Pakaroiden lisääminen ilman implantteja Turkissa

pakaroiden kasvattamisen hinta ilman implantteja 1
Kirjoittanut Manuella

Turkin injektiopuolen pakaroiden kohotuksissa käytetään rasvansiirtoja tai ihotäyteaineita pakaroiden muodon parantamiseksi, jotta ne näyttäisivät pyöreiltä ja kaarevilta.

ParasKlinikka.com kertoo sinullepakaroiden kasvattamisesta ilman implantteja Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Sommaire
 [Voir]

  Pakaraleikkauksen hinta ilman implantteja Turkissa

  Pakaraleikkaus ilman implantteja maksaa Turkissa keskimäärin 2000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1800 eurosta 2200 euroon.

  ToimenpideHinta Turkki
  Pakaroiden suurennus ilman implantteja2000 €

  Mitä on pakaroiden suurennus ilman implantteja?

  Injektiopuolen pakaroiden kohotukset ovat kosmeettisia toimenpiteitä, jotka lisäävät pakaroiden volyymia, kaarevuutta ja muotoa ihotäyteaineilla.

  Turvallisuus

  • Ihotäyteainehoitoja pidetään turvallisina, kunhan ne suorittaa luvan saanut ja kokenut lääkäri.
  • Haittavaikutuksina voi esiintyä lievää kipua pakaroissa.

  Pakaroiden kohotusinjektio voi olla kätevämpi kuin pakaroiden implantti, sillä toipumisaika on lyhyempi ja vakavien komplikaatioiden riski pienempi.

  Kun olet löytänyt pätevän kirurgin Turkista, johon voit luottaa, injektiopohjan kohotuksen suunnittelu ja siihen valmistautuminen on yksinkertaista ja suoraviivaista.

  Tehokkuus

  • Tämän hoidon tulokset vaihtelevat suuresti, eikä sen tehokkuudesta ole kliinisiä tutkimuksia.
  • Monet potilaat ovat tyytyväisiä tuloksiinsa, kun taas toiset potilaat palaavat uudelleen injektioiden tai rasvaruiskutusten vuoksi.
  • Tämän hoidon tulokset eivät ole yhtä näkyviä kuin pakaraimplantin tulokset.

  Mikä on injektiona tehtävä pakaroiden kohotus?

  Ajan myötä on luonnollista, että pakarat menettävät osan täyteläisyydestään ja muodostaan. Takapuolesi voi alkaa roikkua tai muuttua vähemmän muodokkaaksi painonvaihtelujen ja ikääntymisen seurauksena.

  Tämä ei ole lääketieteellinen ongelma, josta kannattaisi huolestua. Jotkut ihmiset alkavat kuitenkin tuntea olonsa epävarmaksi siitä, että heidän pakaransa näyttävät “litteiltä” tai vähemmän pyöreiltä kuin ennen.

  Jos olet yksi näistä ihmisistä, saatat haluta harkita injektiopohjan kohotusta.

  Injektiopohjan kohotuksen tyypit Turkissa

  Istanbulissa tehdyissä injektiopuolen pakaroiden kohotuksissa käytetään rasvansiirtoja tai ihotäyteaineita pakaroiden muodon parantamiseksi, jotta ne näyttäisivät pyöreiltä ja kaarevilta.

  Pakaroiden injektiohoitoa on useita eri tyyppejä:

  • Sculptra-pyllynkohotus
  • Brasilialainen pakaroiden nosto

  Toimenpiteen tyyppi riippuu haluamastasi tuloksesta ja plastiikkakirurgin neuvoista.

  Sculptra-pyllynkohotus eli ihotäyteaine on ainoa todella ei-kirurginen pakaroiden kohotusmenetelmä.

  Brasilialaiset kasvojenkohotukset ja muut toimenpiteet, joihin liittyy rasvan ruiskuttamista kehoon, katsotaan kirurgisiksi toimenpiteiksi. Nämä toimenpiteet edellyttävät usein nukutusta ja niihin liittyy vakavia riskejä, toisin kuin Sculptra-pyllynnostoihin.

