Reidenkohotus Espanjassa

cruroplastia espanja 2
Kirjoittanut Maria

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää reisilihaksista Espanjassa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen rintaranganleikkaukseen Espanjassa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa reisilihaksista Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Reidenkohotuksen hinta Espanjassa

Reidenkohotuksen hinta Espanjassa on 3 800 euroa. Tarpeistasi riippuen all inclusive -paketti voi vaihdella 3400 eurosta 4200 euroon. Hinta sisältää leikkausta edeltävän konsultaation, anestesian, leikkauksen, lääkityksen, kääntäjän, leikkauksen jälkeisen seurannan ja kompressiovaatteen.

ToimenpideHinta euroina
Reidenkohotus Espanjassa3800 €

Huomaatko reisissäsi ylimääräistä ihoa, joka johtuu roikkumisesta? Tämä voi johtua merkittävästä laihtumisesta tai ikääntymisestä. Haluaisitko muotoilla reisiäsi? Tässä perimmäisessä oppaassa kerrotaan kaikki ylimääräisen ihon poistoleikkauksesta.

Mikä on reisien kohotusleikkaus?

Reidenkohotus on kirurginen toimenpide, jolla poistetaan ylimääräinen iho. Monet potilaat sekoittavat kuitenkin edelleen ylimääräisen ihon rasvakertymiin. On kuitenkin huomattava, että nämä kaksi tekniikkaa voivat täydentää toisiaan, erityisesti silloin, kun kyseessä on ylimääräinen rasva. Rasvaimu tehdään edeltävän leikkauksen yhteydessä.

Tämä tekniikka tunnetaan myös nimellä crural plasty tai reiden dermolipektomia, ja siinä kiristetään ihoa haarojen sisäpuolella. Pelkkä rasvaimu saattaa pahentaa tilannetta. Sitä käytetään vain paikallisen rasvan poistamiseen.

Milloin reisiluun kohotus tulisi tehdä?

Tämä korjaava ja esteettinen toimenpide kannattaa tehdä, kun reisien iho menettää kimmoisuuttaan ja siinä näkyy poimuja, jotka johtuvat :

 • Ihon ikääntyminen,
 • Merkittävä laihtuminen raskauden, lihavuuden, voimakkaan laihduttamisen jne. seurauksena
 • Huono ihon vetäytyminen rasvaimun jälkeen.

Mitkä ovat leikkauksen tavoitteet?

Espanjassa tehtävä reisienkohotus voi :

 • Edistää ylimääräisen ihon poistamista,
 • Poistaa jäljelle jäävän rasvan,
 • Kiristää löysää ihoa,
 • Rajoittaa alemman rasvan tunkeutumista,
 • Kiinteyttää raajojen lihaksia.

Tämäntyyppinen korjausleikkaus ei kuitenkaan millään tavoin korvaa urheiluohjelmaa tai laihdutusruokavaliota.

Miksi valita reidenkohotus Espanjassa?

Jos reisissäsi alkaa näkyä merkittävää roikkumista, on parasta varata aika reisienkohotukseen Espanjassa. Tämäntyyppinen leikkaus voi parantaa ja nuorentaa ulkonäköäsi. Mutta miksi valita Espanja?

Espanja on yksi kauneusleikkaukseen pyrkivien potilaiden suosituimmista kohteista. Se tarjoaa monia etuja, eikä vähiten uutta teknologiaa, nykyaikaisia tiloja ja plastiikkakirurgien taitoja.

Lisäksi tämä maa tarjoaa hoitoja edulliseen hintaan. Se on ihanteellinen paikka yhdistää hoito ja loma. Sen leuto ilmasto edistää leikkauksen jälkeistä toipumista. Sinun on kuitenkin odotettava jopa 3 kuukautta, ennen kuin voit arvostaa ihon vetäytymistä.

Kuka voi tehdä reidenkohotuksen Espanjassa?

Sinun on täytettävä tietyt edellytykset, jotta voit saavuttaa optimaaliset tulokset reisilihaksen avulla Espanjassa:

 • Keski-ikä on 45-75 vuotta,
 • Vakiopaino,
 • Hyvä terveys eikä mitään lääketieteellisiä ongelmia, jotka voisivat vaikeuttaa leikkausta,
 • Ylimääräistä pehmytkudosta reiden sisä- (mediaalinen) ja/tai ulkopuoli (lateraalinen) puolella.

Miten reidenkohotusleikkaus tehdään Espanjassa?

Ensimmäinen konsultaatio

Ensimmäinen vaihe on ensimmäinen tapaaminen espanjalaisen plastiikkakirurgin kanssa. Sen avulla voit tehdä yksilöllisen diagnoosin ja määritellä tarpeesi ja odotuksesi leikkauksen aikana. Kuinka paljon ihoa poistetaan? Mitkä ovat ihosi ominaisuudet?

Ammattilainen arvioi terveydentilasi, reisien morfologian, ihon laadun, ylimääräisen rasvan määrän ja lihaskuntosi. Sen jälkeen hän antaa sinulle arvion.

Vasta-aiheet

On erittäin suositeltavaa, että

 • Lopeta tupakointi muutama viikko ennen leikkausta ja sen jälkeen, jotta vältät paranemisprosessin muuttumisen tai ihon nekroosin,
 • Ota aspiriinia 10 päivää ennen korjausleikkausta,
 • Syö ja juo 6 tuntia ennen leikkausta.

Toimenpide

Reidenkohotukset voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai yleisanestesiassa. Leikkaus tehdään avohoitona. Se kestää yhdestä kahteen tuntiin riippuen leikkaustoimenpiteistä.

Useimmissa tapauksissa leikkausta edeltää rasvaimu. Tämän jälkeen voidaan käyttää erilaisia tekniikoita, kuten :

 • Pystysuora viilto,
 • Vaakasuora viilto,
 • Sekatekniikka, sekä vaaka- että pystysuora leikkaus.

Sekatekniikkaa käytettäessä potilaan on käytettävä leikkaussalista lähtiessään tukihousuja, jotta arpi peittyy. Tämäntyyppinen plastiikkakirurgia ei vaadi vapaata työstä. Vähintään yhden yön sairaalahoitoa tarvitaan kuitenkin.

Mitä varotoimia on noudatettava leikkauksen jälkeen?

Käytetyt ompeleet ovat imeytyviä. Niitä ei siis tarvitse poistaa. Sidos voidaan poistaa leikkausta seuraavana päivänä. Se korvataan sen jälkeen kompressiovaatteella.

Joillakin potilailla voi esiintyä turvotusta, mustelmia tai jopa kipua. Näihin voidaan käyttää tulehduskipulääkkeitä.

Komplikaatiot ovat hyvin harvinaisia kauneusleikkauksissa. Ne johtuvat useinyleisanestesiasta. Niitä ovat laskimotulehdus, keuhkoembolia ja infektiot.

Paljonko reisienkohotus maksaa Espanjassa?

Hinta vaihtelee valitun menetelmän ja poistettavan ylimääräisen ihon määrän mukaan. Se vaihtelee yleensä 3 400 euron ja 4 200 euron välillä. Sairausvakuutus kattaa kustannukset, jos toimenpide on osa bariatrisen hoidon jälkeistä korjausleikkausta. Etukäteislupaa on haettava sosiaaliturvakeskukselta.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua onnistumaan leikkauksessa, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️