Rintojen ptosis Tunisiassa

rintojen ptoosin hinta 1
Kirjoittanut Erika

Saavatko roikkuvat rintasi sinut tuntemaan itsesi vähemmän naiselliseksi? Oletko kokeillut erilaisia harjoituksia kiinteyttääksesi ja kohottaaksesi rintojasi, mutta turhaan? No, sano hyvästit roikkuville rinnoille, sillä me suunnittelemme sinulle parhaan rintojen kohotuksen Tunisiassa!

ParasKlinikka.com kertoo sinulle rintojen ptoosista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Rintojen kohotuksen hinta Tunisiassa

Rintojen kohotuksen keskimääräinen hinta Tunisiassa on 2 100 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 4 tuntia. Toimenpiteen kesto on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 5 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Rintojen ptosis1900 €

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rintojen ptoosista Tunisiassa

Mastopexia eli rintojen ptoosin hoito on yksinkertaisesti rintojen kohotus. Se on ainoa ratkaisu roikkuviin rintoihin. Kyseessä on kauneusleikkaus, joten tulokset ovat nopeita ja ennen kaikkea pysyviä.

Rintojen ptoosin syyt

Rintojen ptoosia on 3 eri tyyppiä:

 • Synnynnäinen ptoosi (perinnöllinen),
 • Hankittu ptoosi,
 • Ja assosioitunut ptoosi.

Synnynnäinen ptoosi on perinnöllinen, ja se voi ilmaantua missä iässä tahansa, jopa teini-iässä. Hankittu ptoosi taas on yleisin tapaus. Se on morfologinen muutos, joka tapahtuu luonnollisista syistä, erityisesti :

 • Raskaus,
 • Imetys,
 • Iän vaikutukset,
 • Hormonaalinen epätasapaino,
 • Mutta myös painonnousun tai -laskun vuoksi… Muun muassa.

Tähän liittyvä ptoosi on rintojen alueen roikkuminen, joka liittyy aina johonkin muuhun muutokseen. Joko rintarauhasen liialliseen kehittymiseen (hypertrofia) tai päinvastaiseen (atrofia tai hypotrofia).

Tieteen ja tekniikan jatkuvan kehityksen ansiosta. Onneksi nyt on mahdollista korjata tämä häiritsevä ihon pullistuma!

Kuka voi tehdä rintojen kohotuksen Tunisiassa?

Rintojen kohotus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on korjata roikkuvat rinnat. Rintojen kohotus voidaan tehdä kaikille naisille, jotka haluavat kiinteämmät ja koholla olevat rinnat.

Miten rintojen kohotuksen hinta Tunisiassa lasketaan?

Rintojen pienennyshoidon hinta Tunisiassa sisältää :

 • Ptoosin laajuus,
 • Kirurgin ja anestesialääkärin palkkiot,
 • Klinikan kustannukset,
 • Leikkauksen jälkeisten käyntien kustannukset, ja
 • Majoituskustannukset!

Kuinka paljon vatsanpoisto maksaa Tunisiassa?

Keskimääräinen vatsanpoistoleikkaus maksaa Tunisiassa 1 900 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa, ja se kestää 1-2 tuntia. Siihen sisältyy yöpyminen sairaalassa. Keskimääräinen hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja muut siihen liittyvät kulut, kuten lääkkeet ja tukivyön.

Rintojen ptoosiin liittyvät toimenpiteet Tunisiassa

Koordinaattorimme ottaa yhteyttä johonkin kirurgiimme, joka huolehtii sinusta. Hän voi pyytää sinua lähettämään valokuvia, jotta asiantuntija voi arvioida rintojen ptoosin.

Rintojen ptoosi liittyy usein rintojen suurentamiseen rintaproteesilla, joka tunnetaan muuten rintaimplantilla.

Tämän jälkeen hän toimittaa sinulle plastiikkakirurgin ennakkoarvion ja tarjouksen leikkausmatkastasi Whatsappin tai sähköpostin välityksellä.

Miten rintojen ptoosi toimii Tunisiassa?

Oletko tyytyväinen tarjoukseemme? Oletko valmis leikkaukseen Tunisiassa ja palaamaan takaisin uusine, kiinteämpine ja nuorekkaammilta näyttävine rintoineen? Aloitetaan!

Rintojen kohotusleikkaus Tunisiassa ja missä tahansa muualla maailmassa voi antaa sinullekohotetut, muotoillut rinnat. Lue alta, miten rintojasi kohotetaan.

