Pakaraimplantti Turkissa

hinta pakaraimplantti Turkki 1
Kirjoittanut Laurence

Pakaraimplantti Turkissa on toimenpide, jonka tarkoituksena on lisätä pakaroiden tilavuutta. Ihmiset, jotka ovat tyytymättömiä pakaroidensa tilavuuteen tai muotoon, voivat nyt saada haluamansa vartalon pakaraimplanttien avulla.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa pakaraimplanteista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Paljonko pakaraimplantti maksaa Turkissa?

Pakaraimplantti maksaa Istanbulissa, Turkissa keskimäärin 3 400 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 900 eurosta 3 900 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Pakaraimplantti3400 €

Mikä on pakaraimplantti?

Pakaraimplantti Turkissa on toimenpide, jonka tarkoituksena on lisätä pakaroiden tilavuutta. Ihmiset, jotka ovat tyytymättömiä pakaroidensa tilavuuteen tai muotoon, voivat nyt saada haluamansa vartalon pakaraimplantilla.

Miten pakaraimplanttileikkaus suoritetaan?

Leikkausviilto tehdään yleensä pakaroiden taitokseen, jossa arvet eivät näy. Tämän jälkeen turkulainen kirurgi luo riittävän suuren taskun pakaraimplanttien asettamista varten. Implantit voidaan sijoittaa joko pakaralihaksen alle tai sen yläpuolelle. Kun lääkäri on tehnyt saman toimenpiteen molemmille pakaroille, hän varmistaa, että ne ovat symmetriset ja näyttävät luonnollisilta ja sopusuhtaisilta. Sen jälkeen hän ompelee viillot.

Kuinka kauan leikkaus kestää Turkissa ?

Pakaraimplanttileikkaus Turkissa kestää yleensä kahdesta kolmeen tuntia. Leikkauksen kesto vaihtelee käytetyn tekniikan, implanttien sijainnin, potilaan anatomian, käytetyn anestesiatyypin ja muiden samanaikaisten toimenpiteiden tarpeen mukaan.

Ovatko pakaraimplantit kivuliaita?

Turkkilainen pakaraimplantti venyttää kudoksia ja voi olla kivulias. Tämä pätee erityisesti silloin, kun implantit asetetaan lihaksen alle. Kipu on suurinta ensimmäisten 48 tunnin aikana, mutta vähenee useiden päivien kuluessa. Sitä voidaan lievittää kipulääkkeillä. Alkuvaiheen epämukavuudesta huolimatta useimmat naiset ovat hyvin tyytyväisiä Istanbulissa tehdyn toimenpiteen tuloksiin.

Mitä voin odottaa leikkauksen jälkeen?

Leikkauksen jälkeen käytät tukena kompressiovaatetta. Sinun ei pitäisi ottaa sitä pois kahteen tai kolmeen viikkoon Istanbulissa suoritetun toimenpiteen jälkeen. On tärkeää, että otat turkkilaisen lääkärisi määräämät lääkkeet. Jonkun on vietävä sinut kotiin, ja saatat tarvita apua kotona seuraavien kahden päivän ajan. Sinun on oltava vuoteessa 24 tuntia leikkauksen jälkeen.

Katso myös: Pakaroiden suurennus Istanbulissa

Millainen on toipumisaika?

On tärkeää, että käyt leikkauksen jälkeistä hoitoa läpi lääkärisi kanssa. Noudattamalla hänen ohjeitaan huolellisesti varmistat nopean ja terveen toipumisen. Sinun on myös muistettava, että :

  • Lepo on tärkeää paranemisprosessin kannalta, joten lepää mahdollisimman paljon toimenpiteen jälkeen. Juo runsaasti nesteitä ja varmista, että otat lääkärin määräämät lääkkeet.
  • Useimmiten pystyt palaamaan rauhalliseen ja rentoon työrutiiniin pakaraleikkauksen jälkeisinä päivinä tai viikkoina. Sinun tulisi kuitenkin välttää fyysistä rasitusta useiden viikkojen ajan lääkärin ohjeiden mukaan.
  • Tikit ovat liukenevia; niitä ei siis tarvitse poistaa. Turvotus voi jatkua ja vähitellen vähentyä useiden viikkojen aikana. Kun turvotus vähenee, tulokset näkyvät paremmin.
  • Voit todennäköisesti jatkaa normaalia liikuntaa ja fyysistä toimintaa kahden viikon kuluessa, kun kipu on lieventynyt. Sinun on pidättäydyttävä kaikesta liikunnasta ja urheilusta vähintään kuuden viikon ajan leikkauksen jälkeen. Toipuminen vaihtelee potilaskohtaisesti ja riippuu lääkärin käyttämästä tekniikasta, implantin tyypistä ja implanttipaikasta sekä päivittäisen aktiivisuutesi tasosta.

Ihanteelliset ehdokkaat

Yleisesti ottaen parhaita ehdokkaita kauneusleikkaukseen Turkissa ovat:

  • Vähintään 18-vuotiaat
  • Hyvä fyysinen terveys
  • Psyykkisesti vakaat
  • Realistiset odotukset

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️