Coolsculpting ja turkoosi

coolsculpting hinta 1
Kirjoittanut Maria

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää coolsculptingista Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen coolsculptingiin Turkissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle coolsculptingista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain informatiiviseen tarkoitukseen, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon coolsculpting maksaa Turkissa?

Coolsculpting maksaa Istanbulissa, Turkissa keskimäärin 600 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 500 eurosta 700 euroon.

Mitä coolsculpting on?

CoolSculpting, joka tunnetaan myös nimellä Cold Lipolysis, on lääketieteellinen esteettinen tekniikka, joka jäädyttää ja tappaa rasvasoluja. CoolSculpting (Cold Lipolysis) -hoito antaa tehokkaita tuloksia lyhyessä ajassa, ja FDA on hyväksynyt sen. Se toimii altistamalla kudos -6 °C:n lämpötilalle 1 tunnin ajan tyhjiössä. Hoidon jälkeen rasvakudos hajoaa ja poistuu elimistöstä virtsajärjestelmän kautta.

Miten Coolsculpting toimii?

Ihotautilääkäri määrittelee konsultaation aikana alueet, joilla toimenpidettä sovelletaan, ja nämä alueet peitetään erityisellä suojamateriaalilla ihosi suojaamiseksi. CoolSculpting-applikaattorit asetetaan määritetyille alueille ja alueisiin kohdistetaan imu. CoolSculpting viilentää aluetta hallitusti hoidon aikana, ja kryolipolyysi-teknologian ansiosta rasvasoluissa alkaa tapahtua rakenteellisia muutoksia.

CoolSculptingin kesto Turkissa vaihtelee hoidettavan alueen ja applikaattorin halkaisijan mukaan. Yksi hoitokerta on kuitenkin riittävä ja kestää 30-60 minuuttia. Rasvasoluja jäähdytetään hallitusti alhaisissa lämpötiloissa, jolloin ne kiteytyvät. Keho hajottaa ne ja poistaa ne vähitellen luonnollisesti.

Miten CoolSculpting tappaa rasvasoluja?

CoolSculpting-hoito kohdistuu rasvasoluihin ja jäädyttää ne lämpötilassa, joka saa ne häviämään. Se suojaa ihoa ja kudoksia samalla kun se jäähdyttää rasvasoluja hallitusti.

Hoidon jälkeen rasvasolut häviävät ajan myötä. Rasvasolut poistuvat elimistöstä virtsajärjestelmän kautta.

Mitä eroa on CoolSculptingin ja muiden laihdutusmenetelmien välillä?

 • Se vähentää rasvasolujen määrää.
 • Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että CoolSculpting-hoidon jälkeen hoidetulla alueella on vähemmän rasvasoluja.
 • CoolSculpting-hoito vähentää rasvasoluja 20-30 %.
 • Koska CoolSculpting-hoito ei tuhoa kaikkia rasvasoluja alueilla, joilla sitä käytetään, se ei koskaan johda vääristyneeseen ulkonäköön.
 • Se on erittäin turvallinen ja mukava hoito.

Missä tilanteissa CoolSculptingia voidaan käyttää?

Olet hyvä ehdokas Coolsculpting-hoitoon, jos sinulla on itsepäistä rasvaa, joka ei voi kadota kehostasi, vaikka kuinka yrittäisit. Jos et halua käyttää lääkkeitä tai kemikaaleja, et halua leikkausta ja etsit yhden istunnon hoitoa ilman seisonta-aikaa, CoolSculpting on ihanteellinen valinta sinulle.

Kuka on ihanteellinen ehdokas?

Sitä voidaan soveltaa yli 15-vuotiaille miehille ja naisille, joilla on itsepäisiä rasvaongelmia, jotka eivät halua leikkausta, kuten rasvaimua, eivätkä voi saavuttaa tuloksia ruokavaliolla ja liikunnalla.

CoolSculptingia voidaan soveltaa kenelle tahansa sukupuolesta riippumatta, lukuun ottamatta raskaana olevia naisia ja kylmäallergikkoja.

Mihin kehon osiin CoolSculpting®-menetelmää voidaan käyttää?

 • Vatsa, vatsa
 • Reidet
 • Käsivarret
 • Rakkauskahvat ja kyljet
 • Selkä ja rintaliivien alue
 • Pakaroiden alla, kaksoisleuka, kaulan alla,
 • Rintakehä

Kuinka monta hoitokertaa tarvitsen?

Yksi istunto on yleensä tarpeen haluttujen tulosten saavuttamiseksi, mutta jotkut ihmiset valitsevat ylimääräisiä istuntoja vielä useampien rasvasolujen poistamiseksi.

Kuinka kauan CoolSculpting-hoidot kestävät?

CoolSculpting-hoidon kesto vaihtelee hoidettavan alueen ja applikaattorin halkaisijan mukaan. Yksi istunto on kuitenkin riittävä ja kestää noin 30-60 minuuttia.

Milloin näen tuloksia CoolSculpting®-hoidolla?

Vaikka pysyvät tulokset näkyvät 2 kuukauden kuluttua hoidosta, on myös mahdollista nähdä hoidon vaikutukset jo 2. viikolla. Muutokset ihossasi tulevat havaittaviksi 1,5 kuukauden kuluessa. Coolsculpting-toimenpiteen jälkeen rasvasolujen poistaminen jatkuu 4 kuukauden ajan.

Mitkä ovat Coolsculpting-hoidon sivuvaikutukset?

Hoidon jälkeen sovelletulla alueella voi esiintyä tilapäistä punoitusta, turvotusta tai mustelmia.

Ovatko Coolsculptingin tulokset pysyviä?

Toisin kuin kaikki muut rasvanpoistotekniikat, CoolSculpting vähentää rasvasolujen määrää pysyvästi. Siksi tulokset ovat pysyviä.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️