Rintojen pienennyksen hinta Dubaissa

rintojen vähentäminen hinta dubai 1
Kirjoittanut Maria

Rintojen pienennysleikkaus Dubaissa on ihanteellinen ratkaisu rintojen pienentämiseen, hallintaan ja muotoiluun. Sen prosessi perustuu rasvan tai tarpeettoman rintakudoksen poistamiseen, jotta rinnoista saadaan kiinteämmät.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa rintojen pienennyksestä Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Rintojen pienennyksen hinta Dubaissa

Rintojen pienennys Dubaissa maksaa keskimäärin 6 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 4 500 eurosta 7 900 euroon.

ToimenpideHinta Dubai
Rintojen pienennys6200 €

Mikä on rintojen pienennys?

Suurempiin rintoihin liittyy terveysriskejä ja tietenkin emotionaalisia ongelmia. Lisäksi suuria rintoja ei ole helppo käyttää, ja ne näyttävät myös hankalilta. On järkevää, että rintojen koon tulisi olla sopusoinnussa vartalosi kanssa, muuten se vaikuttaa koko persoonallisuuteesi epämiellyttävällä tavalla.

Rintojen pienennys Dubaissa on ihanteellinen ratkaisu, kun haluat tehdä rinnoistasi pienemmät, hallittavammat ja muodokkaammat. Sen prosessi perustuu rasvan tai tarpeettoman rintakudoksen poistamiseen, jotta rinnoista saadaan kiinteämmät ja säteilevämmät pysyvästi.

Koska kyseessä on kirurginen toimenpide, emme voi käsitellä kaikkia kohtia yhdessä kappaleessa. Jatketaan niiden ymmärtämistä paremmin.

Hyödyt:

Paremmat rinnat parantavat persoonallisuuttasi ja elämänlaatuasi. Se tuo sinulle mahdollisia mukavuuksia, kuten vähemmän fyysistä kipua, parempia vaatteita ja seksikkäämmät rinnat kuin ennen. Lisäksi on helppo tehdä rintoja vahvistavia harjoituksia leikkauksen jälkeen. Ja tämä on varmasti Dubaissa tehtävän rintojen pienennysleikkauksen tärkein etu. Uiminen, juokseminen ja käveleminen eivät enää aiheuta ahdistusta.

Tulokset ennen ja jälkeen:

Dubaissa suoritetun rintojen pienennysleikkauksen tulokset ovat suorastaan hämmästyttäviä. Älä kuitenkaan odota, että rintasi ovat täydelliset heti leikkauksen jälkeen. Tässä vaiheessa ne saattavat näyttää liian kireiltä, mutta muutaman kuukauden kuluttua, kun turvotus laskee, rinnat näyttävät pienemmiltä ja kohonneemmilta jopa ilman rintojen kohotusta.

Arpia saattaa jäädä jonkin verran, mutta ne häviävät yleensä ajan myötä. Arvet voivat kuitenkin nykyisin peittyä käyttämällä rintaliivejä ja tiettyjä määrättyjä sidoksia.

Ihanteellinen ehdokas

Rintojen pienennysleikkaukseen voi mennä kuka tahansa, joka kokee suuret rinnat epämukaviksi. Lääkärit suosittelevat sitä yleensä sen jälkeen, kun rinnat ovat täysin kasvaneet. On hyvin todennäköistä, että sinulle suositellaan verikokeen tekemistä, jotta voidaan varmistaa, että olet paras ehdokas tähän toimenpiteeseen.

Varoitus: raskaana olevien tai imettävien naisten tulisi välttää tätä toimenpidettä.

Ennen leikkausta huomioon otettavia asioita!

Kun sinut on todettu hyväksi ehdokkaaksi leikkaukseen, sinun on otettava yhteyttä asiantuntijoihimme valmistautuaksesi ennen suurta päivää. Konsultaation aikana he ottavat huomioon odotuksesi ja rintojesi kunnon, jotta he voivat laatia yksilöllisen suunnitelman ehdotetun tekniikan perusteella. Lisäksi sinulle selitetään toimenpiteen yksityiskohdat ja annetaan tarvittavat neuvot, jotka auttavat sinua ymmärtämään turvallisen leikkauksen. Yleisesti ottaen tähän kuuluu

  1. Terveellisten elämäntapojen ylläpitäminen.
  2. Tupakoinnin lopettaminen vähintään kaksi viikkoa ennen hoitoa.
  3. Verenvuodon estämiseksi vältä aspiriinia sisältäviä lääkkeitä.
  4. Nauti runsaasti vitamiineja nopean toipumisen varmistamiseksi leikkauksen jälkeen.

Lisäksi päätetään rintojen pienennysleikkauksen päivämäärä ja kellonaika Dubaissa, Abu Dhabissa ja Sharjahissa. Tiimimme kertoo sinulle muista teoista ja kielloista, jotka sinun on hyvä tiedostaa. Varmistamme, että olet täysin valmistautunut leikkaukseen.

Rintojen pienennysleikkaus Dubaissa:

Rintojen pienennysleikkaus tehdään yleis- tai paikallispuudutuksessa, ja se kestää 2-3 tuntia. Potilas kotiutuu yleensä samana päivänä, mutta joskus on hyödyllistä jäädä yöksi.

Leikkauksen aikana tehdään leikkausviilto määritellystä tekniikasta riippuen. Viilto voi olla lähellä nänniä tai se voidaan tehdä pystysuoraan tai vaakasuoraan laskostumaan asti. Tämän jälkeen ylimääräinen rasvakudos poistetaan rinnoista, jolloin rintojen symmetria säilyy. Kirurgit pyrkivät myös nostamaan nännit ja areolat korkeampaan asentoon, jolloin niistä tulee aiempaa pienempiä. Joskus kiinnitetään myös tyhjennysputkia ylimääräisen nesteen poistamiseksi.

Sen jälkeen viillot suljetaan.

Seuranta ja toipuminen:

Leikkauksen jälkeen jonkinasteinen kipu on normaalia. Potilaiden on odotettava vähintään 2-5 viikkoa, ennen kuin he toipuvat täysin ja voivat jatkaa päivittäisiä toimintojaan. Rintoja on tuettava lisäksi käyttämällä rintaliivejä. Jotta voidaan varmistaa, että rinnat paranevat kunnolla, on syytä varata seurantakäyntejä useiden kuukausien ajan leikkauksen jälkeen. On hyvin todennäköistä, että sinulle annetaan ohjeita, joita sinun on noudatettava jonkin aikaa. Seuraavassa on joitakin yleisimpiä,

  1. Vältä liikuntaa.
  2. Sinun on otettava kipulääkkeitä.
  3. Älä nuku vatsallasi.
  4. Kirurgisia rintaliivejä on käytettävä useiden kuukausien ajan.
  5. Huolehdi asianmukaisesti viiltoalueiden kunnosta.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️