Vatsan pienentäminen Turkissa

vatsan pienennys hinta istanbul 1
Kirjoittanut Maria

Vatsan pienennysleikkaus Turkissa on yksi yleisimmistä bariatrisen kirurgian tyypeistä, jossa yhdistyvät rajoittavat ja imeytymishäiriöitä aiheuttavat toimenpiteet.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa vatsan pienennyksestä Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Sommaire
 [Voir]

  Mikä on vatsan pienennyksen hinta Turkissa?

  Vatsan pienennysleikkaus maksaa Istanbulissa keskimäärin 4600 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3 000 eurosta 6 200 euroon.

  ToimenpideHinta Turkki
  Vatsan pienennys4600 €

  Mikä on vatsan pienennysleikkaus?

  Vatsan pienennys Turkissa on yksi yleisimmistä bariatrisen kirurgian tyypeistä, jossa yhdistyvät rajoittavat ja malabsorptiotoimenpiteet.

  Teknisesti ottaen tämän toimenpiteen aikana luodaan pieni pussi vatsan kutistamiseksi, ja tietty osa ohutsuolesta nostetaan ylös ja liitetään tähän pieneen pussiin. Toisin kuin hihamahan poistossa, muuta mahalaukkua ei poisteta.

  Ruoka ei kuitenkaan pääse jäljelle jäävään mahalaukun osaan, mutta tässä osassa tuotetaan edelleen mahanestettä ja entsyymejä, jotka auttavat ruoan sulattamisessa ja imeytymisessä.

  Tämän seurauksena mahalaukun ohitusleikkauspotilaat laihtuvat, koska he syövät vähemmän ja kalorien saanti on rajoitettua mahalaukun pienentyneen koon vuoksi, kun taas runsaskaloristen ravintoaineiden imeytyminen vähenee myös jäljelle jäävän pussin ja ohutsuolen välisen suoran yhteyden vuoksi. Tämä toimenpide voi siis auttaa laihtumaan kahdella eri mekanismilla.

  Katso myös: Bariatrinen kirurgia Turkissa

  Vatsan pienennysleikkaus Turkissa tehdään laparoskooppisesti, eikä siihen liity syviä ihoviiltoja ja niihin liittyvää kipua. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa, ja se kestää keskimäärin tunnin.

  Ennen leikkausta tehdään täydellinen tarkastus, ja potilasta konsultoivat myös useat erikoislääkärit, kuten keuhkolääkärit, anestesiologit, psykiatrit ja endokrinologit. Potilaille tehdään vuototesti toisena postoperatiivisena päivänä, ja he voivat poistua sairaalasta kolmantena postoperatiivisena päivänä.

  Mahalaukun pienennystyypit

  Mahalaukun pienennysleikkaustyyppejä ovat hiha- ja minibypassleikkaus. Sleeve on proksimaalinen pienennysleikkaus, joka sekä rajoittaa että imee (kaloreita).

  Potilas, jonka vatsaa on pienennetty sleeve-operaatiolla, voi olla kylläinen ilman nälän tunnetta ja syödä pienempiä annoksia.

  Mahalaukun ohitusleikkaus vähentää myös ruoan imeytymisnopeutta. Leikkauksen jälkeen greliini-nimisen ruokahaluhormonin taso laskee ja potilaan ruokahalu vähenee merkittävästi.

  Katso myös: Mahapallo Turkissa

  Vaikka minimahalaukun ohitusleikkaus on yksinkertaisempi toteuttaa, tämä menetelmä aiheuttaa sapen ja haimaentsyymien vuotamisen ohutsuolesta ruokatorveen, mikä johtaa joskus vakavaan tulehdukseen ja haavaumaan jäljellä olevassa mahassa ja ruokatorvessa. Jos vuoto pääsee vatsaan, nämä syövyttävät nesteet voivat aiheuttaa vakavia komplikaatioita.

  Miksi tehdä mahalaukun pienennys?

  Turkissa tehtävästä mahalaukun pienennyksestä voivat hyötyä henkilöt, jotka ovat toistuvasti yrittäneet laihduttaa laihduttamalla, jotka ovat ylipainoisia siinä määrin, että heidän terveytensä vaarantuu, jotka ovat 18-65-vuotiaita, joiden painoindeksi on vähintään 40 kg/m² tai 35-40 kg/m² ja joilla on liikalihavuuteen liittyviä liitännäissairauksia, kuten insuliiniresistenssi, uniapnea, sydänsairauksia tai nivelongelmia.

  Lisäksi tämä toimenpide voidaan tehdä uusintaleikkauksena henkilöille, joille on jo tehty hihamahalaukun poistoleikkaus, mahalaukun sidonta tai mahalaukun plikaatio ja jotka ovat lihoneet leikkauksen jälkeen.

