Kaksoisleuan rasvaimu Dubaissa

kaksoisleuan rasvaimun hinta 1 1 1
Kirjoittanut Maria

Kaksoisleuan rasvaimu Dubaissa voidaan toteuttaa käyttämällä ei-invasiivisia kosmeettisia injektionesteaineita, kuten deoksikolihappoa, tai imukanyylia, joka tappaa ja poistaa pysyvästi rasvasolut leuan alta.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa kaksoisleuan rasvaimusta Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kaksoisleuan rasvaimun hinta Dubaissa

Kaksoisleuan rasvaimun keskihinta Dubaissa on 6 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 6 000 eurosta 7 000 euroon.

ToimenpideHinta Dubai
Kaksoisleuan rasvaimu6500 €

Mikä on kaksoisleuan rasvaimu?

Dubaissa tehtävä kaksoisleuan pienennysleikkaus on yleinen esteettinen ongelma, joka johtuu leuan alla olevasta ihonalaisesta rasvakudoskerroksesta. Kaksoisleuka voi olla joko geneettinen eli perinnöllinen tai tiettyjen elämäntapavalintojen aiheuttama. Toisissa tapauksissa se voi johtua luonnollisesta ikääntymisprosessista, jolloin leuan alla oleva iho notkahtaa. Kaksoisleuasta eroon pääsemiseksi ihmiset valitsevat kaksoisleuan pienennysleikkauksen Turkissa saadakseen hyvin muotoillun leuan.

Kaksoisleuka voi joskus peittää täydellisen leukalinjan ja antaa ihmiselle vaikutelman, että hänellä on ylimääräistä painoa kasvoillaan, vaikka todellisuudessa näin ei ole. Ihmiset, jotka ovat tyytymättömiä kaksoisleukaansa ja haluavat päästä siitä eroon ilman leikkausta, voivat valita kaksoisleuan pienennyksen Dubaissa.

Kaksoisleuan pienennyksen tarve

Kaksoisleuan rasvaimu Dubaissa voidaan toteuttaa käyttämällä ei-invasiivisia kosmeettisia injektionesteaineita, kuten deoksikolihappoa tai imukanyylia, jotka tappavat ja poistavat pysyvästi leuan alla olevat rasvasolut. Tämä toimenpide suoritetaan minimaalisella seisonta-ajalla ja sillä saadaan pysyviä tuloksia.

Kaksoisleuan syitä ovat muun muassa

 • Ylimääräinen kaularasva
 • Löysä iho
 • Pieni leuka
 • Heikko leuka
 • Ikääntyminen
 • Roikkuva sylkirauhanen

Oikean kirurgin valinta Dubaissa

Kaksoisleuan pienennysleikkauksen onnistuminen riippuu oikean plastiikkakirurgin valinnasta, joka on kasvojen muokkaustoimenpiteiden asiantuntija. Hyvän plastiikkakirurgin on oltava paitsi kokenut myös laillistettu. Muita hyvän plastiikkakirurgin ominaisuuksia ovat:

 • Hänen pitäisi pystyä näyttämään kuvia aiemmista kaksoisleuan pienennystoimenpiteistä.
 • Hänen on täytynyt saada hyviä arvioita potilailtaan.
 • Hänellä on oltava terävä taiteellinen aisti.
 • Hänen on keskityttävä potilasturvallisuuteen ja -hoitoon.
 • Hänen tulisi arvostaa luonnollista, esteettisesti houkuttelevaa leukaa ja leukaa.

Leikkausta edeltävät ohjeet

Kun olet valinnut oikean kirurgin kaksoisleuan rasvaimua varten Dubaissa, seuraava vaihe on yksityiskohtainen konsultaatio. Sen aikana keskustelet plastiikkakirurgisi kanssa siitä, miksi tarvitset toimenpidettä ja mitä toivot saavuttavasi. Sinun on myös keskusteltava siitä, miten toimenpide suoritetaan, kaksoisleuan rasvaimun kustannuksista ja kaikesta siihen liittyvästä toipumisaikaan asti.

Juuri ennen toimenpidettä plastiikkakirurgi tarkistaa sairaushistoriasi ja kaikki käyttämäsi lääkkeet. Hän myös tutkii leukasi fyysisesti ja ottaa valokuvia, jotta voit nähdä eron leikkauksen jälkeen.

Ennen kaksoisleuan rasvaimuhoitoa tai mitä tahansa muuta toimenpidettä, olipa se kirurginen tai ei-kirurginen, on tärkeää noudattaa terveellisiä elämäntapoja. Jos tupakoit, sinun on lopetettava tupakointi ennen leikkausta. Jos käytät veren hyytymistä estäviä lääkkeitä, kuten aspiriinia, on suositeltavaa lopettaa niiden käyttö, jotta vältät liiallisen verenvuodon leikkauksen aikana. Alkoholin käyttö on myös lopetettava, samoin kuin kaikki kasviperäiset ravintolisät.

Hoito

Kaksoisleuan poistoleikkaus Dubaissa tehdään avohoitona klinikalla, ja se kestää alle puoli tuntia. Toimenpiteen aikana käytetään paikallispuudutusta ja imukanyyli työnnetään paikalleen rasvan irrottamiseksi kohdealueelta, joka sattuu olemaan submentaalinen rasvakerros. Tämä on ihon alla oleva rasvakerrostuma.

