Kasvojen huulten täyttö Turkissa

huulten täyttö kasvot 1
Kirjoittanut Laurence

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kasvojen huulitäytöstä Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen kasvojen huulten täyttöön Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa kasvojen huulten täyttämisestä Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon kasvojen lipofillaus maksaa Turkissa?

Kasvojen lipofillaus maksaa Turkissa Istanbulissa keskimäärin 1 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 200 eurosta 1 800 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Kasvojen huulten täyttö1500 €
Pakaroiden huulitäyttö2700 €
Rintojen huulten täyttö2200 €

Mitä on kasvojen huulten täyttö?

Lipofillaus – joka tunnetaan myös nimellä vapaa rasvansiirto tai rasvansiirto – on toimenpide, jossa alueet täytetään omalla kehon rasvalla kemiallisten täyteaineiden tai implanttien sijasta. Se on erittäin tehokas toimenpide, sillä se ei ole kovin invasiivinen ja antaa luonnollisen tuloksen. Noin 60 prosenttia rasvasta säilyy koko eliniän.

Miten kasvojen lipofillin hinta lasketaan?

Tärkeä kustannuksiin vaikuttava tekijä on kasvojen rasvansiirron monimutkaisuus. Tavoitteistasi riippuen kirurgisi voi suositella useita alueita injektion antamista varten.

Tutkin ja arvioin aina, miten koko kasvoista saadaan harmonisen näköiset – kulmakarvoista ja silmäluomista, poskista tai keskikasvoista, alakasvoista ja leuasta sekä kaulasta. Siksi kasvojen huulitäytteen hinta riippuu siitä, mitä kukin henkilö tarvitsee ja kuinka kauan toimenpide kestää.

Dr Erder Diyunaz Turkissa

Lisäksi kasvojen lipofillaus on monivaiheinen toimenpide, johon kuuluu rasvan poistaminen luovuttaja-alueelta ja sen käsittely ennen kuin se voidaan ruiskuttaa.

“Rasvansiirron onnistuminen riippuu talteenottotekniikasta, rasvan/kantasolujen puhdistuksesta ja uudelleenruiskutustekniikasta. Rasva, joka yksinkertaisesti kerätään ja ruiskutetaan uudelleen ilman puhdistuskäsittelyä, ei yleensä kestä. Puhdistusmenetelmä ja puhdistuksen suorittamiseen tarvittava ylimääräinen aika lisäävät toimenpiteeseen tiettyjä kustannuksia.”

Tohtori Erder Diyunaz Turkissa

Muut tekijät voivat vaikuttaa kasvojen rasvansiirron kustannuksiin:

  • leikkauspaikka (suosittelemme Turkkia)
  • Kirurgisi voi maksaa vähemmän kuin sairaala, mutta kasvojen rasvanlisäys on tehtävä leikkaussalissa. Tämän vuoksi se on kalliimpaa kuin ruiskutettavat täyteaineet, jotka voidaan antaa leikkaussalissa.

Puudutuksen tyyppi

Kasvojen rasvansiirto tehdään paikallispuudutuksessa ja mahdollisesti rauhoittavan lääkkeen avulla, jotta voit rentoutua. Jos valitset rauhoittavan lääkkeen, siitä aiheutuu lisäkustannuksia.

Rasvan määrä

Kustannukset nousevat siirretyn rasvan määrän ja ruiskutettavien alueiden määrän mukaan. Täydellinen kasvojen nuorentaminen maksaa enemmän kuin pistokset yhdelle tai kahdelle tietylle alueelle.

Katso myös: Bichektomia Turkissa

Toimenpiteiden määrä

Parhaimmassa tapauksessa vain noin 50 prosenttia siirretystä rasvasta jää eloon, joten tulokset voivat olla arvaamattomia. Voit haluta lisätoimenpiteen, jotta saavutat halutun tuloksen.

Kasvojen rasvansiirto on kuitenkin pitkävaikutteinen, sillä eloonjääneet rasvasolut jatkavat elimistössäsi sillä alueella, jonne ne ruiskutettiin. Kasvojen rasvansiirto voi silti olla pitkällä aikavälillä kustannustehokkaampi kuin sarja tilapäisiä täyteaineita.

Käytännön sijainti

Elinkustannuksiltaan korkeammilla alueilla toimivat lääkäriasemat veloittavat yleensä enemmän. Siksi suosittelemme Turkkia, joka tarjoaa uskomatonta vastinetta rahalle.

Mitä kustannuksiin sisältyy?

Kysy turkkilaisen plastiikkakirurgin vastaanotolla, mitä hänen ehdottamiinsa kustannuksiin sisältyy. Kyse voi olla pelkästään kirurgin palkkiosta tai lisäkustannuksista, kuten seuraavista

  • Paikallispuudutus ja mahdollisesti rauhoittava lääke
  • Sairaalan tai leikkauskeskuksen perustamiskulut
  • Laboratoriotutkimukset ja lääketieteelliset testit
  • Rasvan keruu ja käsittely
  • Mahdolliset seurantakäynnit
  • Jos nämä kustannukset eivät sisälly lääkärin arvioon, sinun on silti otettava ne huomioon kokonaisbudjetissasi.

Kattaako sairausvakuutus huulten täyttöä?

Kasvojen huulten täyttöä pidetään valinnaisena kosmeettisena toimenpiteenä, joten vakuutusyhtiöt eivät korvaa sitä. Voit kuitenkin ehkä rahoittaa toimenpiteesi. Klinikka voi tarjota sinulle rahoitusvaihtoehtoja. On myös yrityksiä, jotka tarjoavat lääketieteellisiä lainoja ja luottoja lääketieteellisiin tarkoituksiin.

Kiinnostaako kasvojen lipofillaus? Voimme välittää sinulle yhteyden Turkin ja Tunisian parhaisiin kirurgeihin.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️