Brasilialaisen kasvojenkohotuksen hinta Dubaissa

prix lifting bresilien dubai pas chere 1
Kirjoittanut Laura

Brasilialainen pakaroiden kohotus, joka tunnetaan yleisesti nimellä BBL, on Dubaissa suoritettava rasvansiirtomenetelmä, joka on erikoistunut pakaroiden muodon ja koon kasvattamiseen ilman implantteja.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle brasilialaisesta kasvojenkohotuksesta Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Brasilialaisen kasvojenkohotuksen hinta Dubaissa

Brasilialaisen kasvojenkohotuksen keskimääräinen hinta Dubaissa on 6 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 5 000 eurosta 7 000 euroon.

ToimenpideHinta Dubai
Brasilialainen kasvojenkohotus6000 €

Mikä on brasilialainen takapuolen kohotus?

Monet naiset toivovat kiinteämpää, täyteläisempää ja pyöreämpää pakaraa. Jotkut ovat kokeilleet pakaraharjoituksia, kuten kyykkyjä, mutta joskus tulokset eivät ole riittäviä tai merkittäviä. Toiset ovat päätyneet käyttämään vaatteita, joiden luvataan parantavan ja kohottavan pakaralihaksia, mutta havaittavaa muutosta ei ole tapahtunut.

Useimmille naisille pakaroiden muoto ja mittasuhteet ovat tärkeä tekijä. Useat tekijät voivat vaikuttaa siihen, että halutaan kiinteämmät, pyöreämmät ja hieman suuremmat pakaralihakset, kuten tarve :

 • Parantaa alavartalon käyriä
 • Tehdä vaatteista houkuttelevampia
 • Parantaa ylä- ja alavartalon yleisiä mittasuhteita.
 • Näyttää luonnollisemmalta
 • Vähentää reisien, vatsan tai lantion rasvataskuja.

Brasilialainen pakaralihasten nosto, joka tunnetaan paremmin nimellä BBL tai Brazilian Buttock Lift Dubaissa, on Dubaissa suoritettava rasvansiirtomenetelmä, joka on erikoistunut pakaroiden muodon ja koon kasvattamiseen ilman implantteja. Tämä toimenpide ratkaisee kaikki nämä ongelmat ilman implantteja. Tuloksena on luonnollisen näköiset pakarat, koska kehoon ei tuoda vieraita elementtejä (implantteja). BBL-menetelmä tunnetaan joskus myös nimellä Brazilian Butt Augmentation tai BBA, vaikka BBL on teknisesti täsmällisempi, sillä toimenpide muuttaa pakaran koon lisäksi myös sen muotoa ja kokoa.

Pohjimmiltaan siinä siirretään rasvaa tietyiltä kehon alueilta ja ruiskutetaan sitä pakaran alueelle. Siirrettävä rasva otetaan kehon lihavimmilta alueilta, kuten vatsasta, “love handles” -alueilta, lantiolta, alaselästä tai reisistä. Rasva poistetaan sitten hellävaraisella rasvaimulaitteella, joka on suunniteltu suojaamaan eläviä rasvasoluja. Kun rasvahiukkaset on puhdistettu, ne ruiskutetaan uudelleen pakaroihin hyvin pienen viillon kautta.

Koska tässä toimenpiteessä rasvaa siirretään tietyiltä kehon alueilta pakaroihin, ylipainoiset naiset tai naiset, joilla on itsepäisiä rasvakertymiä, ovat ihanteellisia ehdokkaita brasilialaiseen rasvansiirtomenetelmään.

Itse asiassa se on erinomainen toimenpide, jos sinulla on ylimääräistä rasvaa kehossasi, sillä se toimii kuin rasvaimu ja pakaroiden kohotusleikkaus kaksi yhdessä.

Lue myös: BBL:n hinta Turkissa

Brasilialainen pakaralihasten nostotekniikka

Brazilian Butt Lift on yleensä monimutkainen toimenpide, joka edellyttää (plastiikkakirurgilta) laajaa koulutusta ja kokemusta rasvansiirtotekniikoista sekä tarkkaa silmää esteettisille yksityiskohdille.

Rasvanpoistoa käytetään ylimääräisen rasvan poistamiseen pääasiassa vatsan, lantion, reisien tai alaselän alueelta, ja osa tästä rasvasta ruiskutetaan strategisesti pakaroihin.

Taitava plastiikkakirurgi auttaa potilasta poistamaan rasvan ongelma-alueilta ja parantamaan pakaroita. Hän myös parantaa koko kehon mittasuhteita brasilialaisen pakaralihaksen kohotuksen avulla ja varmistaa, että tulokset ovat pitkäkestoisia.

Sitoumuksemme sinua kohtaan

Erittäin kokenut ja koulutettu henkilökuntamme opastaa sinua lempeästi ja mukavasti prosessin läpi, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen. Al Shunnarin plastiikkakirurgian asiantuntijoillamme on yli 20 vuoden kokemus plastiikkakirurgisista ja kosmeettisista toimenpiteistä, ja he ovat auttaneet yli 10 000 potilasta saavuttamaan turvallisesti unelmansa kauneudesta ja itsevarmuudesta. Tunnistamme parhaiten tarpeisiisi sopivan kirurgin brasilialaisen takapuolen kohotushoitoa varten Dubaissa, kuuntelemme sinua, ymmärrämme ja tunnistamme yksilölliset ja yksityiskohtaiset tarpeesi räätälöidyssä konsultaatiossa, neuvomme, mitä voit odottaa oikealta hoidolta, ja lopuksi kehitämme kanssasi sopivimman hoitosuunnitelman.