Se aiheuttaa rasvasolujen hajoamisen, minkä jälkeen elimistö poistaa rasvan luonnollisesti jätetuotteena elimistöstä aineenvaihduntaprosessinsa kautta ajan myötä. Tarvitaan useita hoitokertoja 6-8 viikon välein. Hoitojen tiheys ja määrä vaikuttavat osaltaan rasvakerroksen luonnolliseen vähenemiseen.

Kaksoisleuan kirurgisessa hoidossa käytetään kaksoisleuan pienentämiseen kaksoisleuan rasvaimua Dubaissa, joka tunnetaan radikaalista rasvan vähentämisestä. Se luo lyysiprosessin, kun se osuu rasvasolukalvoihin. Tuloksena on rasvasolun puhkeaminen, ja sen sisältö metaboloituu luonnollisesti elimistössä.

Eri hoidot

Vaihtoehtoisia kaksoisleuan pienentämisen hoitoja ovat mm;

 • Leuan rasvaimu tai submentaalinen rasvaimu tarkoittaa, että rasvaa poistetaan kohdennetulla imulla leuasta, leuoista ja kaulasta muodokkaamman ulkonäön luomiseksi. Tämä hoito tunnetaan myös nimellä kaksoisleuan rasvaimu, submentaalinen rasvaimu ja kaulan rasvaimu.
 • Kylmäveistos tai kryolipolyysi : Tässä toimenpiteessä käytetään laitetta, jolla jäädytetään leuan ihon alla olevat rasvasolut. Kun ne on jäädytetty ja tuhottu, ne hajoavat ja poistuvat elimistöstä imunestejärjestelmän avulla.
 • Muita vaihtoehtoja ovat leuan suurennus ja kasvojenkohotus kaulan kohotuksella.

Toipuminen

Hoidettu alue on leikkauksen jälkeen hieman turvoksissa, mutta sitä voidaan vähentää kylmillä kompresseilla. Turvotus on hyvä merkki, sillä se osoittaa, että hoito toimii. Turvotus on selvempää ensimmäisen hoidon aikana, koska rasvakudoksen määrä on suuri. Kun rasvakudoksen määrä vähenee, myös turvotus vähenee seuraavien hoitojen aikana.

Yleistä kipua on myös odotettavissa, ja se jatkuu muutaman päivän ajan, etenkin jos hoitoalue on vaurioitunut. Punoitus ja mustelmat ovat myös mahdollisia, kuten minkä tahansa injektion yhteydessä. Hoidon jäljet häviävät seitsemän päivän kuluessa.

Leikkauksen jälkeiset ohjeet

Potilaiden ei pidä hieroa tai hieroa hoidettua aluetta vähintään 4 tuntiin hoidon jälkeen infektioriskin välttämiseksi. Lääkäri antaa tarkat postoperatiiviset ohjeet, ja niitä on ehdottomasti noudatettava, jotta paraneminen nopeutuu ja hoitoaika lyhenee.

Mahdolliset riskit ja komplikaatiot

Kaksoisleuan pienennystoimenpiteen mahdolliset riskit ja komplikaatiot ovat seuraavat;

 • Turvotus
 • Mustelmat
 • Kipu
 • Mahdollinen infektio

Ihanteellinen ehdokas kaksoisleuan pienennykseen

Ennen kuin aloitat kaksoisleuan pienennyksen Dubaissa, plastiikkakirurgi arvioi ehdokkuutesi. Olet ihanteellinen ehdokas, jos;

 • Kaksoisleuka johtuu ylimääräisistä rasvasoluista.
 • Olet hyvässä fyysisessä kunnossa.
 • Olet henkisesti vakaa.
 • Olet vähintään 21-vuotias aikuinen.
 • Sinulla on realistiset odotukset odotettavissa olevista tuloksista.

Et ehkä kuitenkaan ole ihanteellinen ehdokas ei-kirurgiseen kaksoisleuan pienennykseen, jos sinulla on löysä tai joustamaton iho. Jos näin on, saatetaan tarvita kirurgista leuan pienennystoimenpidettä, johon voi sisältyä kirurginen kasvojen tai kaulan kohotus.

Kaksoisleuan rasvaimun tulokset

Tulokset alkavat näkyä seitsemän päivän kuluttua ja ovat pitkäkestoisia, mutta ne vaihtelevat yksilöllisesti riippuen käytetystä kaksoisleuan pienennyshoidosta.

Kaksoisleuan rasvaimun hyödyt

Dubaissa onnistuneen kaksoisleuan poiston esteettiset ja psykologiset hyödyt ovat lukuisat. Niitä ovat mm;

 • Hoito ei ole invasiivinen
 • Rasvan määrän väheneminen leukalinjan ja leuan alla
 • Kasvojen profiilin paraneminen
 • Nopeat hoitojaksot
 • Parantuneet kasvojen ääriviivat
 • Minimaalinen seisokkiaika
 • Pitkäkestoiset tulokset

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️