Täydellinen kasvojenkohotus Turkissa

täydellinen kasvojenkohotus hinta 1
Kirjoittanut Laura

Kasvojenkohotus Turkissa Istanbulissa on eräänlainen plastiikkakirurginen toimenpide, jonka tavoitteena on saada sinut näyttämään nuoremmalta nuorentamalla ihoasi.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa täydellisestä kasvojenkohotusleikkauksesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Täydellisen kasvojenkohotuksen hinta Turkissa

Täydellisen kasvojenkohotuksen keskimääräinen hinta Turkissa Istanbulissa on 2 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 400 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Täydellinen kasvojenkohotus2200 €

Mikä on täydellinen kasvojenkohotus?

Monet nykyaikaiset ikääntymisenestomenetelmät parantavat potilaiden ihon ikääntymisen merkkejä vain väliaikaisesti. Kasvojen ennenaikainen vanheneminen johtuu muun muassa jatkuvasta stressistä, unen ja levon puutteesta, vitamiinien puutteesta, huonosta ruokavaliosta, istumatyöstä ja huonolaatuisen kosmetiikan käytöstä.

Kaikki nämä tekijät voivat olla kasvojen ihon ennenaikaisen vanhenemisen hinta. Yli 30-vuotiaiden potilaiden on yhä vaikeampaa säilyttää nuorekas ulkonäkö.

Ryppyjen ja nenänielun poimujen asteittainen kehittyminen, kasvojen hämärtyneet ääriviivat ja kasvojen pehmytkudosten ptoosi ovat muuttumassa peruuttamattomiksi. Ajan myötä erityiskosmeettisilla tuotteilla ja tekniikoilla ei enää voida saavuttaa merkittävää nuorentavaa tulosta ilman leikkausta.

Kasvojenkohotus on aina potilaan ja lääkärin välinen yhteistyö. Sen on perustuttava luottamukseen, kärsivällisyyteen ja varmuuteen. Jotta leikkauksen jälkeen saavutetaan toivottu tulos, on syytä selvittää mahdollisimman paljon tietoa kaikista kasvojenkohotuksen vaiheista ja leikkauksen jälkeisestä ajasta kosmeettisen plastiikkakirurgian jälkeen Turkissa.

Sinun tulisi yrittää ymmärtää ammattilaisten suositukset, jotka vastaavat leikkaustyyppiäsi ja kliinistä tilannettasi. Lääkärin neuvojen kuunteleminen antaa sinulle sisäisen mukavuuden tunteen ja tyytyväisyyden lopputulokseen moneksi vuodeksi eteenpäin.

Turkissa tehtävän täydellisen kasvojenkohotuksen indikaatiot ja vasta-aiheet

Esteettinen plastiikkakirurgia eli kasvojenkohotus on leikkaus, jolla kiristetään kasvoja ja korjataan kasvojen soikeutta ja jonka yhteinen tavoite on nuorentaminen. Se parantaa potilaan kasvojen ulkonäköä ja kuntoa.

Yksi tehokkaimmista nuorennusvaihtoehdoista on kasvojenkohotus. Kasvojen ja kaulan pehmytkudoskirurgiaa tehtiin Turkissa ensimmäisen kerran 1900-luvun alussa.

Nykyään kasvojenkohotus Istanbulissa on yksi suosituimmista ikääntymisen vastaisista plastiikkakirurgisista toimenpiteistä. Ajan myötä on kehitetty uudenlaisia kasvojenkohotuksia, myös ei-kirurgisia (ei-invasiivisia) toimenpiteitä.

Kasvojenkohotus Turkissa on ammattitaitoisesti suoritettu toimenpide, jonka tulokset ovat taattuja ja joka palauttaa viehättävyytesi. Kun otetaan huomioon plastiikkakirurgisten leikkausten yleisyys Istanbulissa, hoidon hinta tulee miellyttävänä yllätyksenä.

