Rintojen suurennuksen hinta Dubaissa

rintojen suurennus hinta dubai 1
Kirjoittanut Erika

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rintojen suurennuksesta Dubaissa! Mikä on keskimääräinen hinta Dubaissa? Neuvomme onnistuneeseen rintojen suurennukseen.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoarintojen suurennuksesta Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Rintojen suurennuksen hinta Dubaissa

Rintojen suurennusleikkaus maksaa Dubaissa keskimäärin 6100 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 5 000 eurosta 7 200 euroon.

ToimenpideHinta Dubai
Rintojen suurennus6100 €

Mikä on rintojen suurennus?

Rintojen suurennus on rintojen suurentaminen asettamalla kirurgisesti rintaimplantteja rintojen muodon ja koon parantamiseksi. Se on Dubaissa yleisimmin suoritettu toimenpide. On monia syitä, joiden vuoksi naiset valitsevat rintojen suurennuksen. Heillä voi olla hyvin pienet rinnat ja he kamppailevat itseluottamuksen kanssa, tai heidän rintansa ovat muuttuneet äidiksi tulon jälkeen. Oli syy mikä tahansa, rintaleikkaus voi palauttaa naisen itsetunnon ja saada hänet tuntemaan itsensä jälleen hyväksi.

Miksi harkita rintojen suurennusta Dubaissa?

Dubaissa asuvat naiset hyötyvät rintojen suurennusleikkauksesta, joka tunnetaan teknisesti nimellä mammoplastia ja joka on kirurginen toimenpide, jolla parannetaan naisen rintojen kokoa ja muotoa useista syistä:

  • Liian pienet rinnat.
  • Rintojen tilavuuden vähenemisen korjaamiseksi raskauden jälkeen.
  • Rintojen kokoeron kompensoimiseksi.

Asettamalla implantin kummankin rinnan taakse Dubaissa toimivat plastiikkakirurgimme voivat kasvattaa naisen rintalinjaa yhdellä tai useammalla rintakuppikoolla.

On myös mahdollista yhdistää 2 kirurgista toimenpidettä: Rintojen suurennus ja rintojen kohotus koon kasvattamiseksi ja myös ylimääräisen ihon poistamiseksi.

Mitä ovat rintaimplantit?

Rintaimplantti tunnetaan myös nimellä rintaproteesi. Se on lääketieteellinen silikonikuori, joka on täytetty silikonigeelillä tai toisinaan suolaliuoksella (steriilillä suolavedellä). Jotkin implantit ovat pyöreitä, kun taas toiset ovat enemmän luonnollisen rinnan muotoisia, niin sanottuja pisara- tai anatomisia implantteja. Kummallakin voidaan saada erinomaisia tuloksia.

Implantin täytteestä riippumatta uloin kerros on valmistettu silikonista, joka on kiinteää materiaalia, jota kutsutaan silikonielastomeeriksi. Silikoni on luonnossa esiintyvä elementti, jota valmistetaan moniin tuotteisiin, kuten kosmetiikkaan, elintarvikkeisiin ja lääketieteellisiin implantteihin.

Lue myös: Rintojen suurennuksen hinta Turkissa

Ennen leikkausta

Kirurgimme voivat toimia eri tavoin riippuen siitä, mihin haluat arvet sekä rintojesi muodon ja koon. Erilaisia viiltotyyppejä ovat

Rinnan sisäinen poimu – Tämä on yleinen tapa asettaa rintaimplantit, kun viillot tehdään kummankin rinnan alla olevaan poimuun.

Periareolaarinen viilto – Tämä tehdään nännin ympärille, ja se on hyvä valinta niille, jotka pelkäävät liian suuria arpia, sillä ne ovat minimaalisia.

Kainaloviilto – Tässä viilto tehdään kainaloiden alle.

Voit keskustella leikkaustyypistä etukäteen lääkäreidemme kanssa ja tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, mikä toimenpide sopii sinulle parhaiten.

Muutamaa päivää ennen leikkausta otetaan verinäyte ja tehdään useita tärkeitä testejä, joilla varmistetaan, että leikkaus on turvallinen.

Rintojen suurennusleikkauksen aikana Dubaissa

Potilas nukutetaan leikkausta varten, joka kestää noin 2 tuntia. Rinnan tai rintalihaksen alle tehdään tila implantille, minkä jälkeen implantit asetetaan paikoilleen. Implanttien esteettisyydestä riippuen kirurgi voi säätää implantin kokoa optimaalisen ulkonäön saavuttamiseksi.

Leikkauksen jälkeinen hoito

Joillakin potilailla voi esiintyä tilapäistä kipua tai lievää epämukavuutta muutaman päivän ajan leikkauksen jälkeen, ja rinnat voivat tuntua kireiltä tai lievästi tai kohtalaisesti turvoksissa. Rinnat voivat olla arat muutaman viikon ajan.

Koska leikkaus on nopea, se tehdään yleensä päivän aikana. Jos olosi on riittävän hyvä, voit ehkä lähteä kotiin samana päivänä. Voit palata töihin muutaman päivän kuluessa.

Arvet haalistuvat ja madaltuvat kahden kuukauden ja vuoden välillä leikkauksen jälkeen, riippuen siitä, miten potilas paranee.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️