Blepharoplastian hinta Dubaissa

blefaroplastia hinta dubai 1
Kirjoittanut Melissa

Blefaroplastia Dubaissa on pysyvä ratkaisu silmäluomien ongelmien korjaamiseen. Blefaroplastia tehdään pääasiassa kosmeettisista syistä, mutta se voi myös parantaa näköä iäkkäillä ihmisillä, joiden näköä haittaavat roikkuvat yläluomet.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa Dubaissa tehtävästä blefaroplastiasta ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Blepharoplastian hinta Dubaissa

Blefaroplastian keskihinta Dubaissa on 1 800 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 500 eurosta 2 100 euroon.

ToimenpideHinnat Dubai
Blefaroplastia1800 €

Mikä on blefaroplastia?

Blefaroplastia poistaa yläluomien ylimääräisen ihon ja alaluomien roikkumisen. Silmäluomien kohotushoitoa seuraa usein kulmien ja otsan kohotus (browplastia), joka tehostaa blefaroplastian tulosta.

Silmäluomien kohotus Dubaissa on yksi Dubaissa tehtävistä tavallisista plastiikkakirurgisista toimenpiteistä. Yläluomen ylimääräinen iho haittaa näkemistä poistamalla ylimääräiset rasvapatjat, ja silmäluomi korjataan niin, että se laskeutuu kunnolla silmän reunan yli. Silmäluomien kohotushoito on erittäin palkitseva toimenpide ihmisille, joilla on roikkuvat silmäluomet, sillä sen avulla voidaan saavuttaa nuorekas ja nuorekas ilme.

Blefaroplastia Dubaissa on pysyvä ratkaisu silmäluomiongelmien korjaamiseen. Blefaroplastia tehdään pääasiassa kosmeettisista syistä, mutta se voi parantaa näköä iäkkäillä ihmisillä, joiden näköä haittaavat roikkuvat yläluomet.

Diagnoosi

Monet ihmiset valitsevat kasvojen tai kaulan kohotuksen, mutta yksinkertaisella ja turvallisella blefaroplastialla voi olla hämmästyttävä vaikutus. Kun ylimääräinen yläluomien iho poistetaan, vaikutus on dramaattinen. Blefaroplastian kustannukset riippuvat silmäluomien kohotuksen tyypistä.

Mahdolliset syyt

Iän myötä elastiinin ja kollageenin tuotanto vähenee huomattavasti; kollageeni on ihon rakennetta ylläpitävä peruselementti. Elastiini pitää ihon joustavana. Mitä enemmän nämä kaksi proteiinia vähenevät, sitä enemmän iho menettää kiinteyttään, roikkuu ja notkistuu. Blefaroplastia käsittää ylimääräisen rasvan poistamisen yläluomesta ja alaluomen roikkumisen vähentämisen.

Merkit ja oireet

Ota yhteyttä Dubaissa toimivaan kirurgiin selvittääksesi, onko blefaroplastian aika. Jos silmän yläpuolella oleva iho on turvonnut ja roikkuu tai jos silmän alla oleva pussi on näkyvä, on aika korjata tilanne. Yläluomi voi estää näkemisen, ja alaluomi voi roikkua, jolloin silmänvalkuainen paljastuu, joten blefaroplastia ratkaisee kaikki nämä ongelmat ja palauttaa itseluottamuksen.

Miten toimenpide toimii?

Silmäluomien kohotusleikkauksessa ylimääräinen rasva tai lihas poistetaan iholta. Jos silmän alla on ulkoneva tasku, se korjataan pienellä viillolla.

Kuka tarvitsee blefaroplastiaa?

Useimmilla ihmisillä silmäluomet roikkuvat 35 ikävuoden jälkeen, mutta joillakin geneettisistä tekijöistä kärsivillä ihmisillä oireet voivat ilmetä jo aiemmin.

Ota yhteyttä kirurgiin

Kun potilas on päättänyt päästä eroon tukkeutuneiden silmäluomien ilkeydestä, soita kirurgille ja varaa aika. Ilmaise tavoitteesi ja syysi siihen, miksi päätit blefaroplastiaan Dubaissa, jotta lääkäri voi mennä askeleen pidemmälle. Kirurgi arvioi nykyisen terveydentilasi, käy läpi sairaushistoriasi ja selittää saatavilla olevat silmäluomien kohotusleikkaustyypit, riskit ja mahdolliset komplikaatiot.

Valmistelut ennen leikkausta

Jonkun on oltava potilaan mukana, vietävä hänet kotiin ja oltava paikalla blefaroplastian aikana. Jotkut potilaat kärsivät leikkauksen jälkeen silmien kuivuudesta, joka yleensä häviää kahden viikon kuluessa. Kotona on oltava saatavilla jääpakkauksia, jääkuutioita, puhtaita pyyhkeitä ja sideharsotyynyjä. Potilaita kehotetaan lopettamaan aspiriinin ja muiden tulehduskipulääkkeiden käyttö, sillä ne lisäävät verenvuotoriskiä.

Mitä sinun on tiedettävä

 • Leikkauksen kesto
  Blefaroplastia kestää yleensä noin kaksi tuntia, jos molemmat silmäluomet leikataan samanaikaisesti. Potilaat voivat kokea epämukavuutta, kipua ja mustua silmiin silmäluomien kohotuksen jälkeen. Turvotusta ja mustelmia jää kahden viikon ajaksi, ja ompeleet poistetaan viiden tai seitsemän päivän kuluttua.
 • Toipumisaika
  Blefaroplastian jälkeen ompeleet pysyvät paikallaan viikon ajan. Mustelmat ja turvotus ovat yleisiä oireita silmäluomien kohotusleikkauksen jälkeen, mutta normaali tila palautuu viikon tai kahden kuluttua. Paranemisprosessi vaihtelee potilaan immuunijärjestelmän mukaan.
 • Anestesia
  Dubaissa silmäluomien kohotusleikkaus voidaan tehdä turvallisesti paikallispuudutuksessa, hämäräpuudutuksessa tai yleisanestesiassa. Paikallispuudutus annetaan sille alueelle, jossa leikkaus tehdään. Yläluomet turtuvat ja pysyvät turtana koko leikkauksen ajan.
 • Sairaalassaoloaika
  Blefaroplastia tehdään yleensä avohoitona. Silmiin annetaan voidetta, jotta ne pysyvät kosteina, ja potilaalle annetaan kylmäkompressio toipilasaikana. Voiteen vaikutuksesta näkö hämärtyy ja muuttuu valolle herkäksi.

Riskitekijät

Komplikaatiot ja ei-toivotut tulokset ovat hyvin harvinaisia blefaroplastian jälkeen. Verenvuoto, infektio, silmien kuivuminen, silmäluomien pigmentoituminen, näön menetys ja kyvyttömyys sulkea silmät kokonaan ovat harvinaisimpia komplikaatioita, joita esiintyy blefaroplastian jälkeen. Jos jokin näistä komplikaatioista ilmenee, potilaan on otettava yhteyttä kirurgiin mahdollisimman pian.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Melissa

Nimeni on Mélissa, ja vuodesta 2014 lähtien olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana. Minulla on laaja kokemus sääntely- ja lääkemarkkinointiasiakirjojen kirjoittamisesta useilla eri terapia-alueilla.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️