Mahalaukun ohitusleikkauksen hinta Dubaissa

mahalaukun ohitusleikkaus dubai 1
Kirjoittanut Manuella

Mahalaukun ohitusleikkaus Dubaissa on uusi ja vallankumouksellinen laihdutusleikkaus. Tässä tekniikassa luodaan alempi mahalaukun pussi, joka on yhdistetty lyhyempään suolistosilmukkaan.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa mahalaukun ohitusleikkauksesta Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Mahalaukun ohitusleikkauksen hinta Dubaissa

Mahalaukun ohitusleikkaus maksaa Dubaissa keskimäärin 6 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 6 000 eurosta 6 400 euroon.

ToimenpideHinta Dubai
Mahalaukun ohitusleikkaus6200 €

Mikä on mahalaukun ohitusleikkaus?

Mahalaukun ohitusleikkaus Dubaissa, joka tunnetaan myös nimellä Omega Loop Bypass, on uusi ja vallankumouksellinen laihdutusoperaatio. Tässä tekniikassa luodaan alempi mahalaukun pussi, joka on yhdistetty lyhyempään suolistosilmukkaan.

Minimahalaukun ohitusleikkaus on saatavilla osana laihdutus- ja lihavuusohjelmaamme, johon sisältyy valinnainen 6 kuukauden leikkauksen jälkeinen tukiohjelma, jolla varmistetaan, että sinulla on parhaat mahdollisuudet saavuttaa laihdutustavoitteesi.

Miksi leikkaus tehdään?

Minimahalaukun ohitusleikkaus Dubaissa tehdään yleensä sairaalloisen lihavuuden hoitamiseksi luomalla uusi imeytymishäiriökanava, jolla rajoitetaan ruokavaliostasi imeytyvän rasvan ja kalorien määrää. Yleensä toimenpide tehdään painoon liittyvien, mahdollisesti hengenvaarallisten terveysongelmien riskin vähentämiseksi.

Kenelle leikkaus sopii?

Mahalaukun ohitusleikkausta Dubaissa suositellaan potilaille, joilla on vakavia sairaalloiseen lihavuuteen liittyviä terveysongelmia, kuten hallitsematon diabetes ja korkea kolesteroli. Leikkausta ei suositella potilaille, joiden BMI on alle 45. Seuraavassa on yhteenveto edellytyksistä, jotka potilaiden on täytettävä, ennen kuin heitä voidaan suositella tähän leikkaukseen:

 • BMI on vähintään 45.
 • Vakavia liikalihavuuteen liittyviä terveysongelmia.
 • Ei aiempia ruoansulatuskanavan sairauksia.
 • Sitoutuminen terveelliseen elämäntapamuutokseen.

Hyödyt ja mahdolliset tulokset

Kuten muutkin laihdutusleikkaukset, mahalaukun ohitusleikkaus Dubaissa voi olla erittäin tehokas tapa laihtua pitkällä aikavälillä riippuen siitä, missä määrin muutat elämäntapojasi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että potilaat voivat menettää noin 30 prosenttia ylipainostaan ensimmäisen vuoden aikana leikkauksen jälkeen.

Lisäksi se voi myös parantaa tai jopa kääntää päinvastaiseksi tiettyjä ylipainoon liittyviä terveydentiloja, kuten seuraavia:

 • Diabetes
 • Korkea verenpaine
 • Hyperlipidemia
 • Sydänsairaudet
 • Uniapnea
 • Nivelsairaudet
 • Lapsettomuus

Riskit

Shuntin kokoonpanon vuoksi on mahdollista saada sappirefluksi, joka tarkoittaa sappirakon sisällön siirtymistä mahalaukkuun. Pitkällä aikavälillä tähän voi liittyä syöpää aiheuttavia vaikutuksia. Tästä ongelmasta ei kuitenkaan ole toistaiseksi näyttöä.

Mikroravintoaineiden lisäravinteet saattavat olla tarpeen imeytymishäiriön vuoksi.

Ennen leikkausta

Jotta sinut valittaisiin kelvolliseksi ehdokkaaksi toimenpiteeseen, lääkärisi voi vaatia tiettyjä laboratoriokokeita. Sinun on myös ilmoitettava hänelle tavanomaisesta lääkityksestäsi (verenohennuslääkkeet, verenpainelääkkeet tai diabeteslääkkeet), sillä lääkkeisiin, joita voit ottaa, sekä siihen, mitä voit syödä ja juoda ennen leikkausta, liittyy tiettyjä rajoituksia.

Leikkauksen aikana

Minimahalaukun ohitusleikkaus tehdään useimmissa tapauksissa laparoskooppisella tekniikalla. Toimenpide sisältää seuraavat vaiheet:

 • Kun kirurgi on tehnyt useita pieniä viiltoja vatsaan, hän asettaa laparoskooppiset instrumentit ja leikkaa pienen pituussuuntaisen osan mahalaukusta pienen pussin tekemiseksi.
 • Pieni suolen osa leikataan ja ommellaan suoraan mahalaukun pussiin.
 • Ruoka kulkee tällöin suoraan suolistoon, mikä estää rasvojen ja hiilihydraattien imeytymisen.

Toimenpiteen aikana nukut yleisanestesiassa, ja sinua seurataan tarkasti mahdollisten komplikaatioiden välttämiseksi. Koko toimenpide kestää muutaman tunnin.

Leikkauksen jälkeen

Välittömästi leikkauksen jälkeen et saa syödä tai juoda noin 8 tuntiin. Sen jälkeen ruokavaliosi muuttuu vähitellen nestemäisestä kiinteäksi, ja myös nauttimasi ruoan määrä muuttuu. Koska minimahalaukun ohitusleikkaus on suuri leikkaus, saatat olla sairaalassa vähintään 3-5 päivää. Lisäksi Dubaissa oleva lääkärisi suosittelee, että otat leikkauksen jälkeen vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita aliravitsemuksen välttämiseksi.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️