IVF-siemennykset Espanjassa

fiv hinta spermanluovutus espanja 1
Kirjoittanut Manuella

Spermanluovuttajan löytäminen voi olla paljon yksinkertaisempaa – ja paljon edullisempaa – kuin munasolujen luovuttajan löytäminen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että päätös tehdä IVF-menetelmä siittiöiden luovuttajan kanssa Espanjassa olisi helppo.

ParasKlinikka.com antaa sinulle tietoa IVF-siemenluovutuksesta Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Sommaire
 [show]

  IVF-spermanluovutuksen hinta Espanjassa

  Spermanluovutuksella tehtävän IVF-hedelmöityshoidon keskihinta Espanjassa on 3 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3 000 eurosta 4 000 euroon.

  MenettelyHinta Espanja
  IVF siittiöiden luovutuksen avulla3500 €

  Mitä on IVF-hedelmöityshoito spermanluovutuksella?

  Spermanluovuttajan valinta voi olla tärkeä päätös sinulle ja kumppanillesi. Seuraavassa luetellaan emotionaaliset – ja oikeudelliset – näkökohdat, jotka on syytä pitää mielessä.

  Spermanluovuttajan löytäminen voi olla paljon yksinkertaisempaa – ja paljon edullisempaa – kuin munasolujen luovuttajan löytäminen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että päätös tehdä IVF-menetelmä siittiöiden luovuttajan kanssa Espanjassa olisi helppo.

  Loppujen lopuksi valitset puolet lapsesi DNA:sta, joten jos koskaan kannattaa olla nirso, niin juuri nyt. Lisäksi on otettava huomioon oikeudellisia ja emotionaalisia näkökohtia, kuten se, otatko luovuttajan mukaan lapsesi elämään.

  Seuraavassa kerrotaan, mitä on syytä pitää mielessä, kun etsitään spermanluovuttajaa.

  Mikä on spermanluovuttaja?

  Spermanluovuttaja on mies, joka lahjoittaa siittiöitä sisältävää spermaa naiselle tai pariskunnalle, joka yrittää tulla raskaaksi. Voit valita anonyymin luovuttajan tai ystävän tai sukulaisen, joka voi luovuttaa spermaa suoraan.

  Kenen tulisi harkita spermanluovutusta?

  Sekä yksineläjät että pariskunnat ovat ehdokkaita spermanluovutukseen. Esimerkiksi samaa sukupuolta oleva pariskunta tai yksinelävä nainen voi myös päättää käyttää spermanluovuttajaa.

  Heteroseksuaalisten pariskuntien tapauksessa, jos toinen miespuolinen kumppani kamppailee hedelmättömyyden kanssa (tai jos molemmilla miespuolisilla kumppaneilla on hedelmättömyysongelmia), molemmat tulevat vanhemmat voivat päättää käyttää siittiöiden luovuttajaa, mutta tämä on harvoin ensisijainen vaihtoehto, sillä siittiöihin liittyvät ongelmat voidaan usein ratkaista koeputkihedelmöityksellä.

  Mikä on spermanluovutusprosessi?

  Miesten, jotka haluavat ryhtyä siittiöiden luovuttajiksi – joko spermapankin tai suoran luovutuksen kautta – on käytävä läpi seulontaprosessi erilaisten perinnöllisten ja lääketieteellisten sairauksien varalta:

  • Spermanluovuttajien on otettava täydellinen perhe- ja sairaushistoria.
  • Heille on tehtävä geenitestit.
  • Siemennesteen luovuttajat on tutkittava mielenterveysongelmien varalta.
  • Luovuttajat on myös tutkittava tarttuvien tautien, kuten HIV:n, hepatiitin, tippurin ja kupan varalta. Nimettömien luovuttajien siemennesteen on oltava karanteenissa vähintään kuusi kuukautta, kunnes luovuttaja tutkitaan uudelleen näiden tautien varalta ja testit ovat negatiivisia.
  • Luovuttajan sperman laatu on arvioitava, mikä voi viedä aikaa. Jotkin pankit jatkavat siemennesteen testaamista tartuntatautien varalta vähintään kuuden kuukauden ajan.