Facelift-leikkauksen indikaatiot turkkilaisissa sairaaloissa:

 • Kimmoisuuden menetys, kasvojen ihon roikkuminen
 • Ryppyjen ja poimujen esiintyminen
 • Kasvojen ja kaulan ihon ikääntymisen merkit
 • Kasvojen hämärtyneet ääriviivat
 • Toisen leuan ja viiksien esiintyminen
 • Poskien, silmäluomien, otsan jne. ptosis ja roikkuminen.
 • Silmien tai huulten kulmien roikkuminen

Turkin sairaaloissa suoritettavan kasvojenkohotusleikkauksen vasta-aiheet:

 • Raskaus ja imetys
 • Kasvojen ihon tulehdus
 • Sisäelinten vakava patologia
 • Akuutit krooniset sairaudet
 • Veren hyytymishäiriöt
 • Autoimmuunisairaudet
 • Sydän- ja verisuonitaudit
 • Diabetes mellitus
 • Syöpä ja hyvänlaatuiset kasvaimet

Kasvojenkohotuksen tyypit

Kasvojen kirurgiseen korjaukseen on nykyisin useita eri tekniikoita, joista jokaisella on omat etunsa: pyöreä facelift, SMAS-facelift, endoskooppinen facelift, laserfacelift ja alempi facelift.

Pyöreä facelift

Tämän tyyppinen kasvojenkohotus on suunniteltu poistamaan tehokkaasti kaikki ihon ikääntymisen merkit. Pyöreä facelift tehdään nukutuksessa. Facelift-toimenpiteen aikana kirurgi tekee viiltoja ihoon korvien eteen ja taakse sekä hiusrajaan. Seuraavaksi ihoa venytetään ja ylimääräinen iho poistetaan.

Kirurgi ompelee kaikki ihoviillot ja poistaa ompeleet kahden viikon kuluttua leikkauksesta (tämän ajan pituus voi vaihdella kunkin potilaan kunnosta riippuen). Viiltojen arvet ovat tuskin näkyvissä noin 20 päivän kuluttua.

Jos ennalta arvaamattomia komplikaatioita ilmenee, ne häviävät kokonaan 6 kuukauden kuluessa. On kuitenkin syytä mainita, että epäammattimainen lähestymistapa sairaaloiden valinnassa voi maksaa potilaalle hänen kauneutensa.

Katso myös: Reidenkohotus Turkissa

Kuntoutusvaiheen erityispiirteet ja kesto

Kasvojenkohotuksesta toipuminen kestää useita viikkoja. Leikkauksen maksimaaliset tulokset voidaan arvioida kuuden kuukauden kuluttua. Ensimmäisten päivien ajan potilaan on käytettävä erityistä kompressiosidosta, joka takaa suojan infektioita vastaan, kudosten nopean paranemisen ja sopeutumisen kasvojen uuteen muotoon.

Turkin kasvojenkohotusleikkauksen jälkeen elimistön tavallinen reaktio on turvotus ja ihon punoitus. Leikkauksen jälkeinen kompressio auttaa vähentämään näitä prosesseja. Kivun vähentämiseksi suositellaan asianmukaista lääkitystä.

Sinun on myös :

 • Rajoittaa fyysistä aktiivisuutta, kuten painonnostoa
 • Vältettävä huonoja tapoja, erityisesti tupakointia
 • Vältä kävelyä suorassa auringonvalossa ja solariumissa käyntiä.

Kun otat yhteyttä hyvään klinikkaan Istanbulissa, jossa on pätevä lääkäri, ja noudatat kaikkia suosituksia leikkauksen jälkeisenä aikana, komplikaatioiden kehittymisen riski on minimaalinen. Muissa tapauksissa voi esiintyä infektioita, merkittäviä hematoomia, kasvojen epäsymmetriaa, ihon herkkyyden heikkenemistä jne.

Komplikaatioiden välttämiseksi leikkauksen jälkeen Turkissa voi olla tarpeen antaa antibiootteja, hoitaa haavoja, tehdä tyhjennyksiä nesteiden poistamiseksi tai jopa toistaa koko kasvojenkohotusleikkaus Turkissa.

Olemme kehittäneet ja toteuttaneet Istanbulissa täydellisen kasvojenkohotusohjelman, jossa leikkaus on mahdollisimman turvallinen, jotta potilaat eivät joudu kokemaan komplikaatioita.

Facelift-hoito-ohjelman kustannuksiin sisältyvät myös käännöspalvelut, kuljetuskustannukset ja tarvittaessa potilaiden ja saattajan majoitus. Potilaiden on huolehdittava itsestään leikkauksen jälkeisen kuntoutusjakson aikana ja varmistettava, että he noudattavat kaikkia lääkärin suosituksia.

Plastiikkakirurgisten leikkausten mahdolliset komplikaatiot

Leikkauksen jälkeisten komplikaatioiden kehittymisen todennäköisyys plastiikkakirurgiassa ei ole niin pieni kuin miltä se aluksi näyttää.

