IVF ICSI Turkissa

fiv icsi hinta 1
Kirjoittanut Manuella

Turkissa on käytössä uudempi ja tehokkaampi tekniikka: IVF ja ICSI, jossa siittiöitä ruiskutetaan munasoluun keinosiemennyksen avulla.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa IVF ICSI:stä Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon IVF ICSI maksaa Turkissa?

IVF-ICSI:n keskimääräiset kustannukset Turkissa Istanbulissa ovat 2 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 400 euroon.

MenettelyHinta Turkki
IVF ICSI2200 €

Mikä on IVF ICSI?

Koeputkihedelmöitys Turkissa on tunnettu hoitomuoto lapsettomuuden hoitoon. Pariskunnille, jotka kamppailevat lasten saamisesta ja jotka eivät tietyistä syistä pysty siihen, IVF-hoito Turkissa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden: hedelmöitys ihmiskehon ulkopuolella.

Vaikka tämä IVF-menetelmä on laajalti tunnettu, Istanbulissa on saatavilla myös uudempi ja tehokkaampi tekniikka: IVF ICSI:n avulla. ICSI tarkoittaa tämän menettelyn nimessä intrasytoplasmista spermainjektiota, mikä tarkoittaa, että siittiöitä ruiskutetaan munasoluun keinosiemennyksen avulla. Tämä tekniikka tarjoaa näin ollen paremmat mahdollisuudet hedelmöittymisen ja syntymän onnistumiseen.

Miehen hedelmättömyys eli huonolaatuisten siittiöiden tuottaminen aiheuttaa noin 40-50 prosenttia hedelmällisyysongelmista maailmanlaajuisesti. Koeputkihedelmöitys ICSI:n avulla tehdään ejakuloidulla spermalla, joka on valittu pienten sytoplasmapisaroiden perusteella, kun miespuolisella kumppanilla on diagnosoitu vakava miehen hedelmättömyys.

Valmistelu

Turkissa suoritettavaan ICSI:n avulla tapahtuvaan IVF-menetelmään ei liity mitään monimutkaisia valmisteluja. Potilaalle annetaan hedelmällisyyslääkettä, joka käynnistää munasolujen tuotannon, ja potilaalle tehdään verikokeet. Miehille tehdään sillä välin spermatesti.

Tässä testissä annetaan siittiönäyte, joka analysoidaan laboratoriossa siittiöiden määrän, koon ja muodon määrittämiseksi, jotta voidaan selvittää, onko kumppanin siittiöiden laatu riittävä, jotta niistä olisi hyötyä keinohedelmöityksessä. Jos näin ei ole, ratkaisuna voidaan harkita luovuttajan siittiöiden käyttöä.

Miten se suoritetaan

ICSI:n avulla tapahtuvan IVF:n ensimmäisessä vaiheessa munasolut ja siittiöt otetaan talteen. Siittiöiden osalta mies voi tuottaa näytteen itse. Jos tämä ei ole mahdollista, kirurginen poisto voi olla tarpeen.

Kun munasolut ja sperma on saatu, lääkärit suorittavat keinohedelmöityksen. Potilaalle annetaan hormoneja, kuten progesteronia, jotta hänen kohtunsa olisi valmis kantamaan lasta. Viimeisessä vaiheessa, 2-5 päivän kuluttua, vastasyntyneet alkiot istutetaan naisen kehoon.

Yhteenvetona voidaan todeta, että prosessi on sama kuin tavallisessa IVF:ssä, paitsi että jos alkuvaiheen sperma-analyysi osoittaa, että siittiöt ovat heikkoja tai vahingoittuneita, voidaan käyttää ICSI-menetelmää. Tässä menettelyssä teknikko ruiskuttaa siittiöt suoraan munasoluun. Kaikki muut vaiheet tapahtuvat samalla tavalla kuin tavallisessa IVF:ssä.

Lue juttumme aiheesta: IVF-hedelmöitys ja vauvan sukupuolen valinta Turkissa

Toipuminen

Turkissa ei ole toipumisaikaa ICSI:llä tehdyn IVF:n jälkeen. Jos koeputkihedelmöitys epäonnistuu, uusi sykli aloitetaan muutaman viikon kuluttua, kuten tavanomaisessa IVF:ssä.

Riskit

Turkissa suoritettavaan ICSI:n avulla tapahtuvaan IVF-menetelmään ei liity riskejä tai komplikaatioita. ICSI-menetelmä ei ole invasiivinen, ellei siittiöitä tarvitse ottaa miehen kumppanin kehosta.

Haittavaikutukset

Hormonipistoksia käytetään myös osana IVF- ja ICSI-hoitoa Turkissa, ja ne voivat aiheuttaa naiselle lievää turvotusta, mutta tämä ei ole todella epämiellyttävä kokemus. Tätä lukuun ottamatta ICSI:n avulla tapahtuvalla IVF:llä ei ole sivuvaikutuksia.

Onnistumisprosentti

Kun puhutaan ICSI-menetelmällä toteutetun IVF:n onnistumisprosentista, on erotettava toisistaan hedelmöitystulos ja syntymämenestys. ICSI-menetelmällä tehdyssä IVF:ssä 50-80 prosenttia munasoluista hedelmöittyy onnistuneesti. Kuten tavanomaisessa koeputkihedelmöityksessä, raskauden ja synnytyksen onnistumisprosentit riippuvat kuitenkin ICSI:llä toteutetussa IVF:ssä naispuolisen kumppanin iästä.

Alle 35-vuotiailla naisilla IVF:n ja ICSI:n onnistumisprosentti voi olla jopa 48 %, kun taas 42-vuotiailla tai sitä vanhemmilla naisilla onnistumisprosentti voi olla jopa 48 %. Onnistumisprosentti on arviolta noin 7 %. Lisäksi normaaliin raskauteen liittyy noin 1,5-3 prosentin synnynnäisten epämuodostumien riski. IVF- ja ICSI-hoitoon liittyy tietty synnynnäisten epämuodostumien riski, mutta se on harvinaista.

Ennen ja jälkeen

IVF-menetelmä ICSI:llä Turkissa lisää munasolun hedelmöittymisen mahdollisuutta ja siten mahdollisuutta tulla onnelliseksi vanhemmaksi lapsettomuushoidon jälkeen, kuten monet IVF-menetelmän ja ICSI:n menestystarinat osoittavat.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️