Septoplastie Turkissa

septoplastia hinta Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Septoplastia Turkissa Istanbulissa on leikkaus, jonka aikana nenän väliseinääsi oikaistaan, jotta nenässäsi olisi parempi ilmankierto.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa septoplastiasta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Septoplastian hinta Turkissa

Keskimääräinen septoplastian hinta Istanbulissa, Turkissa on 2 500 €, vähimmäishinta on 2 000 € ja enimmäishinta 3 000 €.

ToimenpideHinta Turkki
Septoplastia2500 €

Mikä on septoplastia?

Septoplastia on leikkaus, jossa nenän väliseinääsi korjataan, jotta nenäsi ilmankierto paranisi. Väliseinä on pystysuora seinämä, joka erottaa nenäontelon nenästä. Kun väliseinäsi on epäkeskinen, vääntynyt tai siirtynyt toiselle puolelle nenää, tätä kutsutaan väliseinän poikkeamaksi, ja se voi vaikeuttaa hengittämistä.

Tämä leikkaus on ainoa tapa korjata nenän väliseinän poikkeama. Septoplastia voidaan kuitenkin tehdä myös pitkäaikaisen poskiontelotulehduksen hoitamiseksi, nenän polyyppien poistamiseksi tai muiden nenän hengitysteiden tukkeutumista aiheuttavien sairauksien hoitamiseksi. Joskus kirurgit suosittelevat tätä leikkausta myös nenäverenvuodon ja toistuvien kasvokipujen lopettamiseksi.

Septoplastinen leikkaus Turkissa

Nenän väliseinän poikkeama on yleinen, mutta jos se on liian voimakas, se voi tukkia nenän toisen puolen ja heikentää ilmavirtausta. Se voi myös edistää kuoren muodostumista tai verenvuotoa. Jos sinulla on vaikeuksia hengittää nenän kautta, jotka vaikuttavat merkittävästi elämääsi, kannattaa harkita turkkilaista septoplastiaa Istanbulissa.

Ennen leikkausta lääkäri käy läpi leikkauksen yksityiskohdat ja pyytää sinua tekemään tietyt rutiinitutkimukset, kuten verikokeen, EKG:n tai röntgenkuvan. Älä unohda kertoa lääkärillesi, jos sinulla on allergioita. Leikkaukseen valmistautuaksesi sinun on ehkä lopetettava tiettyjen lääkkeiden käyttö vähintään kaksi viikkoa ennen leikkausta, koska ne voivat lisätä liiallisen verenvuodon riskiä: aspiriini, ibuprofeeni ja muut antikoagulantit.

Septoplastia voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai yleisanestesiassa. Jos sinut leikataan paikallispuudutuksessa, et saa syödä tai juoda mitään leikkauksen aattona puolenyön jälkeen. Syömättömyys ja juomattomuus estävät sinua oksentamasta ja tukehtumasta, jos nukutusaine aiheuttaa sinulle pahoinvointia leikkauksen aikana.

Kirurgi aloittaa leikkauksen tekemällä viillon toiselle puolelle nenääsi, jotta nenän väliseinään pääsee käsiksi. Sen jälkeen hän nostaa rustoa ja luuta peittävän limakalvon. Sen jälkeen hän muotoilee ruston ja luun uudelleen, jotta poikkeava väliseinä saadaan oikeaan asentoon. Kaikki ylimääräiset luu- tai rustokappaleet, jotka muodostavat esteitä, poistetaan. Sen jälkeen limakalvo asetetaan uudelleen paikoilleen. Saatat tarvita tikkejä pitämään väliseinän ja kalvon paikallaan. Joskus sieraimiin asetetaan joustavia silikonilastoja, jotka tukevat väliseinää. Koko toimenpide kestää 30-90 minuuttia.

Vähimmäisaika Turkissa

Septoplastia Turkissa on avohoitotoimenpide, mikä tarkoittaa, että pääset todennäköisesti kotiin samana päivänä kuin leikkaus, kun puudutuksen vaikutus on päättynyt, ellei suurempia komplikaatioita ilmene. Sinun on kuitenkin jäätävä Turkkiin 3-4 päiväksi toipumisen ja seurantatarkastusten ajaksi. Jos kirurgi asettaa nenään lastat, ne poistetaan seitsemän päivän kuluessa. Voit lähteä kotiin, kun kirurgi antaa luvan, edellyttäen, ettei komplikaatioita ilmene.

