Peniksen laajentumisen hinta Dubaissa

peniksen laajentumisen hinta dubai e1614011452910 1
Kirjoittanut Erika

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää peniksen laajentumisesta Dubaissa! Mikä on keskimääräinen hinta Dubaissa? Neuvomme onnistuneeseen peniksen suurennukseen Dubaissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa peniksen laajentumisesta Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Peniksen laajentumisen hinta Dubaissa

Peniksen suurennus Dubaissa maksaa keskimäärin 5 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 5 000 eurosta 6 000 euroon.

ToimenpideHinta Dubai
Peniksen laajentuminen5500 €

Mikä onpeniksen laajentaminen?

Tutkimusten mukaan 45 % miehistä on tyytymättömiä tai kärsivät ahdistuksesta peniksensä koon vuoksi.

On aika ottaa nämä miehet vakavasti ja antaa heille mahdollisuus huippuluokan lääketieteellisiin hoitoihin.

Peniksen suurentaminen ja pidentäminen pähkinänkuoressa:

 • Lääketieteellisesti todistetut peniksen suurennushoidot (saatavilla kirurgisia ja ei-kirurgisia vaihtoehtoja), joilla voidaan turvallisesti ja menestyksekkäästi kasvattaa peniksen pituutta 2-5 cm:llä ja peniksen ja peniksen ympärysmittaa 30-50 %:lla.
 • Päivähoito ja minimaalisesti invasiiviset hoidot (ei yöpymistä sairaalassa ja minimaalinen seisonta-aika)

Miesten tulisi olla tietoisia siitä, että peniksen suurentamiseen on vain kaksi tehokasta vaihtoehtoa:

 • Peniksen suurennusleikkaus pituuden ja ympärysmitan lisäämiseksi : Tämä on avohoitona tehtävä kirurginen toimenpide (ei edellytä yöpymistä sairaalassa), jolla voidaan lisätä miehen peniksen pituutta ja ympärysmittaa. Tulokset ovat pysyviä, ja leikkaus voidaan toistaa, jos halutaan lisää kokoa.
 • Ei-kirurginen peniksen suurennus (vain ympärysmitta) : Tässä yhteydessä penikseen ruiskutetaan täyteainetta sen tilavuuden lisäämiseksi. On huomattava, että tämä ei ole pysyvä ratkaisu (täyteaine imeytyy lopulta), mutta se on yleisesti ottaen turvallinen ja palautuva hoito, joka voidaan suorittaa 30 minuutissa paikallispuudutuksessa ja toistaa niin usein kuin on tarpeen.

Huomaa, että pillerit, voiteet ja muut lääkkeet, joita mainostetaan peniksen suurentamiseksi, eivät toimi ja voivat monissa tapauksissa olla vaarallisia, ja niitä on ehdottomasti vältettävä!

Dubaissa toteutettavienpeniksen suurennushoitojen kustannukset riippuvat potilaan valinnasta kirurgisen tai ei-kirurgisen vaihtoehdon välillä, käytetystä kirurgisesta tekniikasta ja halutuista tuloksista. Emme noudata yhden koon hinnoittelupolitiikkaa, ja hinnat ilmoitetaan tapauskohtaisesti kokeneiden kirurgiemme tekemän arvioinnin jälkeen.

Täydellinen peniksen suurennusleikkaus – yhdistetty pituus ja leveys (suosituin)

 • Päiväkirurgia (ei tarvitse yöpyä sairaalassa)
 • 1 – 2 tuumaa (2 – 5 cm) pituuden lisäys
 • 30-40 % lisäys ympärysmittaan
 • Pysyvät tulokset

Ympärysmitan suurentaminen – Autologisen rasvan ruiskuttaminen (kirurginen)

 • Päiväkirurgia (ei tarvitse yöpyä sairaalassa)
 • 1 – 2 cm:n pituuskasvu löysässä tilassa peniksen painon lisääntymisen ansiosta
 • ympärysmitan kasvu 30-40 %
 • Pysyvät tulokset

Pituuden kasvu – Ligamentolyysi (kirurginen)

 • Päiväkirurgia (ei tarvitse viettää yötä sairaalassa)
 • Pituuden kasvu 1 – 2 tuumaa (2 – 5 cm)
 • Pysyvät tulokset

Ympärysmitan ei-kirurginen parantaminen – Hyaluronihapon injektio

 • Hoito vastaanotolla kestää vain yhden tunnin, jonka jälkeen voit palata päivittäisiin rutiineihisi
 • 1 – 2 cm:n pituuskasvu löysässä tilassa peniksen painon lisääntymisen ansiosta
 • 30-40 %:n kasvu ympärysmitassa
 • Tulokset eivät ole pysyviä – tarvitaan vuosittainen täydennys

Muut Dubaissasaatavilla olevat hoitovaihtoehdot peniksen suurentamiseen

Seuraavat hoidot voidaan yhdistää johonkin peniksensuurennuspakettiimme tai suorittaa yksinään:

Kivespussinpoistoon kuuluu ylimääräisen kivespussin ihon poistaminen, joka on kiinnittynyt peniksen alapäähän. Joillakin miehillä kivespussin iho ulottuu peniksen keskelle. Tämän ylimääräisen ihon poistaminen voi lisätä huomattavasti visuaalista pituutta.

