HD Vaser Rasvaimu Turkissa

hinta rasvaimu vaser hd Turkki 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää HD vaser rasvaimusta Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen HD vaser -rasvaimuun Turkissa.

ParasKlinikka.com tiedottaa sinulle HD-vaser-lipoistosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon HD vaser -rasvaimu maksaa Turkissa?

HD vaser -rasvaimennuksen keskimääräiset kustannukset Turkissa Istanbulissa ovat 2 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 3 200 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
HD vaser -rasvaimu2500 €

Mikä on HD vaser -rasvaimu?

Jos vierailet liian monilla plastiikkakirurgian verkkosivustoilla, voit usein löytää itsesi eksyneenä ja hämmentyneenä kaikista tarjolla olevista erilaisista tekniikoista ja toimenpiteistä. Rasvaimu ei ole enää vain rasvan poistamista.

Nykyään meillä on tarjota potilaille, jotka haluavat muokata vartaloaan, erilaisia tekniikoita, kuten laser ja ultraääni. Rasvaimupotilaat voivat haluta perinteisen rasvaimun Turkissa tai kehittyneemmän muodon, kuten vaser HD -rasvaimun.

Mikä on VASER Hi Def?

VASER Hi Def -rasvaimu on kauneuskirurgiaa Turkissa ja erityisesti kehittynyt rasvaimu, jossa rasva poistetaan tarkasti tietyiltä kehon alueilta, kuten vatsasta, kyljistä, miesten rinnasta, jaloista ja käsivarsista, mutta samalla jätetään ohut rasvakerros niiden alla olevien lihasten päälle korostamaan ja määrittelemään urheilullisempaa ulkonäköä.

VASER Hi Def -kirurgit työskentelevät syvän rasvakerroksen lisäksi myös pinnallisessa kerroksessa, jossa vartalon todellinen muotoilu tapahtuu.

Lue myös: Vatsan rasvaimu Turkissa

Kuka on ehdokas VASER Hi Def -hoitoon?

Paras ehdokas on potilas, joka treenaa säännöllisesti kuntosalilla 4-6 päivänä viikossa, noudattaa terveellistä ruokavaliota ja aktiivista elämäntapaa. VASER Hi Def -leikkausehdokkaat ovat hyvin lähellä tavoitepainoaan, mutta saattavat huomata, etteivät he ole niin hoikkia kuin haluaisivat. Vaikka he ovat lihaksikkaita, heidän vatsalihaksensa eivät ehkä ole niin selkeät ja selkeät kuin he haluaisivat.

Miksi VASER Hi Def on niin kallis?

VASER Hi Def on kallis, koska toimenpiteen suorittamiseen tarvitaan erikoislaitteita ja koska kirurgin on saatava laaja koulutus ja kokemus, ennen kuin hän voi tarjota tekniikkaa.

Toimenpide kestää tavanomaista rasvaimua kauemmin, koska tarvitaan tarkkaa rasvan poistoa ja muita muotoilutekniikoita. Kustannukset voivat vaihdella 8 000 ja 18 000 euron välillä, ja toimenpide kestää usein noin 7 tuntia. Tulokset ovat hyvin erilaiset kuin tavallisessa rasvauksessa.

Kuinka kauan VASER Hi Def -laitteen tulokset kestävät?

Tulokset kestävät niin kauan kuin potilas ylläpitää aktiivista ja terveellistä elämäntapaa. Tulokset näkyvät edelleen, jos lihot 5-10 kiloa, mutta sen jälkeen määritelmä katoaa.

Kuinka kauan VASER Hi Defin toipumisaika kestää?

VASER-rasvaimuissa on ehdottoman tärkeää, että potilaat noudattavat ja sitoutuvat toipumiseen. Pyydämme potilaita olemaan työskentelemättä noin 10 päivään ja harrastamaan kevyttä liikuntaa 3 viikon ajan toimenpiteen jälkeen. Lääkäri asettaa suurimmalle osalle VASER Hi Def -potilaista toimenpiteen jälkeen vaahtomuovipuvun, jota heidän on pidettävä päällä ympäri vuorokauden 3 viikon ajan toimenpiteen jälkeen.

Miksi suosittelet leikkauksen jälkeistä hierontaa VASER Hi Def -hoitokäsittelyn jälkeen?

Hieronta auttaa lievittämään turvotusta, kovettumia ja turvotusta ja auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä. Kehotamme potilaita voimakkaasti jatkamaan leikkauksen jälkeistä hierontaa ensimmäisten viikkojen ajan leikkauksen jälkeen. Tämä nopeuttaa toipumista ja edistää VASER Hi Def -tuloksen yleistä ulkonäköä.

Onko VASER Hi Def kivulias?

Koska VASER Hi Def on muotoilutoimenpide, potilaiden on odotettava jonkin verran epämukavuutta ensimmäisinä päivinä toimenpiteen jälkeen. Olo on kipeä ja tunnoton, mutta hieronnan jälkeinen hoito ja sinulle annetut kipulääkkeet auttavat sinua selviytymään ensimmäisistä päivistä.

Ovatko VASER Hi Def -hoitotulokset välittömiä?

Sinun on oltava kärsivällinen VASER Hi Def -leikkauksen toipumisjakson aikana. Huomaat välittömän muutoksen toimenpiteen jälkeen, vaikka oletkin turvoksissa ensimmäiset 3-4 viikkoa leikkauksen jälkeen. Lopullisen tai dramaattisimman tuloksen näet vasta 4-6 kuukauden kuluttua toimenpiteestä.

Tämä on aika, joka kuluu kehon täydelliseen paranemiseen ja kaikkien kipujen häviämiseen. Potilaiden on odotettava, että jotkin alueet ovat turvonneempia ja joillakin alueilla esiintyy pieniä ääriviivamuutoksia, mutta nämä häviävät muutaman kuukauden kuluttua.

Onko VASER Hi Def vaihtoehto miehille ja naisille?

Sekä miehet että naiset saavuttavat erinomaisia tuloksia VASER Hi Def -rasvanpoistolla. Koska miesten ja naisten haluttu vartalo on erilainen, lääkäri kohdistaa tiettyjä kehon alueita aggressiivisemmin potilaan sukupuolen mukaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️