  Ihanteellinen ehdokas

  Ihanteellinen ehdokas injektiopyllynkohotukseen on terve ehdokas, jolla ei ole ollut verenvuotoja tai muita terveysongelmia, jotka voivat tehdä kosmeettisista toimenpiteistä riskialttiimpia.

  Jos haluat muokata muita vartalosi osia ja sinulla on rasvaa, jota voidaan ruiskuttaa pakaroihin, kannattaa harkita brasilialaista pakaroiden kohotusta.

  Jos rasvaprosenttisi on jo alhainen, dermaalinen pakaralihasten nosto voi olla parempi vaihtoehto.

  Ei-kirurgisesta pakaroiden kohotuksesta toipuminen vaatii vain vähän seisonta-aikaa. Jos saat dermaalisia pakarainjektioita, voit jopa palata töihin samana päivänä.

  Brasilialainen pakaroiden kohotus voi vaatia ylimääräistä seisonta-aikaa, sillä sinun on vältettävä istumista suoraan pakaroiden päällä useita päiviä toimenpiteen jälkeen.

  Miten injektio pakaroiden kohotus toimii?

  Jos sinulle tehdään pakaroiden kohotus Sculptra-ihonkorjausaineella, lääkärisi pistää polymaito-l-happoa syvälle ihon pinnan alle.

  Tämä happo on niin sanottu biostimulaattori, mikä tarkoittaa, että se kannustaa kollageenin tuotantoa. Jos se tehoaa, se antaa pakaroille ajan myötä täyteläisemmän ja pyöreämmän ulkonäön.

  Katso myös: Pakaroiden suurennus Turkissa

  Jos sinulle tehdään brasilialainen pakaroiden kohotus tai muunlainen rasvainjektiohoito, näet tulokset välittömästi. Pakaroihin ruiskutetaan rasvaa, joka on otettu toisesta kehon osasta – yleensä lantion alueelta.

  Kun olet toipunut, voit nähdä, että pakarasi ovat välittömästi saaneet täyteläisemmän muodon.

  Pakaroiden kohotuksen menettely

  Täyteaineita käyttävässä pakaroiden kohotuksessa vastaanottoaika on lyhyt. Prosessi voidaan suorittaa 30 minuutissa.

  Brasilialainen pakaroiden kohotus kestää pidempään ja alkaa rasvaimulla. Lidokaiinia tai muuta paikallispuudutetta käytetään alueelle, jossa rasvaimu tehdään. Lääkäri tekee pieniä viiltoja vatsaan, lantioon tai rakkauskahvan alueelle ja kerää sitten rasvan kanyylin avulla.

  Lääkäri käsittelee ja steriloi rasvan ennen kuin hän valmistaa ruiskutettavan seoksen rasvaa, suolaliuosta ja plasmaa. Tämä rasva ruiskutetaan sitten pakaroihin. Hoito voi kestää tunnin tai enemmän.

  Riskit tai haittavaikutukset

  Pakaroiden kohotukseen liittyvät komplikaatiot ovat harvinaisia, mutta niitä esiintyy.

  Ihon täyteaine

  Sculptran sivuvaikutuksiin kuuluu yleensä kipua ja arkuutta injektioalueella. On olemassa riski, että Sculptra-täyteaine “asettuu” siten, että pakarasi näyttävät muhkuraisilta tai kuoppaisilta.

  Rasvainjektiot (BBL)

  BBL-injektion sivuvaikutukset Turkissa voivat olla vakavampia. Rasvan poistosta voi aiheutua arpia, kipua ja infektioita.

  Vuonna 2018 tehty tutkimus osoitti, että 1 brasilialaisesta pakaraleikkauksesta 3 000:sta kuoli toimenpiteen aiheuttamien rasvaembolioiden ja hengitysvaikeuksien vuoksi.

  Lue myös: Pakaroiden suurennuksen hinta brasilialaisella pakaralihastuksella: 2 900 euroa

  Jotkut uskovat, että riski johtuu siitä, että kokemattomat tai lisenssittömät palveluntarjoajat suorittavat toimenpiteen väärin.