Jos potilaalle on tehty ympärysmitan suurennusleikkaus, samanaikainen ympärileikkaus voi parantaa ympärysmitan suurennuksen esteettistä ulkonäköä.

Miehillä, joilla on haudatun peniksen oireyhtymä tai ylimääräistä rasvaa suprapubisella alueella (häpykarvojen alueella), tämän rasvan poistaminen rasvaimulla (halvempi vaihtoehto) tai poistoleikkauksella (kalliimpi vaihtoehto) voi lisätä peniksen kokoa merkittävästi.

Haluaisin kasvattaa penikseni kokoa. Mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi?

Jos haluat kasvattaa peniksesi kokoa, suosittelemme, että varaat ajan yhdelle erittäin kokeneista kumppanilääkäreistämme. Tämän konsultaation aikana kirurgi tutkii sinut ja selittää yksityiskohtaisesti kaikki mahdolliset hoitovaihtoehdot, keskustelee haluamastasi koosta ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi.

Peniksenlaajentuminen Dubaissa – usein kysytyt kysymykset

Toimiiko peniksen laajentuminen todella?

Leikkaus on edelleen peniksen suurentamisen kultainen standardi, ja sitä on tehty jo yli 30 vuoden ajan (ja mahdollisesti jopa pidempään) sadoille tuhansille miehille.

Tästä huolimatta pääasiassa internetissä on ennennäkemättömän paljon väärää tietoa siitä, onko kyseessä tehokas ja turvallinen kirurginen toimenpide.

Lääketieteellinen näkemyksemme on, että kokeneiden lääkäreiden suorittamilla nykyaikaisilla leikkaustekniikoilla todellinen peniksen suurentaminen on sekä mahdollista että turvallista. Tietenkin, kuten minkä tahansa muunlaisen leikkauksen kohdalla, tulos riippuu :

 • Kirurgin kokemuksesta ja taidoista;
 • Käytetyt leikkaustekniikat;
 • Hoidon odotuksista; ja
 • Leikkauksen jälkeisestä hoidosta ja potilaan sitoutumisesta halutun tuloksen saavuttamiseen.

Ovatko tulokset pysyviä?

Kunhan noudatat leikkauksen jälkeisiä ohjeita, peniksen suurennusleikkauksen tulokset ovat pysyviä suurimmalla osalla potilaista.

Pidennyksen lisäämisessä tulokset, jotka näet heti leikkauksen jälkeen, itse asiassa paranevat ajan myötä, jos noudatat leikkauksen jälkeisiä ohjeita.

Kun kyseessä on ympärysmitan lisääminen autologisella rasvan injektiolla, sinun pitäisi odottaa säilyttävänsi noin 60 % välittömästi leikkauksen jälkeen havaitsemastasi kasvusta. Tähän on kaksi syytä:

 • Penis on turvonnut leikkauksen jälkeen, joten kun turvotus laskee, osa kasvusta häviää, ja
 • Tiedämme, että osa ruiskutetusta rasvasta imeytyy elimistöön – määrä riippuu valitettavasti potilaasta, mutta keskimäärin se on enintään 30-40 %. Syy siihen, miksi osa rasvasta imeytyy uudelleen, on se, että ruiskutetuille rasvasoluille ei kehity omaa verenkiertoa eivätkä ne siksi selviä hengissä ja niistä tulee arpikudosta. Tämän vuoksi leikkauksen jälkeinen hoito on erittäin tärkeää, sillä se vaikuttaa imeytyvän rasvan määrään. Tässä yhteydessä on syytä mainita, että hyvän kirurgin on otettava tämä huomioon laskiessaan rasvan määrää, joka on ruiskutettava halutun tuloksen saavuttamiseksi imeytymisvaiheen jälkeen.

Jos laihdutan, katoaako ruiskutettu rasva?

Ei. Meillä on rasvasoluja kaikkialla kehossamme, mutta keho varastoi ja käyttää rasvaa (painonpudotuksen yhteydessä) vain tiettyihin paikkoihin. Ensimmäinen paikka, jossa se tekee näin, on maksa, sitten vatsa (miehillä). Ellet ole menettänyt lähes koko kehosi rasvaa, on hyvin epätodennäköistä, että painonpudotus vaikuttaa kokosi kasvattamisen tulokseen.

Kuinka kauan leikkaus kestää?

