Mahalaukun Botox Turkissa

mahalaukun botox hinta 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää mahalaukun botoxista Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen mahalaukun botoxiin Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa mahalaukun botoxista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon mahalaukun botox maksaa Turkissa?

Mahalaukun botoxin keskimääräinen hinta Turkissa on 1 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 000 ja 1 400 euron välillä.

ToimenpideHinta Turkki
Mahalaukun botox1200 €

Mikä on mahalaukun botox?

Mahalaukun botox-injektiot Turkissa ovat olleet viime vuosina laajalti käytössä. Botuliinitoksiinia ruiskutetaan mahalaukkuun endoskooppisella neulalla. Botox vaikuttaa mahalaukun raidallisiin lihaksiin ja estää niiden supistumista; näin se hidastaa ruoan sulatusta mahalaukussa. Ruoan sulattaminen kestää vatsassa kauemmin, minkä seurauksena kylläisyyden tunne kestää kauemmin.

Istanbulissa botoxia ruiskutetaan pääasiassa mahalaukun pohjukkaan, jota pidetään mahalaukun ruokahalukeskuksena, ja se pysäyttää greliinihormonin signaloinnin tältä alueelta. Viime kädessä toimenpide helpottaa ruokahalun hallintaa.

MITEN BOTOXIA ANNETAAN VATSAAN?

Botuliinitoksiini voidaan antaa kivuttomasti kevyessä sedaatiossa. Potilaille annettavan botoxin määrä voi vaihdella 500 ja 1000 IU:n välillä. Toimenpide kestää noin 15-29 minuuttia.

Kun toimenpide on suoritettu, potilaat siirretään osastolle ja heitä tarkkaillaan vähintään kahden tunnin ajan. Potilaat jäävät Tturc-klinikalle, kunnes he voivat tarpeeksi hyvin lähteäkseen kotiin

KUKA VOI SAADA BOTOX-INJEKTIOITA VATSAAN?

Henkilöt, jotka eivät ole saavuttaneet tyydyttäviä tuloksia aiemmilla ruokavalion rajoittamisyrityksillä ja jotka tarvitsevat uusia motivaation lähteitä laihdutusruokavalion noudattamiseen, lievästi ylipainoiset henkilöt, joiden painoindeksi on yli 25 kg/m², tai lihaviksi luokitellut henkilöt, jotka eivät halua bariatrista leikkausta, voivat helposti saada botox-injektioita vatsaan.

Mahdolliset vatsasairaudet, kuten gastriitti ja mahahaava, on hoidettava ennen botox-ruiskutushoitoa vatsaan. Potilaat voivat saada botox-injektioita hoidon päätyttyä.

KUINKA KAUAN MAHALAUKUN BOTOX-INJEKTIOIDEN VAIKUTUKSET KESTÄVÄT TURUSSA?

Turkin mahalaukun botoksi-injektioiden vaikutukset alkavat noin 72 tunnin kuluttua toimenpiteestä ja kestävät 4-6 kuukautta. Tämän ajanjakson lopussa on arvioitava, onko sairauksien riski, joka oli uhkaava ennen kuin potilas saavutti ihannepainonsa, hävinnyt.

Injektioita ei tarvitse toistaa potilailla, joilla ei ole terveysongelmia ja jotka ovat onnistuneet laihtumaan riittävästi. Näitä potilaita kehotetaan kuitenkin noudattamaan ruokavaliota ja liikuntaohjelmaa.

Toimenpide voidaan toistaa 6 kuukauden kuluttua potilailla, jotka ovat tyytyväisiä vatsaan annetuilla botuliinitoksiinipistoksilla saatuihin tuloksiin. Injektioiden väliä voidaan pidentää, jos potilas noudattaa riittävästi ruokavaliotaan, on tehnyt parhaansa edellisen kuuden kuukauden aikana eikä valittele ruoan syönnistä tänä aikana.

Mahalaukun botoksi-injektioiden toistamisesta Turkissa ei ole haittaa. Toimenpide voidaan toistaa 3 kertaa peräkkäin 6 kuukauden välein.

Kuinka kauan botoxin vaikutus vatsaan kestää?

Turkissa suoritetun vatsan Botox-toimenpiteen jälkeen potilaat toipuvat täysin 3 tunnin kuluessa. Sovelluksen vaikutukset alkavat 2-3 päivän kuluessa ja jatkuvat 4-6 kuukauden ajan. Mahalaukun Botoxin käytön jälkeen ruokahalu vähenee 3 päivän kuluessa, ja 2 viikon kuluttua alkaa painonpudotus.

Odotettu ja tavoiteltu painonpudotus on 5-10 kg. Koska Botoxin vaikutuksen keskimääräinen kesto on 4-6 kuukautta, ensimmäiset 6 kuukautta Botoxin käytön jälkeen on arvioitava huolellisesti tehokkaan painonpudotuksen varmistamiseksi. Tämän vuoksi ruokavalioon on kiinnitettävä tässä prosessissa paljon huomiota, ja ravitsemusterapeutin puoleen on käännyttävä.

MITKÄ OVAT MAHALAUKUN BOTOX-INJEKTIOIDEN HYÖDYT?