Toipumisaika

Saatat tuntea olosi uneliaaksi muutaman tunnin ajan leikkauksen jälkeen, ja sinulla voi olla myös jonkin verran kipua. Kirurgi määrää kuitenkin lääkkeitä kivun lievittämiseksi. Sairaalasta poistumisen jälkeen voi esiintyä jonkin verran tukkoisuutta ja verenvuotoa elimistön toipuessa, mutta näiden oireiden pitäisi hävitä kahden viikon kuluessa.

Toipumisaika vaihtelee yksilöllisesti. Yleensä sinun pitäisi pystyä palaamaan töihin muutamassa päivässä, mutta sinun pitäisi odottaa vähintään kolme viikkoa ennen kuin voit palata normaaliin toimintaasi. Sinun tulisi myös rajoittaa fyysistä toimintaa, kuten liikuntaa, useiden viikkojen ajan turvotuksen minimoimiseksi ja paranemisen nopeuttamiseksi, sillä rasittava liikunta voi nostaa verenpainetta ja aiheuttaa verenvuotoa.

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Lääkäri antaa sinulle leikkauksen jälkeistä hoitoa koskevat ohjeet, joita sinun tulee noudattaa. Nenäsi haava paranee melko nopeasti ja hengityksesi paranee pian leikkauksen jälkeen. Jotta toipuminen nopeutuisi, sinun on ehkä nostettava päätäsi yöllä turvotuksen vähentämiseksi, käytettävä napitettavaa paitaa, jotta sinun ei tarvitse vetää vaatteita päällesi, ja älä puhalla nenääsi vähintään kahteen tai kolmeen päivään leikkauksen jälkeen. Vältä alkoholin juomista, tupakanpolttoa, ennenaikaista työhön paluuta, rasittavaa liikuntaa ja oleskelua ihmisjoukoissa, joissa ihmiset tupakoivat tai yskivät.

Onnistumisprosentti

Septoplastian onnistumisprosentti on korkea, sillä jopa 85 %:lla potilaista nenän tukkoisuus paranee merkittävästi leikkauksen jälkeen.

Jotkut ihmiset tarvitsevat kuitenkin toisen leikkauksen, jos he eivät ole tyytyväisiä tuloksiin. Septoplastia on hyvin vähäriskinen toimenpide, mutta sinun tulee olla tietoinen mahdollisista komplikaatioista ja sivuvaikutuksista, ja näitä riskejä voivat olla mm:

  • Pieni verenvuoto on tavallista, mutta harvinaisissa tapauksissa voi esiintyä liiallista verenvuotoa.
  • Septoplastian jälkeen voi esiintyä infektioita, sillä nenä ei ole steriili ympäristö.
  • Toksinen sokki-oireyhtymä on hyvin harvinainen infektio, joka voi olla hengenvaarallinen.
  • Septumperforaatio on pieni reikä, joka voi joskus syntyä septumiin leikkauksen aikana tai sen jälkeen.
  • Kyseessä on aivo-selkäydinnesteen vuoto, ja se on erittäin harvinainen.

Muita riskejä ovat arpeutuminen, nenän muodon muutokset, nenän värimuutokset, hajuaistin heikkeneminen, hampaiden tai nenän puutuminen ja jatkuvat oireet. Sen lisäksi, että noudatat kirurgin ohjeita, voit vähentää riskejä pesemällä kädet usein ja pitämällä nenän puhtaana.

Vaihtoehtoja septoplastikalle Turkissa

Vaikka useimpia poikkeavaan väliseinään liittyviä sairauksia voidaan hoitaa vain septoplastialla, muihin nenän tukkeumiin on olemassa ei-kirurgisia hoitoja, jotka auttavat sinua hengittämään helpommin. Jos nenän tukkeutuminen johtuu allergiasta, voit ottaa lääkärin määräämiä tai reseptivapaasti saatavia antihistamiineja. Jos sinulla on bakteeritulehdus, lääkäri voi määrätä antibiootteja, jotka auttavat puhdistamaan nenän hengitystiet.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️