Pakaranlisäyksen hinta Dubaissa

pakaroiden lisäys hinta 1
Kirjoittanut Erika

Pakaroiden suurennusleikkaus, joka tunnetaan myös brasilialaisena pakaranostona, on yhä suositumpi toimenpide Dubaissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoapakaroiden suurennuksesta Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Pakaroiden suurennuksen hinta Dubaissa

Pakaroiden suurennusleikkaus maksaa Dubaissa keskimäärin 3 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 700 eurosta 3 300 euroon.

ToimenpideHinta Dubai
Pakaroiden suurennus3000 €

Mikä on pakaroiden suurennus?

Pakaroiden suurennusleikkaus, joka tunnetaan myös nimellä brasilialainen pakaroiden kohotus, on yhä suositumpi toimenpide täällä Dubaissa. Kaikilla ei ole onnea muodokkaiden pakaroiden kanssa, ja kun kurvit ovat yhä halutumpia, sillä voi olla merkittävä vaikutus yleiseen itseluottamukseesi ja siihen, miltä sinusta tuntuu.

Dubai on nyt tunnustettu yhdeksi maailman johtavista kauneuskirurgian keskuksista. Jos harkitset tätä toimenpidettä, voimme siksi taata sinulle erinomaisen hoidon sekä ennen leikkausta että sen jälkeen.

On monia syitä, miksi naiset valitsevat brasilialaisen takapuolen kohotuksen. Näitä ovat muun muassa

  • Pyöristetyn ja muodokkaan pakaran saaminen
  • Kehon yleisen muodon parantaminen
  • Vaatteiden ulkonäön parantaminen
  • Palauttaa kiinteys ja nuorekkuus
  • Itsetunnon palauttaminen ja parantaminen
  • Välittömät ja kestävät tulokset
  • Nopean ja lähes kivuttoman kirurgisen ratkaisun löytämiseksi

Toimenpiteeseen kuuluu rasvan siirtäminen kehon muilta alueilta käyttäen menettelyä, jota kutsutaan tumescent-liposuktioksi. Toimenpide on kivuton, joten et tunne, mitä tapahtuu. Koska käytetään vain puhtaimpia rasvasoluja, tulokset ovat luonnollisia ja välittömiä.

Mitä odottaa konsultaatiossa

Kirurgi kysyy, millaisia tuloksia haluat, ja tekee terveystarkastuksen. Hän kysyy myös terveydentilastasi tai lähisukulaistesi terveydentilasta varmistaakseen, että toimenpide on turvallinen. Koska leikkaus tehdään yleisanestesiassa, suurempia ongelmia ei pitäisi esiintyä. Sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella kaikista toimenpiteeseen liittyvistä ongelmista tai huolenaiheista, ja kirurgi selittää leikkauksen yksityiskohtaisesti, jotta tiedät, mitä sinä päivänä tapahtuu.

Mitä odottaa leikkauspäivänä

Brasilialainen takapuolen kohotus Dubaissa vaatii yleisanestesian, ja sinun pitäisi voida hyvin sen jälkeen. Voit aina ottaa ystävän tai perheenjäsenen mukaan, mutta se ei ole välttämätöntä.

Toimenpide tapahtuu kahdessa vaiheessa:

Ensin rasva poistetaan valituista kehon osista. Epinefriiniä ja lidokaiinia sisältävä laimea puudutusaine ruiskutetaan suoraan alueelle, jolloin alue turpoaa rasvasolujen irrottamisen helpottamiseksi. Pieni viilto tehdään ja rasva irrotetaan ohuen putken kautta, minkä jälkeen se poistetaan ruiskulla tai kirurgisella imulaitteella. Vain puhtaimmat rasvasolut käytetään.

Kun rasvasolut on saatu talteen, ne siirretään pieninä, paikallisina määrinä pakaroihin.

Mitä voit odottaa leikkauksen jälkeen

Brasilialaisen pakaraleikkauksen tulokset ovat välittömiä, joten voit nähdä eron heti. Kestää kuitenkin jonkin aikaa, ennen kuin kaikki vaikutukset näkyvät, sillä rasvan asettuminen paikalleen vie aikaa, joten voi kestää viikko tai kaksi, ennen kuin voit todella arvostaa uutta peppuasi.

Toimenpide itsessään on kivuton, mutta sinun on odotettava paikallista mustelmia ja turvotusta muutaman päivän ajan leikkauksen jälkeen. Suosittelemme, että pysyt sängyssä päivän ja käytät kompressiohousuja heti leikkauksen jälkeen, mutta voit palata normaaliin toimintaasi parin päivän kuluessa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️