Kaikki peniksen suurennusleikkauksemme ovat päiväkirurgisia ja kestävät 1-2 tuntia. Tämä tarkoittaa, että koko prosessi (sisäänpääsystä klinikalta kotiuttamiseen) kestää noin 6 tuntia, minkä jälkeen voit palata kotiin/kotiin.

Tarvitsenko yleisanestesian?

Kyllä – leikkaus tehdään yleisanestesiassa. Tästä ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan. Nykyaikaisessa kirurgiassa tarvitaan kevyttä nukutusta, ja koska leikkauksemme ovat minimaalisesti invasiivisia, on hyvin epätodennäköistä, että siitä aiheutuisi ongelmia.

Käytännössä sinut nukutetaan juuri ennen leikkauksen alkua ja herätetään heti sen jälkeen, kun leikkaus on ohi – olet siis nukutuksessa yhteensä noin kaksi tuntia.

Kuinka kauan minun on oltava sairaalassa?

Leikkauksen jälkeen sinun on oltava sairaalassa 3-4 tuntia. Tänä aikana sairaanhoitaja avustaa sinua, syöt jotain, kirurgi tutkii sinut ja olet valmis lähtemään kotiin. Pystyt kävelemään ja toimimaan normaalisti, yleensä hyvin vähän kipua tai epämukavuutta tuntien.

Matkustan ulkomailta – kuinka kauan minun on viivyttävä leikkaukseni jälkeen?

Leikkausta seuraavana päivänä sinulla on seurantakonsultaatio kirurgisi kanssa, jossa tarkistetaan, että kaikki on hyvin. Tämän jälkeen useimmat potilaat voivat matkustaa, mutta suosittelemme, että jäät ylimääräisen päivän tai kaksi, jotta voit käydä perusteellisemman seurannan kirurgisi kanssa seuraavien päivien aikana, mutta useimmissa tapauksissa tämä ei ole välttämätöntä.

Mitä minun on tehtävä valmistautuakseni leikkaukseen?

Ei käytännössä mitään – vaikka on suositeltavaa noudattaa terveellisiä elämäntapoja (ruokavalion, liikunnan, tupakoinnin ja alkoholinkäytön suhteen) kuukautta ennen leikkausta, sillä se auttaa toipumista. Lisäksi saat yksityiskohtaiset ohjeet paastosta, jota sinun on noudatettava 6 tuntia ennen leikkausta. Jos olet kuitenkin sairastunut tai sinulla on muita viimeaikaisia terveysongelmia, muista ilmoittaa asiasta mahdollisimman pian kirurgille, jotta voidaan arvioida, onko leikkausta siirrettävä myöhempään ajankohtaan. Jos on muita asioita, jotka sinun pitäisi tehdä ennen leikkausta, lääkäri kertoo niistä sinulle neuvontakäynnilläsi.

Mitä minun pitäisi tehdä leikkauksen jälkeen?

Leikkausta seuraavana päivänä sinun on osallistuttava kirurgin vastaanotolle, jonka aikana hän antaa sinulle yksityiskohtaiset ohjeet leikkauksen jälkeen, vaihtaa hoitositeen ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi.

Siitä lähtien kirurgisi ja potilaskoordinaatioryhmämme ovat tiiviisti yhteydessä sinuun seuraavaan käyntiisi asti (yleensä kuukauden kuluttua), ja he pyytävät sinulta säännöllisiä päivityksiä ja käsittelevät mahdollisia huolenaiheita.

Kaksi viikkoa leikkauksen jälkeen (ellei toisin mainita) sinun on aloitettava leikkauksen jälkeinen kuntoutus, johon kuuluu peniksen venyttelyä ja peniksen varren varovaista hierontaa päivittäin (riippuen käytetystä leikkaustekniikasta) – yksityiskohtaiset ohjeet saat leikkauksen jälkeen.

Kuinka kauan minun on pidettävä vapaata töistä leikkauksen takia?

Useimmat potilaat voivat palata töihin 2-3 päivää leikkauksen jälkeen, jos kyseessä on toimistotyö. Jos työhösi kuuluu rasittavaa fyysistä toimintaa, saatat joutua olemaan poissa töistä hieman pidempään.

Kuinka kauan leikkauksen jälkeen voin jatkaa seksuaalista toimintaa?

Yleensä seksuaalista toimintaa voi jatkaa 4-6 viikon kuluttua, ellei kirurgi toisin kehota.

Tunnenko kipua leikkauksen jälkeen?

Hieman kipua ja epämukavuutta on odotettavissa, mutta niitä voidaan hallita käsikauppalääkkeinä myytävillä suun kautta otettavilla kipulääkkeillä. Samoilla potilailla, erityisesti nuoremmilla potilailla, voi esiintyä kipua erektiossa ensimmäisten päivien aikana.

Katso myös: Peniksen suurentaminen Turkissa 1 700 eurolla

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️