Brasilialaisen takapuolen kohotuksen prosessi

a) Konsultaatio

Dubaissa tehtävän brasilialaisen pakaralihaksen kohotuksen ensimmäinen vaihe on yksityiskohtainen kuuleminen ja tutkiminen klinikalla pätevän plastiikkakirurgimme kanssa, jotta kullekin ehdokkaalle voidaan laatia räätälöity suunnitelma.

b) Leikkaus

Toinen vaihe on varata aika brasilialaisen takapuolen kohotuksen (BBL) leikkaukseen erittäin pätevän ja kokeneen plastiikkakirurgin kanssa, joka on brasilialaisen takapuolen kohotuksen ja ikääntymisenestomenetelmien asiantuntija. Toimenpide kestää 2-4 tuntia yleis- tai selkäydinpuudutuksessa. Ennen toimenpidettä Dubaissa jokainen potilas tutkitaan sen varmistamiseksi, että leikkaus on turvallinen. Tähän sisältyy anestesiaa edeltävä kuuleminen, verikokeet ja sen varmistaminen, että potilas on hyvä ehdokas toimenpiteeseen.

Leikkaus tehdään yleensä avohoidossa tai vaatii yöpymisen sairaalassa riippuen siitä, kuinka paljon rasvaimua tehdään tai yhdistetäänkö leikkaus johonkin muuhun toimenpiteeseen.

Dubaissa suoritettavan brasilialaisen takapuolen kohotuksen aikana rasva poistetaan rasvaimulla alaselästä, lantiosta, vatsasta, reisistä tai muulta kirurgin sopivaksi katsomalta alueelta tai alueelta, joka aiheuttaa sinulle epämukavuutta. Poistettu rasva puhdistetaan ensin ja valmistellaan sitten siirtoa varten. Tämän jälkeen kirurgi ruiskuttaa rasvaa strategisesti tietyille pakaroiden alueille lisäämään tilavuutta ja parantamaan muotoa.

Koska joskus voi käydä niin, että osa ruiskutetusta rasvasta ei “ota” paikkaansa kokonaan, kirurgi ottaa tämän huomioon ja ruiskuttaa rasvaa suunniteltua enemmän halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Asiantunteva plastiikkakirurgi seuraa potilasta koko toipumis- ja paranemisprosessin ajan suunniteltujen seurantakäyntien avulla.

c) Toipuminen

Kipua esiintyy yleensä jonkin verran, mutta sitä hallitaan kipulääkkeillä. Et saa maata tai istua pakaroiden päällä kahteen viikkoon leikkauksen jälkeen. Sen sijaan nukut vatsallasi tai kyljelläsi tai seisot kaikissa toiminnoissa paitsi vessassa käydessäsi.

Dubaissa toimiva kirurgisi saattaa pyytää sinua olemaan varovainen istumisen suhteen pakaroiden suurennusleikkauksen jälkeisinä viikkoina. Ohjeet ovat kuitenkin jokaisella potilaalla erilaiset, ja yksilölliset leikkauksen jälkeiset ohjeesi käsitellään kanssasi leikkausta edeltävien käyntien aikana.

Päivittäisiä toimintoja voi jatkaa viikon kuluttua ja töihin voi palata noin kahden viikon kuluttua.

Lopulliset tulokset näkyvät vasta 6 kuukauden kuluttua, mutta voit nähdä eron jo kuukauden kuluttua, ja täyteläisemmät pakarat ja alavartalon mittasuhteet ovat näkyvissä.

Noin 4 viikon ajan potilaan on yleensä käytävä klinikalla useita kertoja leikkauksen jälkeen parantumisprosessin seuraamiseksi.

Varotoimenpiteet

Vaikka brasilialainen pakaralihasten nosto on suoraviivainen toimenpide, on tärkeää määrittää oikea toimenpide- tai hoitotaso ja varmistaa, että toimenpiteen suorittaa pätevä ja asiantunteva plastiikkakirurgi. Mahdollisen ehdokkaan on täytettävä tietyt kriteerit ollakseen oikeutettu toimenpiteeseen, ja hänellä on oltava:

 • Tarve muuttaa radikaalisti pakaroiden muotoa ja kokoa.
 • Riittävästi rasvaa rasvaimua varten
 • Vakaa ja ihanteellinen paino
 • Kyky välttää pitkää istumista.
 • Realistiset odotukset saavutettavista tuloksista.
 • Hyvä terveydentila sekä fyysisesti että psyykkisesti.

Mitä voin odottaa brasilialaiselta takapuolen kohotukselta?

Brasilialaisen pakaralihaksen tärkein hyöty on kiinteämmät, pyöreämmät ja luonnollisesti suuremmat pakarat. Koska kaikki ihmiset ovat erilaisia, brasilialaisesta pakaralihasten nostosta odotettavissa olevat tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen, mutta yleensä hyötyihin kuuluvat:

 • Se on ei-invasiivinen
 • Siihen ei käytetä implantteja
 • Tulokset ovat luonnollisen näköisiä
 • Rasvansiirtomenetelmässä käytetään omaa rasvaa, joten hylkimisriski on hyvin pieni.
 • Potilas hyötyy myös vatsan alueen rasvan vähenemisestä ja muodokkaammista pakaroista.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️