  Spermanluovuttajaa koskevat vaatimukset

  Miesten on täytettävä useita vaatimuksia, ennen kuin he voivat luovuttaa spermaa. Jotkut spermapankit toteavat, että ne hyväksyvät alle 1 % kaikista hakijoista. Yleensä tämä rajoittuu miehiin, jotka:

  • ovat 18-39-vuotiaita (vaikka jotkut spermapankit hyväksyvät vain alle 34-vuotiaita miehiä)
  • Joilla ei ole tartuntatauteja, kuten HIV ja hepatiitti C
  • Joilla ei ole tiettyjä geneettisiä tai lääketieteellisiä sairauksia, kuten kystistä fibroosia.
  • Heillä ei ole ollut tai ei ole todisteita alkoholin tai huumeiden väärinkäytöstä
  • Heillä ei ole tiettyjä mielenterveyssairauksia, kuten kaksisuuntaista mielialahäiriötä tai skitsofreniaa

  Joillakin on myös pituutta, koulutusta, ammattiasemaa ja muita vaatimuksia, jotka vaihtelevat spermapankeittain. Jotkut tekevät myös rikostaustan tarkistuksia.

  Paljonko spermanluovuttaja maksaa?

  Sperman hankkiminen luovuttajalta ei ole halpaa. Hinnat voivat vaihdella suuresti, mutta voit odottaa maksavasi noin 1 000 dollaria injektiopullosta – eikä siinä ole otettu huomioon varastointi- ja kuljetuskustannuksia, jotka voivat myös nousta satoihin dollareihin kuukaudessa tai lähetystä kohti, eikä siemennystä.

  Tarkista vakuutusyhtiöstäsi, mitä se kattaa. Jotkin vakuutukset kattavat hedelmöityshoidot, toiset eivät.

  Kuinka paljon spermanluovuttajalle maksetaan?

  Spermanluovutuksesta maksettava korvaus voi vaihdella, mutta voit odottaa ansaitsevasi muutaman sadan dollarin ja 1 500 dollarin välillä kuukaudessa.

  Yleensä spermapankit pitävät palkkionsa tarkoituksellisen alhaisina – ne maksavat riittävästi korvausta prosessista, mutta eivät niin paljon, että tekisit sen vain rahan vuoksi.

  Mitä etuja spermanluovutuksesta on?

  Sekä tulevilla vanhemmilla että spermanluovuttajilla on monia etuja:

  Naisille (tai spermanluovutuksen vastaanottajille):

  • Voit tulla raskaaksi. Joillekin naisille ja pariskunnille spermanluovutus auttaa heitä toteuttamaan unelmansa lapsesta.
  • Spermanluovuttajat ovat yleensä hyvässä kunnossa. Voidakseen ryhtyä spermanluovuttajaksi miesten on läpäistävä useita geneettisiä, psykologisia ja lääketieteellisiä testejä. Monet pankit toimittavat myös valokuvan luovuttajasta, sekä aikuisesta että lapsesta, ja luettelon ominaisuuksista, kuten pituudesta, hiusten väristä, älykkyysosamäärästä, koulutuksesta, harrastuksista jne.

  Miehille, jotka ovat spermanluovuttajia:

  • Sinulle maksetaan taloudellista korvausta. Spermanluovuttajat maksavat vain symbolisen summan.
  • Autat naista tai pariskuntaa saamaan lapsen. Tämä voi olla viimeinen yritys saada lapsi, joten autat tekemään unelmasta vanhemmuudesta totta.
  • Voit hyötyä ilmaisista terveystesteistä. Spermapankit tekevät mahdollisille luovuttajille geneettisiä ja lääketieteellisiä testejä.

  Mitkä ovat spermanluovuttajan käyttämiseen liittyvät riskit ja haitat?

  Spermanluovutukseen ei liity merkittäviä terveysriskejä, kunhan luovuttaja on valittu FDA:n ohjeiden mukaisesti, mutta luovuttajan käyttämiseen voi liittyä joitakin haittoja.