Turkin mahalaukun botox-injektioiden tärkeimmät edut ovat toimenpiteen ei-kirurginen luonne ja välitön paluu päivittäisiin toimintoihin. Sidoksia ei tarvita, sillä toimenpiteeseen ei liity viiltoja tai kirurgisia ompeleita. Toipumisprosessi on nopeampi ja mukavampi kuin muut laihdutustoimenpiteet.

Mitkä ovat vatsaan annettavan botox-injektion mahdolliset sivuvaikutukset?

Kuten kaikilla terveysoperaatioilla, myös mahalaukun botoxilla on tiettyjä sivuvaikutuksia. Niin paljon, että botox-hoitoa harkitsevan ei tulisi tehdä toimenpidettä, jos hän kärsii lihassairaudesta tai botox-allergiasta.

Lisäksi erikoislääkärin toiveiden mukaisesti tehtävillä tarkastuksilla varmistetaan, että potilas on sopiva saamaan botoxia vatsaan. Seuraavassa on lueteltu joitakin mahdollisia sivuvaikutuksia, joita vatsaan annettavilla Botox-injektioilla voi olla:

  1. Sydämen rytmihäiriöt
  2. Hengitysvaikeudet
  3. Sydänkohtaus
  4. Neurologiset vaikutukset
  5. Mahalaukun kuolio
  6. Allergia Botoxille
  7. Annosteluriski

Vaikka mahalaukun botox näyttää kirurgiselta toimenpiteeltä, se on itse asiassa eräänlainen käytäntö. Mahalaukun botox, jota voidaan käyttää vain 15-20 minuutissa, ruiskutetaan mahalaukun eri osiin. Sillä ei ole pysyviä vaikutuksia. Sen keskimääräinen käyttöikä rajoittuu 6-7 kuukauteen, mutta sen kesto on suurin ensimmäisinä kuukausina, vähitellen vähenee seuraavina kuukausina ja täydentää käyttöikänsä. Se vähentää vatsalihasten supistumista ja hidastaa ruoansulatusta.

Kuinka monta kiloa voi laihtua vatsabotoxilla?

Se on ihanteellinen menetelmä henkilöille, jotka ovat 5-10 kg yli ihannepainonsa, eli jotka eivät ole tarpeeksi lihavia leikkaukseen. Endoskopia voidaan tehdä 18-70-vuotiaille ihmisille, joilla ei ole terveysongelmia. Botox ei ole vaihtoehto bariatriselle kirurgialle Turkissa.

Siksi potilaille, joiden painoindeksi on yli 40, mahalaukun Botox ei ole kovin hyödyllinen. Sillä välin potilaiden, jotka kärsivät mahahaavoista tai mahalaukun gastriitista, tulisi ensin hoitaa nämä ongelmat ja siirtyä sitten Botoxiin. Ei vain Botox vatsaan, mutta mikään menetelmä ei takaa painonpudotusta.

Ei siis kannata lähestyä sitä ihmelääkkeenä. Sillä on kyllä ruokahalua vähentävä vaikutus, mutta Botoxin jälkeen syötetään runsaasti hiilihydraatteja, proteiinipainotteisesti ja pikaruokailutyylillä, ja jos jatkat elämääsi liikkumatta, onnistumismahdollisuutesi ovat pienet.

Botoxin käytön jälkeen ruoan siirtymisaika vatsasta suolistoon voi olla jopa 10-12 tuntia. Tämä aiheuttaa myös hyvin voimakkaita tuntemuksia pitkään. Kun vatsaan on levitetty Botoxia, ihminen laihtuu keskimäärin 15 kiloa tai jopa enemmän ensimmäisten kuukausien aikana.

Mutta henkilön aiemmalla painolla ja aineenvaihdunnalla on tässä tärkeä rooli. Esimerkiksi henkilö, joka painaa 100 kiloa 60 senttimetrin pituisena ja henkilö, joka painaa 150 kiloa 60 senttimetrin pituisena, ei välttämättä laihdu samalla nopeudella tai tahdilla. Kun lentäjien määrä kasvaa, myös käytettävä paino kasvaa.

Botox ei ole lääke, jonka vaikutus alkaa näkyä heti sen antamisen jälkeen. Vaikutus alkaa näkyä toimenpidettä seuraavien päivien aikana ja kestää jopa 6 kuukautta. Syy siihen, että vaikutus on väliaikainen, johtuu Botoxin luonteesta. Lääkkeen vaikutus kestää sen tarkoituksesta riippumatta enintään 6 kuukautta, jonka aikana lääke poistuu vähitellen elimistöstä ja alkaa menettää vaikutuksensa.

RUOKAVALIO BOTOX-MAHARUISKUTUSTEN JÄLKEEN

Ruokavalion noudattaminen on ensiarvoisen tärkeää Turkin mahalaukun botox-injektioiden jälkeen. Henkilöiden, joiden vatsaan on ruiskutettu botuliinitoksiinia, tulisi muistaa, että toimenpide on suunniteltu helpottamaan ruokavalion noudattamista.

Tänä aikana sinä ja ravitsemusterapeutti suunnittelette ruokavalion, jossa hiilihydraatteja, rasvoja ja proteiineja on tasapainoisesti, joka on mukautettu elämäntyyliisi, ruokailutottumuksiisi ja makuaistimuksiisi ja jonka avulla sinun on helpompi saavuttaa tavoitteesi ilman nälän tunnetta.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️