Mahapallon hinnat Dubaissa

dubai 1 mahapallo
Kirjoittanut Erika

Mahapallo Dubaissa on tuore ei-kirurginen toimenpide, joka on suunniteltu sairaalloisen lihavuuden hoitoon rajoittamalla ruoan määrää ja lisäämällä kylläisyyden tunnetta vatsaan asetetun, suolaliuoksella täytetyn silikonipallon avulla.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa mahalaukun sidonnasta Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Mahapallon hinta Dubaissa

Mahalaukun pallolaajennus maksaa Dubaissa keskimäärin 3 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 600 eurosta 3 800 euroon.

ToimenpideHinta Dubai
Mahapallo3200 €

MIKÄ ON ENDOSKOOPPINEN MAHAPALLO?

Mahapallo Dubaissa on uusi ei-kirurginen toimenpide, joka on suunniteltu sairaalloisen lihavuuden hoitoon rajoittamalla ruoan määrää ja lisäämällä kylläisyyden tunnetta vatsaan asetetun suolaliuoksella täytetyn silikonipallon avulla. Tätä toimenpidettä suositellaan, jos olet ylipainoinen ja muut menetelmät – kuten ruokavalio ja liikunta – eivät ole toimineet.

Dubain kirurgit tarjoavat mahapallomenetelmää osana laihdutus- ja lihavuusohjelmaa, johon sisältyy valinnainen kuuden kuukauden seurantaohjelma leikkauksen jälkeen, jotta tavoitteidesi saavuttaminen olisi helpompaa.

MIKSI LEIKKAUS TEHDÄÄN?

Mahalaukun sisäisen pallon asettaminen auttaa sinua laihtumaan ja siten vähentämään mahdollisesti vakavien painoon liittyvien terveysongelmien riskiä. Mahansisäisen pallon käyttöä suositellaan vasta, kun olet yrittänyt laihtua muilla elämäntapojen/tapojen muutoksilla.

MAHAPALLON TYYPIT

Mahapalloja on useita erilaisia, joista kolmea käytetään yleisesti Dubaissa:

 • Elipse Balloon – Endoskopiaa ei tarvita. Se voidaan niellä ja puhalletaan sitten, kun se on mahassa.
 • Spatz Balloon – Vaatii endoskopian, mutta tämän ainutlaatuisesti suunnitellun pallon kokoa voidaan säätää säännöllisin väliajoin mukavuuden parantamiseksi tai painonpudotustavoitteiden lisäämiseksi.
 • Orbera Balloon – Maailmankuulu pallomerkki, joka asetetaan endoskooppisesti.

Lue myös: Mahalaukun pallon asettaminen Istanbulissa

KENELLE TÄTÄ LEIKKAUSTA SUOSITELLAAN?

Mahansisäistä pallolaajennusta suositellaan pääasiassa sairaalloisesta liikalihavuudesta kärsiville henkilöille, jotka eivät voi hyötyä laihdutusleikkauksesta tai jotka haluavat väliaikaisen laihdutusvaihtoehdon.

Arvioinnin jälkeen lääkärisi voi päättää, onko toimenpiteestä sinulle hyötyä vai ei. Seuraavien edellytysten on täytyttävä, jotta toimenpiteestä voi hyötyä:

 • BMI on 30-40.
 • Ei aiempia mahahaavoja.
 • Sitoutuminen terveellisiin elämäntapoihin.

HYÖDYT JA MAHDOLLISET TULOKSET

Mahansisäinen pallolaajennus voi johtaa merkittävään painonpudotukseen riippuen siitä, missä määrin muutat elämäntapojasi. Kun mahansisäinen pallo on asennettu, painonpudotus on tutkimusten mukaan noin 10-15 % kehon painosta ensimmäisen kuuden kuukauden aikana.

Myös seuraavat sairaudet voivat parantua

 • Diabetes
 • Korkea verenpaine
 • Hyperlipidemia
 • Sydänsairaudet
 • Uniapnea
 • Nivelsairaudet

RISKIT

Mahalaukun sisäinen pallolaajennus on turvallinen toimenpide, jonka komplikaatioiden määrä on minimaalinen. Yleensä potilaat kokevat kipua ja pahoinvointia laitteen asettamisen jälkeen. Näitä oireita esiintyy kuitenkin vain muutaman päivän ajan ja ne ovat helposti hoidettavissa.

ENNEN LEIKKAUSTA

Jotta sinut valitaan sopivaksi ehdokkaaksi toimenpiteeseen, Dubaissa toimiva kirurgisi voi vaatia laboratoriokokeita ja suositella proteiinipitoista ja vähähiilihydraattista ruokavaliota muutamaa päivää ennen toimenpidettä. Edellisenä iltana et saa nauttia mitään ruokaa tai nesteitä keskiyön jälkeen.

LEIKKAUKSEN AIKANA

Mahalaukun pallolaajennus Dubaissa on ei-invasiivinen, ennalta suoritettava toimenpide, jossa käytetään endoskooppia, taipuisaa putkea, jossa on kamera. Toimenpide sisältää seuraavat vaiheet:

 • Ohut putki työnnetään vatsaan, jossa mahalaukun sisäinen pallo on kurkussasi.
 • Endoskooppi viedään suun kautta mahalaukkuun.
 • Pallo täytetään nyt suolaliuoksella.

Toimenpiteen aikana sinut rauhoitetaan ja sinua seurataan tarkasti mahdollisten komplikaatioiden välttämiseksi. Koko toimenpide kestää noin puoli tuntia.

LEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Välittömästi leikkauksen jälkeen et saa syödä tai juoda noin 8 tuntiin. Sen jälkeen noudatetaan nestemäistä ruokavaliota kahden viikon ajan. Sen jälkeen voit siirtyä puolikiinteisiin ruokiin ja voit todennäköisesti aloittaa tavanomaisen terveellisen ruokavalion noin kolmen viikon kuluttua leikkauksesta.

Useimmat ihmiset pääsevät kotiin samana päivänä, ja kestää noin 1-3 päivää, ennen kuin voit toipua täysin kotona ja palata töihin.

Mahalaukun sisäiset pallot jätetään paikalleen enintään 6 kuukaudeksi, minkä jälkeen ne poistetaan endoskoopin avulla.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️