BBL Dominikaanisessa tasavallassa

bresilian facelift hinta dominikaaninen tasavalta 1
Kirjoittanut Émilie

Brasilialainen takapuolen kohotus (BBL) Santo Domingossa Dominikaanisessa tasavallassa on kirurginen toimenpide, jossa rasva poistetaan kehostasi ja ruiskutetaan uudelleen pakaroihin.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Brasilian kasvojenkohotuksesta Dominikaanisessa tasav allassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

BBL-hinnat Dominikaanisessa tasavallassa

Brasilialaisen kasvojenkohotuksen keskimääräinen hinta Santo Domingossa, Dominikaanisessa tasavallassa on 3 600 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3300 eurosta 3900 euroon.

ToimenpideHinta Dominikaaninen tasavalta
Brasilialainen kasvojenkohotus3600 €

Mikä on brasilialainen kohotus?

Etkö ole täysin tyytyväinen pakaroiden ulkonäköön? Oletko pettynyt kokoon, muotoon tai kenties roikkuvaan ihoon? Haluaisitko tehdä asialle jotain? Brasilialainen pakaroiden kohotus Santo Domingossa ei ole vain julkkiksille. Se on myös sinulle!

Dominikaanisessa tasavallassa tehtävä pakaroiden kohotus tai pakaroiden suurennus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa pakaroiden muotoa ja volyymia. Pakaroiden suurennusta on kahta eri tyyppiä:

 • Perinteinen pakaroiden kohotus pakaraimplantilla
 • Brasilialainen pakaroiden nosto (BBL)

Kun pakaroiden kohotuksessa käytetään silikoni-implanttia pakaroiden muodon parantamiseksi, Dominikaanisessa tasavallassa tehtävässä brasilialaisessa pakaroiden kohotuksessa käytetään omaa luonnollista rasvaasi. Jotkut valitsevat perinteisen pakaroiden kohotuksen, kun taas toiset, jotka haluavat lisätä pakaroitaan hienovaraisesti, suosivat suosittua brasilialaista pakaroiden kohotusta.

Brasilialainen pakaralihasten nosto (BBL) Dominikaanisessa tasavallassa on kirurginen toimenpide, jossa rasvaa siirretään pakaroihin. Ei-toivottu ja ylimääräinen rasva poistetaan kehon muista osista rasvaimulla, yleensä alaselästä ja vatsasta, ja ruiskutetaan sitten pakaroihin niiden ulkonäön parantamiseksi. BBL käyttää omaa luonnollista rasvaasi pakaroiden koon ja muodon parantamiseen.

BBL:ssä ei käytetä implantteja. Siksi se on luonnollisin tapa parantaa pakaroita. Brasilialainen pakaralihasten nosto tarjoaa kauniita ja pitkäaikaisia tuloksia, sillä toisin kuin implantit, oma rasvasi on pehmeää eikä se siirry.

Katso myös: BBL Turkissa

Pakarat ovat alue, jossa näkyy helposti ikääntymisen merkkejä. Vuosien mittaan se voi alkaa pienentyä, eikä se ylläpidä toivottua ulkonäköä. Brasilialaisen pakaralihaksen kohotuksen avulla voit välttää tämän luonnollisen ikääntymisen.

Miten brasilialainen takapuolen kohotus tehdään Dominikaanisessa tasavallassa?

 1. Tumescent-liposuktio: Tämä on tavallinen rasvaimuprosessi. Lääkäri valitsee ensin kehon alueet, jotka soveltuvat rasvan poistoon rasvansiirtoa varten. Rasvaimu aloitetaan pienillä viilloilla, jotka tehdään rasvaimualueelle. Viiltojen pienen koon vuoksi rasvaimu ei jätä arpia.
  Seuraavaksi ohut putki, jota kutsutaan kanyyliksi, kiinnitetään tehokkaaseen alipaineistimeen, joka työnnetään viillon läpi rasvan irrottamiseksi. Rasva poistetaan sitten kehosta kirurgisella imulaattorilla tai kanyyliin kiinnitetyllä ruiskulla.
 2. Puhdistus: Poistettu rasva on kanisterissa. Poistettu rasva steriloidaan ennen sen ruiskuttamista pakaroihin. Sterilointi tarkoittaa, että poistettava neste ja veri poistetaan yhdessä rasvakudoksen kanssa.
  Toimenpiteen päätteeksi puhdistettu kudos sisältää vain rasvaa, joka on valmis siirrettäväksi.
 3. Rasvansiirto (rasvansiirto): Viimeisessä vaiheessa puhdistettu rasvakudos ruiskutetaan pakaralihakseen ja pakaralihaksen alueen syvään rasvakudokseen. Rasva ruiskutetaan pakaran alueelle tehtyjen pienten viiltojen kautta.
  Rasva siirretään luonnollisina kerroksina, jotta saadaan sileä, luonnollisen näköinen ja hyvän tilavuuden omaava tulos.

Kuka on oikea ehdokas BBL-hoitoon Turkissa?

Olet hyvä ehdokas brasilialaiseen pakaraleikkaukseen, jos sinä:

 • Kehossasi on riittävästi rasvaa poistoa ja siirtoa varten
 • Sinulla on riittävä sairaushistoria leikkausta varten
 • Haluat lisätä pakaroiden volyymiä
 • Haluat hoikentaa vyötäröäsi

Turkista ja erityisesti Istanbulista on tullut yksi suosituimmista matkakohteista eri puolilta maailmaa tulevien potilaiden keskuudessa, jotka haluavat brasilialaisen pakaroiden kohotuksen Dominikaanisessa tasavallassa tai muita plastiikkakirurgisia toimenpiteitä. Kilpailukykyisten hintojen lisäksi Turkkia valitsevat potilaat hyötyvät myös parhaasta hoidosta kokeneiden plastiikkakirurgien ansiosta, jotka hoitavat suurempaa määrää potilaita kuin eurooppalaiset kollegansa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️