Ennen turkkilaiseen sairaalaan menoa potilas allekirjoittaa asiakirjan (tietoon perustuva suostumus), jossa todetaan, että kasvojenkohotuksen jälkeen on olemassa komplikaatioiden riski:

 • Ihon kuoliota voi esiintyä alueilla, joilla kudoksen oheneminen on kasvojenkohotuksen jälkeen suurinta.
 • Leikkauksen jälkeisen haavan turvotus johtuu ompeleen huonosta ylläpidosta.
 • Hypertrofiset arvet voivat olla pitkään kivuliaita, koska ihopoimut ovat huonosti muodostuneet.
 • Ikälaikkuja kehittyy usein henkilöille, joilla on ohut ja herkkä iho. Ne häviävät yleensä vuoden kuluttua ilman lisähoitoa.
 • Kasvojen epämuodostuneet ääriviivat voivat johtua kirurgin virheestä.
 • Tilapäinen hiustenlähtö arpialueella, ja uudet hiukset alkavat kasvaa 3-4 kuukauden kuluttua.

Yleissääntönä voidaan todeta, että monet kasvojenkohotuksen jälkeiset komplikaatiot voidaan onnistuneesti välttää. Tätä varten sinun on käännyttävä Turkin suurimpien sairaaloiden puoleen, joissa saavutetaan jatkuvasti erinomaisia tuloksia, jotka ovat kansainvälistä tasoa ja joissa on päteviä asiantuntijoita.

Ongelmat, jotka voidaan onnistuneesti ratkaista blefaroplastialla

Silmäluomileikkaus Turkissa voidaan tehdä samanaikaisesti muiden ikääntymisen vastaisen toimenpiteen, kuten lasertoimenpiteiden tai pyöreän kasvojenkohotuksen, kanssa. Silmäluomileikkaus Turkissa on radikaali nuorennusmenetelmä. Jos silmänympärysihon kunto on tyydyttävä (ikään liittyvät muutokset eivät ole merkittäviä), voit turvautua säästävämpiin tekniikoihin.

Blefaroplastikalle on olemassa vaihtoehtoja:

 • Botox-injektiot
 • Imunestejärjestelmän hieronta
 • Laserpintapoisto
 • Näkymättömien silikonityynyjen käyttö, jotka nostavat yläluomia

Sinun on ymmärrettävä, että tämä vaikutus on väliaikainen ja että tarvitset aina silmäluomileikkauksen jälkeenpäin.

Kaulan kohotusleikkauksen indikaatiot

Monille ihmisille voiteet, naamiot, hieronnat ja materiaaliset kosmeettiset toimenpiteet riittävät ylläpitämään kaulan ihon kimmoisuutta.

Kaulan kohotukset ovat yleensä tarpeen seuraavissa tapauksissa:

 • Voimakkaat rypyt ja poikkipoimut tällä alueella
 • Roikkuva kaulan iho
 • Ylimääräinen rasva leuassa ja sen alla
 • Päälihaksen (platysma) heikkeneminen
 • Ihon heikkeneminen ja “pussin” muodostuminen kaulan ja leuan alaosan alueelle

Kaulan kohotus Turkissa on yksi tärkeimmistä ikääntymisen vastaisista toimenpiteistä. Koska kaula on vastuussa kasvojen soikean muodon muodostumisesta, Turkissa suoritettavan kaulan kohotuksen ansiosta potilaat voivat näyttää ikäänsä nuoremmilta ja säilyttää itseluottamuksensa.

Kulmien kohotuksen tyypit Turkissa

Otsa vie kolmanneksen kasvojen pinta-alasta. Toisen kolmanneksen ulkonäkö riippuu merkittävästi siitä. Sileä otsa, jossa on kohotetut yläluomikaaret, saa monet vuodet katoamaan, avaa naisen silmät ja antaa hänen ilmeelleen tervetulleen ilmeen. Tämä vaikutus voidaan saavuttaa kirurgisilla ja kosmeettisilla menetelmillä.

Endoskooppinen kulmakarvojen kohotus Turkissa

Endoskooppinen kulmakarvojen kohotus tehdään viidellä pienellä (4-5 cm:n pituisella) viillolla päänahkaan. Niiden avulla kulmakarvoja kiristetään ja kiinnitetään haluttuun asentoon. Otsan vaakasuorien ryppyjen muodostumisesta vastuussa olevat lihakset voidaan leikata irti. Toimenpide kestää enintään 4 tuntia. Se tehdään sairaalassa yleisanestesiassa. Lyhyt toipumisaika, vähäiset komplikaatiot ja näkyvä vaikutus tekevät endoskopiasta suositun sekä naisten että miesten keskuudessa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️