiä, ei yllätyksiä klinikallamme!

Mitä Invisalign on?

Invisalign-kohdistuslaitteita Turkissa käytetään hampaiden välisiin virheasentoihin tai asento-ongelmiin. Hammaslevyt voidaan helposti poistaa päivän aikana. Invisalign-kohdistimet ovat vaihtoehto aikuisten metallisille hammasraudoille. Hammasrautojen poistamisella on myönteinen vaikutus jokapäiväisen elämän laatuun.

Metalliraudat, jotka ovat usein olleet suosituimmat hammasraudat, on vuosien varrella korvattu Invisalignilla. Käyttämällä Invisalignia Turkissa voit nauttia kaikista metallirautojen eduista.

Invisalignin tärkein etu on, että se ei näy ulospäin, sillä levyt ovat läpinäkyviä. Erityisesti nuoremmat potilaat eivät välttämättä arvosta hammasrautojen ulkonäköä. Tämä haitta häviää Invisalignin myötä.

Mikä on hoitoprosessi?

Ennen levyjen valmistamista tehdään digitaalinen skannaus iTero Element 2 -laitteella (Invisalignin alkuperäinen 3D-skannaustuote) klinikallamme. Erikoistunut ortodontologimme määrittää hoidon keston ja tarvittavien levyjen määrän.

Suun mitat otetaan, ja ne siirretään Invisalign-kumppanilaboratorioon. Hampaiden liikkeet tutkitaan simulointitekniikalla, ja läpinäkyvät levyt valmistetaan jokaista 0,5 mm:n liikettä varten. Kun Invisalign-hoito on valmis, langat kiinnitetään hampaiden sisäpuolelle. Nämä langat ovat kuitenkin melko ohuita ja pieniä, eikä niitä voi nähdä ulkopuolelta.

Mitkä ovat Invisalign-hoidon ominaisuudet?

  • Invisalignia on käytettävä 20 tuntia päivässä. Irrotettavien levyjen ansiosta sitä on erittäin helppo käyttää jokapäiväisessä elämässä.
  • Se on helppo puhdistaa. Invisalign voidaan puhdistaa päivän aikana vedellä ja hammasharjalla.
  • Invisalignilla ei ole kielteistä vaikutusta puheeseen. Totuttelu voi olla tarpeen ensimmäisten päivien aikana, mutta sen jälkeen levyt eivät aiheuta epämukavuutta.
  • Syöminen ja juominen eivät ole ongelma. Voit helposti poistaa levyt aterioiden aikana.
  • Levyjen etuna on myös se, että ne ovat hyvin kivuttomia verrattuna metallisiin hammasrautoihin.

Kuinka kauan hoito kestää?

Sinun tarvitsee käydä klinikallamme vain kerran saadaksesi hoitosuunnitelman ja digitaalisen 3D-skannauksen. Sen jälkeen joko lähetämme levyt kotimaahasi tai haet levyt klinikaltamme 2-3 päivän kuluessa, kun ne on valmistettu.

Itse hoidon kesto riippuu hampaiden rakenteesta ja asennosta. Asiantuntijamme määrittää hoidon keston, ja levyt valmistetaan sen mukaisesti. Voidaan kuitenkin sanoa, että 60 % hoidoista saadaan päätökseen 3-12 kuukauden kuluessa.

Miksi hintamme ovat edullisemmat kuin paikallisen hammaslääkärin hinnat?

Vakuutamme sinulle, että käytämme korkealaatuisia hammaslääketieteellisiä materiaaleja, jotka ovat samanlaisia tai parempia kuin paikallisen hammaslääkärisi käyttämät materiaalit. Lisäksi jokaisessa maassa on erilaiset elinkustannukset, kuten ehkä tiedätkin. Esimerkiksi Turkissa elinkustannukset ovat hyvin alhaiset.

Tämän seurauksena myös lääkärien palkat, klinikkakustannukset (vuokra ja yleishyödylliset palvelut) ja veroasteet ovat alhaisemmat. Tästä tilanteesta on etua potilaillemme, ja voimme tarjota korkealaatuista hoitoa kohtuuhintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️