  Leikkauksen jälkeinen seuranta

  Sculptra-pyllynkohotuksen jälkeen on odotettavissa minimaalinen toipuminen. Voit jatkaa useimpia tavanomaisia toimintojasi parin päivän kuluessa. Sinun ei tarvitse tehdä suuria muutoksia elämäntapaan tämän hoidon jälkeen.

  Pakaralihasten alueella saattaa esiintyä jonkin verran kipua tai epämukavuutta, mutta sen pitäisi hävitä viikon kuluessa. Sinua saatetaan myös pyytää nukkumaan vatsallasi tai kyljelläsi kahden viikon ajan, kun pakaroiden kohotuksen tulokset vaikuttavat täysimääräisesti.

  Jos sinulle tehdään brasilialainen pakaroiden kohotus, sinun on myös vältettävä istumista suoraan pakaroiden päällä 6-8 viikon ajan toimenpiteen jälkeen. Sinun on myös käytettävä kompressiovaatetta niillä alueilla, joilta rasvaa on poistettu kehostasi.

  Tulokset

  Tulokset vaihtelevat. Jos saat ihon täyteaineita, kuten Sculptraa, kestää useita kuukausia, ennen kuin tulokset vakiintuvat ja injektiot saavat täyden vaikutuksensa. Saatat myös tarvita useita hoitoja useiden viikkojen tai kuukausien välein, jotta parannus on havaittavissa.

  Sculptra-pyllynkohotuksen tulokset eivät ole pysyviä. Joillakin ihmisillä tulokset kestävät 2-3 vuotta. Parhaimmillaan tulokset voivat kestää jopa 4 vuotta.

  Brasilialaisen pakaralihaksen kohotuksen jälkeen tulokset ovat välittömämpiä. Voit odottaa, että noin 50 % ruiskutetusta rasvasta imeytyy paranemisprosessin aikana.

  Tämä tarkoittaa sitä, että jos pakarasi ovat suuremmat kuin ennen leikkausta, välitön tulos on pitkällä aikavälillä hieman heikompi.

  Injektiona tehtävään pakaroiden kohotukseen valmistautuminen

  Ennen ei-kirurgista pakaroiden kohotusta lääkärisi antaa sinulle yksityiskohtaiset ohjeet hoitoon valmistautumisesta.

  Tähän luetteloon voi sisältyä merkintöjä, kuten

  • Vältä kahden viikon ajan ennen hoitoa ibuprofeenia ja muita steroideihin kuulumattomia tulehduskipulääkkeitä (NSAID-lääkkeet), sillä ne voivat lisätä verenvuotoriskiä.
  • Lopeta rohdosvalmisteiden käyttö kahden viikon ajan ennen hoitoa.
  • Lopeta tupakointi ja lääkkeiden käyttö ennen hoitoa.
  • Älä juo alkoholia 48 tuntiin ennen hoitoa.

  Pakaroiden kohotus injektiolla VS pakaroiden implantit

  Injektiopyllynkohotus on erilainen kuin toimenpide, jossa käytetään pakaraimplanttia.

  Sculptra-pyllynkohotus ei vaadi nukutusta, ei jätä arpia ja sillä voidaan saada aikaan lieviä tai kohtalaisia tuloksia yhden tunnin ajanvarauksella.

  Vaikka brasilialaista peppunostoa pidetään edelleen kirurgisena toimenpiteenä ja se voi vaatia puudutusta, se eroaa myös huomattavasti peppuimplantista.

  Pakaraimplanttiin kuuluu implantin kirurginen asettaminen. Toimenpide on vakava ja komplikaatioiden riski on suurempi. Se vaatii nukutuksen, ja tulokset ovat pysyviä ja paljon näkyvämpiä.

  Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

  Pyynnöstä ja
  ilman minkäänlaisia velvoitteita.

  Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

  Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

  Kirjoittajasta

  Manuella

  Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

  ‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️