Aasialaisen blefaroplastian hinta Tunisiassa

hinta aasialainen blefaroplastia tunisia 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Aasian blefaroplastiasta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen aasialaiseen blefaroplastiaan Tunisissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle aasialaisesta blefaroplastiasta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Aasialaisen blefaroplastian hinta Tunisiassa

Aasialaisen blefaroplastian keskihinta Tunisiassa on 2 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 400 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Aasialainen blefaroplastia2200 €

Mikä on aasialainen blefaroplastia?

Aasialainen blefaroplastia Tunisiassa (eli kaksoisluomileikkaus) on plastiikkakirurgin suorittama kauneuskirurginen toimenpide, jolla luodaan luonnollisen näköinen staattinen rypytys yläluomeen. Aasialaista syntyperää oleville henkilöille, joilla on vain yksi silmäluomi, tehdään yleensä aasialainen blefaroplastia yläluomen rypytyksen aikaansaamiseksi.

SILMÄN ANATOMIA

Aasialaista alkuperää olevilla ihmisillä havaittava, yläluomien mediaalisessa epikanttaalipoimu on aasialaisten silmäluomien tärkeä piirre. Lisäksi aasialaisia silmäluomia kutsutaan monoliittisiksi tai yksittäisiksi silmäluomiksi, koska niissä ei ole kaukasialaisilla silmäluomilla tavallisimmin esiintyvää silmäluomien poimua.
Yläluomien halutun ulkonäön saavuttamiseksi on olemassa kaksi erilaista aasialaista blefaroplastiatekniikkaa:

  • Ompelumenetelmä (tunnetaan myös nimellä ompeleiden ligaatio): Iho sidotaan ompeleilla haluttuun yläluomen asentoon yläluomen poimun luomiseksi.
  • Avoin viiltomenetelmä: Osa silmäluomen ihosta ja ylimääräinen rasva poistetaan. Myös sen alla olevaa yläluomilihasta muokataan.

Yläluomen plastiikkakirurgian tulokset ovat pysyviä, ja ne näkyvät heti kaksoisluomileikkauksen jälkeen. Yläluomien mustelmat, turvotus ja kipu jatkuvat jopa kymmenen päivän ajan. Useimmat potilaat voivat esiintyä julkisesti kaksi viikkoa leikkauksen jälkeen, mutta heidän on rajoitettava rasittavaa toimintaa neljän tai kuuden viikon ajan.

Mitä kosmeettisia ongelmia hoidetaan aasialaisella blefaroplastialla?

  1. Veltostuneet ja huputetut silmäluomet: Aasialainen blefaroplastia on silmäluomen kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on luoda yläluomeen luonnollinen uurre muokkaamalla ja pienentämällä yläluomen kudoksia, mukaan lukien ihoa ja silmäluomien lihaksia (kuten levator aponeurosis tai orbicularis muscle). Aasialaisessa blefaroplastiassa käsitellään myös epikanttaalipoimua lääketieteellisen epikantuksen tasolla.

Kuka on ihanteellinen ehdokas aasialaiseen blefaroplastiaan?

Ihanteellinen ehdokas aasialaiseen blefaroplastiaan on henkilö, joka haluaa saada pysyvän, luonnollisen näköisen yläluomen rypyn. Tämä kaksoisluomileikkaus tehdään yleisimmin aasialaista syntyperää oleville henkilöille. Aasialaista blefaroplastiaa ei suositella potilaille, joilla on merkittävä otsan ptoosi, pullistuneet tai hallitsevat silmät, krooninen silmien kuivuminen tai tietyt sairaudet.

Mikä on aasialaiseen blefaroplastiaan liittyvä keskimääräinen toipumisaika?

Aasialaisen blefaroplastian akuutti paranemisvaihe kestää noin seitsemästä kymmeneen päivää. Turvotus, mustelmat ja kipu kestävät yleensä viikon, ja niitä voidaan lievittää kylmillä kompresseilla ja käsikauppalääkkeillä. Imeytymättömät ompeleet poistetaan yläluomista viikon kuluttua. Rasittavaa liikuntaa ja auringolle altistumista on rajoitettava neljän tai kuuden viikon ajan.

Mitkä ovat aasialaisen blefaroplastian mahdolliset sivuvaikutukset?

Aasialaisen blefaroplastian mahdollisia sivuvaikutuksia ovat vaikeudet sulkea yläluomet silmäluomien reunan kohdalta unen aikana, näön hämärtyminen, turvotus ja mustelmat, arpia, verenvuotoa ja tuntemusten muutoksia.

Mitä voin odottaa aasialaisen blefaroplastian tuloksilta?

Aasialaisen blefaroplastian tulokset ovat välittömästi havaittavissa olevia pysyviä parannuksia yläluomeen ja luonnollisen silmäluomirypyn muodostumista. Tulokset vanhenevat luonnollisesti ajan myötä.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️