  Mahan pienennyksen edut Turkissa

  Vatsan pienennysleikkaus Istanbulissa on täydellinen tapa saavuttaa pitkäaikainen painonhallinta vähentämällä ruokahalua ja sallimalla pienet ruoka-annokset. Useimmat potilaat onnistuvat laihduttamaan ja säilyttämään ylipainonsa pitkällä aikavälillä.

  Painonpudotus auttaa ratkaisemaan pysyvästi lihavuuteen liittyvät liitännäissairaudet, erityisesti tyypin 2 diabetes mellituksen. Potilaiden tyytyväisyys leikkauksen jälkeen on korkea sekä psykologisten että fyysisten vaikutusten osalta.

  Leikkauspäivänä annetaan injektoitavaa antikoagulanttia, ja potilaat käyttävät kompressiosukkia (suonikohjusukkia) emboliariskin vähentämiseksi. Potilaiden on käytettävä kompressiosukkia ja saatava antikoagulantti-injektioita kotona vielä 10 päivän ajan sairaalasta kotiutumisen jälkeen.

  Verenvuoto on toimenpiteen yleisin komplikaatio. Tyhjennyksen seuraaminen helpottaa mahdollisen verenvuodon havaitsemista. Verenvuodon merkkejä ja oireita ovat väsymys, huimaus ja matala verenpaine. Verenvuodon hoito koostuu verensiirroista verenvuodon laajuudesta riippuen, ja tästä komplikaatiosta voidaan selvitä helposti.

  Mahalaukun ohitusleikkaukseen liittyvä kuolleisuus ja riskit

  Kuten kaikissa leikkauksissa, myös lihavuusleikkauksissa, joissa tehdään leikkauksia vatsaan ja suolistoon, voi esiintyä vatsansisäisiä tulehduksia, jotka johtuvat leikkauksen aikana aiheutuneista vaurioista ja siitä, että ompeleet eivät pääse paranemaan riittävästi.

  Mahalaukun ohitusleikkaus on kokopäivätoiminen leikkaus, ja siinä on teknisiä eroja muihin mahalaukun leikkauksiin verrattuna. Kun valitset mahalaukun ohitusleikkaukseen erikoistuneita lääkäreitä, on tärkeää huomioida, onko heidän tiimissään ravitsemusterapeutteja ja psykologi, jotka huolehtivat laihdutusleikkauksen jälkeisestä psykologiasta.

  Kannattaa myös kysyä, ovatko leikkauksen suorittavat sairaalat täysin varustettuja ja onko niiden tiimeillä riittävästi kokemusta. Alkuperäisen bariatrisen leikkauksen jälkeisissä uusintaleikkauksissa fistelien osuus voi olla jopa 20 prosenttia.

  Vuodon kannalta kriittisiä alueita ovat ruokatorven ja mahalaukun liitoskohdassa sijaitsevan niittilinjan korkein kohta (89 %) ja peräkkäisten patruunoiden väliset liitokset. Leikkauksen jälkeiset vuodot luokitellaan akuutteihin, myöhäisiin, hyvin myöhäisiin ja kroonisiin.

  Kuinka monta kiloa mahalaukun pienennyksellä voi laihtua?

  Mahalaukun ohitusleikkaus on yksi tehokkaimmista laihdutusleikkauksista kaikista lihavuusleikkauksista. Leikkauksen läpikäynyt henkilö alkaa laihtua tietyllä tasolla leikkausta seuraavana päivänä, ja laihtuminen jatkuu seuraavina päivinä.

  Mahalaukun ohitusleikkauksen jälkeen ylipainon odotetaan putoavan noin 75-80 prosenttia puolentoista vuoden aikana. On kuitenkin huomattava, että koska ihmisten ruokailutottumukset ovat palautuneet tämän noin 1,5-2 vuoden aikana, paino saattaa nousta takaisin noin 10-15 prosenttia annetusta painosta.

  Mitä syödä vatsan pienennyksen jälkeen?

  Mahalaukun ohitusleikkauksen jälkeen potilaille tehdään vuototesti toisena leikkauksen jälkeisenä päivänä ja aloitetaan 15 päivän nestemäinen ruokavalio. Nestedieettijaksoa seuraa soseutetun ruoan ruokavalio, ja kiinteitä ruokia lisätään sen jälkeen. Ravitsemusterapeutti selittää ruokavaliojaksot sinulle huolellisesti.

  Mahalaukun pienennyksen tulokset

  Kun leikkaus on suoritettu ja varovainen ruokailu on saatu päätökseen, leikkauksen ensimmäiset tulokset alkavat näkyä. Ensimmäiset havaitut tulokset koskevat pikemminkin ruokahalua kuin painoa. Koska vatsan tilavuus on yhdeksänkymmentäviisi prosenttia normaalia pienempi, on mahdollista kyllästyä yhdellä tai kahdella aterialla.

  Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

  Pyynnöstä ja
  ilman minkäänlaisia velvoitteita.

  Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

  Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

  Kirjoittajasta

  Maria

  Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

  ‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️