  Sinä – tai sinä ja kumppanisi – päätätte itse, ovatko hyödyt mahdollisia haittoja suuremmat.

  Naisille:

  • Spermanluovutus voi olla pitkä prosessi. Yleensä spermapankit pakastavat siittiöitä vähintään 180 päivää ennen niiden käyttämistä hedelmöitykseen. Tänä aikana siittiöille tehdään lisätestejä HIV:n, syfiliksen, zikan ja muiden kaltaisten infektioiden havaitsemiseksi.
  • Spermanluovuttaja saattaa haluta olla mukana lapsesi elämässä. Vaikka lait vaihtelevat osavaltioittain, tunnetulla spermanluovuttajalla ei yleensä ole vanhempainoikeuksia tai taloudellisia velvoitteita lasta kohtaan. Riippumatta siitä, missä määrin haluat, että luovuttaja osallistuu (tai ei osallistu) lapsesi elämään, sinun kannattaa harkita asianajajan käyttämistä, joka voi laatia sopimuksen, jossa määritellään sinun ja luovuttajan oikeudet ja velvollisuudet. Myöskään anonyymiä luovuttajia koskevat sopimukset eivät yleensä anna luovuttajille mitään oikeuksia tai etuoikeuksia. Jotkin spermapankit tarjoavat kuitenkin henkilöllisyyden paljastamisjärjestelmiä, joissa luovuttaja voi halutessaan luovuttaa tietonsa 18-vuotiaalle lapselle.
  • Kannattaa kääntyä neuvonantajan tai terapeutin puoleen. On tärkeää tavata pätevä neuvonta-asiantuntija ennen kuin päätät käyttää spermanluovuttajaa. Näin voit keskustella kaikista huolenaiheista tai kysymyksistä, joita sinulla saattaa olla luovuttajan spermalla siitetyn lapsen kasvattamisesta, mukaan lukien siitä, haluatko ottaa tunnetun luovuttajan mukaan lapsesi elämään. Saattaa myös olla hyödyllistä tavata geneettinen neuvonantaja.
  • Voit käyttää vain luovuttajan siittiöitä. Useimmissa klinikoissa et voi “sekoittaa” luovuttajan spermaa kumppanisi spermaan. Muista myös, että jos haluat saada tulevaisuudessa lisää lapsia – ja haluat, että heillä on yhteinen biologinen isä – tarvitset lisää spermaa samasta lähteestä.

  Miehille, jotka ovat spermanluovuttajia:

  • Sinun on pidättäydyttävä ejakuloinnista vähintään kahden tai kolmen päivän ajan ennen spermanluovutusta.
  • Et ehkä koskaan tapaa biologista lastasi. Toisaalta biologinen lapsesi saattaa haluta tulevaisuudessa luoda suhteen sinuun.
  • Voit halutessasi paljastaa tämän tiedon myöhemmin. Sinun on esimerkiksi päätettävä, haluatko kertoa tulevalle kumppanillesi vai lapsillesi spermanluovutuksestasi.
  • Sinunon saatava psykologista neuvontaa ennen kuin ryhdyt spermanluovuttajaksi.

  Jos päätät ryhtyä siittiöiden luovuttajaksi tai käyttää siittiöiden luovuttajaa lapsen siittämiseen, kunhan tiedät, mihin olet ryhtymässä, ja keskustelet asiasta asianmukaisten lääkäreiden ja neuvojien kanssa, on hyvät mahdollisuudet, että kaikki sujuu hyvin ja että siitä tulee palkitseva kokemus kaikille osapuolille.

  Spermanluovutuksella tehtävän IVF-hedelmöityksen keskimääräiset kustannukset Espanjassa ovat 3 500 euroa. Tarpeista riippuen hinta voi vaihdella 3 000 eurosta 4 000 euroon.

  Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

  Pyynnöstä ja
  ilman minkäänlaisia velvoitteita.

  Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

  Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

  Kirjoittajasta

  Manuella

  Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

  ‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️