Matkajärjestelyt

Järjestämme koko matkasi A:sta Z:hen. Huolehdimme kaikesta leikkaukseen liittyvästä. Mitä sinun tulee tietää:

 • Paluulippujen varaaminen,
 • Majoituksen järjestäminen,
 • Ajanvaraukset leikkausta edeltäviin ja sen jälkeisiin konsultaatioihin,
 • Kääntäjän järjestäminen,
 • Ja kaikki muu leikkaukseen liittyvä.

Sinun tarvitsee vainkantaa omat matkatavarasi !

Ennen rintojen ptoosileikkausta Tunisiassa

Ennen leikkausta lääkäri tekee sinulle leikkausta edeltävän tutkimuksen. Tämän tutkimuksen tarkoituksena on vahvistaa ennakkodiagnoosi ja valmistella sinua leikkaukseen.

D-päivä

Rintojen ptoosin hoito suoritetaan yleisanestesiassa, ja se kestää 1-3 tuntia. Tiedoksi, että leikkauksen pituus riippuu ihon venymisasteesta.

Mahdollisen ptoosin palauttamiseksi. Toimenpiteeseen kuuluu areolan ja nännin uudelleenasento sekä rintarauhasen suurentaminen viiltoja tekemällä. Lisäksi plastiikkakirurgi korjaa roikkuvan ihon rintojen ptoosin laajuudesta riippuen. Hyvä tietää:

 • Suuri ptoosin määrä,
 • Kohtalainen ptoosi,
 • Tai pieni ptoosi.

Pieni, keskisuuri tai suuri ptoosi… periaate pysyy samana. Ainoa ero on se, mihin viillot tehdään. Lisäksi ylimääräinen iho voidaan tarvittaessa poistaa tämän prosessin aikana.

Suurta ptoosia varten kirurgi tekee viillot areolan ympärille pystysuoraan alas rinnan poimulle ja lisää sitten viillot tälle tasolle, mutta tällä kertaa vaakasuoraan. Haava on ylösalaisin olevan T:n muotoinen.

Keskisuuren ptoosin tapauksessa kirurgi toimii samalla tavalla kuin pienen ptoosin tapauksessa. Hän ei kuitenkaan tee vaakasuuntaista viiltoa. Tällöin jää vain pystysuora arpi. Pienen ptoosin kohdalla kirurgin on tehtävä viilto vain areolan tasolle.

Rintojen ptoosileikkauksen jälkeen Tunisiassa

Mastopexian jälkeen sinulla on imeytyvät tikit. Sen jälkeen saat rintasi ympärille erityisen sidoksen. Ja voit lähteä ulos jo seuraavana päivänä!

Arvet ovat hienot ja lähes näkymättömät. Mitä tulee kipuun, saatat tuntea jonkin verran venytystä. Mutta älä huoli, lääkäri määrää kipulääkkeitä niiden lievittämiseksi.

Kivun lisäksi sinulla on jonkin verran leikkauksen jälkeisiä mustelmia, mikä on täysin normaalia. Ne häviävät sitä mukaa kuin etenet!

Varotoimenpiteet rintojen ptoosin jälkeen Tunisiassa

Tarvitset vain lyhyen viikon toipumisajan, jotta voit levätä ja jatkaa sosiaalista elämääsi.

Sinun on kuitenkin muistettava, että heti klinikalta lähdettyäsi sinun on käytettävä tukirintsikoita. Ja se on kuukauden ajan! Tämä on välttämätöntä rintojen tukemiseksi ja muuten myös haavan suojaamiseksi.

Suosittelemme, että teet erityisiä mastopeeksiaharjoituksia, jotta et enää tunne venytystä rinnassasi. Internetissä on saatavilla monia resursseja.

Sinun ei kuitenkaan pidä harrastaa urheilua ennen ensimmäistä kuukautta. Eikä ole suositeltavaa altistaa itseään auringolle ennen kuin haava on parantunut.

Paraneminen voi kestää jopa vuoden! Sitten on aika nauttia uusista rinnoistasi ilman mustelmia ja vaaleanpunaisia arpia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että roikkuvat rinnat eivät ole epämiellyttävät. Jokaisella vartalolla on oma viehätyksensä. Mutta jos sinun on vaikea hyväksyä vartaloasi, voimme järjestää sinulle rintojen kohotuksen parhaaseen mahdolliseen hintaan!

Kuten olet nähnyt, rintojen kohotuksen hinta yhdistettynä toipilasaikaan Tunisiassa on puolet halvempi kuin leikkaus Euroopassa!

Pyydä ilmainen henkilökohtainen tarjous ja valmistaudu lähtemään kohti uutta elämääsi!


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Maksuton koordinaattorimme auttaa sinua tekemään leikkauksestasi Tunisiassa onnistuneen. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️