Emax-keraaminen kruunu Turkissa

hinta emax 1 keraaminen kruunu
Kirjoittanut Manuella

Hammaskruunut ovat Turkissa käytettäviä hammasproteeseja, kun halkeillutta tai osittain murtunutta hammasta ei voida korjata.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Emax-keraamisesta kruunusta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon Emax-keraaminen kruunu maksaa Turkissa?

Emax-keraaminen kruunu maksaa Istanbulissa, Turkissa keskimäärin 400 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 300 eurosta 500 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Emax-keraaminen kruunu 400 €

Mikä on Emax-keraaminen kruunu?

Hammaskruunut ovat kiinteitä proteettisia restauraatioita, jotka kiinnitetään ikeniin tai erityisesti valmistettuihin (hiottuihin) implantteihin. Hammaskruunu on oikean hampaan anatominen muoto ja mahdollistaa pureskelu- ja puhetoimintojen palauttamisen.

Hammaskruunujen tyypit Turkissa

Nykyaikaisten hammaskruunujen valmistuksessa käytettävien materiaalien ja tekniikoiden valikoima on varsin laaja, joten luetellaan alla suosituimmat vaihtoehdot.

1 – Kiinteät metallikruunut. Kiinteät metallikruunut ovat erittäin kestäviä. Ne ovat täydellinen vaihtoehto poskihampaiden purutoiminnan palauttamiseen. Ne valmistetaan koboltti-kromimetalliseoksesta, joskus jalometalli- ja kultapäällysteellä.

Metallikruunu on yksi edullisimmista proteettisista vaihtoehdoista. Tämäntyyppisten kruunujen suurin haittapuoli on niiden huono esteettisyys, minkä vuoksi niitä ei suositella etuhampaisiin ja hymylinjassa oleviin hampaisiin.

2 – Zirkoniumoksidikruunut ovat hammasproteesiteollisuuden uusinta kehitystä, jota hammaslääkärit ja kirurgit käyttävät laajalti Turkissa. Ne koostuvat kahdesta elementistä: zirkoniaytimestä ja posliinikiilteen ulkokerroksesta. Tämä rakenne tekee kruunusta erittäin kestävän ja houkuttelevan.

Kruunun valmistamiseksi turkkilainen hammaslääkäri luo ensin 3D-mallin potilaan leuasta ja tekee sitten mallin itse proteesista. Näiden mallien avulla jyrsinkone muotoilee tarvittavan rakenteen zirkoniumaihioista.

Tällä tavoin kaikki mahdolliset epätarkkuudet proteesissa suljetaan pois: kruunu jäljittelee täydellisesti luonnollisen hampaan muotoa ja kokoa ja tukeutuu tukevasti ikeniin ja itse hampaaseen.

3 – Posliinikruunut ovat ortopedisiä, metallittomia rakenteita, jotka on valmistettu puristetusta keramiikasta, mikä tekee niistä erittäin kestäviä. Posliinikruunut tunnetaan erinomaisesta estetiikastaan, ja ne ovat lähes identtiset luonnollisen kiilteen kanssa, minkä vuoksi ne voidaan helposti asentaa myös etuhampaisiin.

4 – E-Max-kruunut. E-Max-kruunujen koostumus ei sisällä metallia, mutta kestävyydeltään nämä kruunut eivät ole yhtään huonompia kuin teräsproteesit, ja ne kestävät raskaita pureskelukuormia.

E-Max-kruunut on valmistettu litiumdisilikaatista – täysin bioyhteensopivasta, helposti sävytettävästä materiaalista, joka taittaa ja heijastaa valoa aivan kuten luonnollinen hammaskiille. Tämän seurauksena ei-metalliset keraamiset kruunut näyttävät kirkkaassakin valossa hyvin luonnollisilta.

E-Max-keraamisilla kruunuilla voidaan korvata yli 60 % puuttuvista tai vaurioituneista hampaista. Tämän tekniikan ansiosta hammashoito Turkissa voi palauttaa yhden tai useamman hampaan peräkkäin. Jälkimmäisessä tapauksessa on käytettävä hammassiltoja.

Milloin tarvitsemme hammaskruunuja?

Hammaskruunut ovat hammasproteesityyppi, jota käytetään silloin, kun halkeillutta tai osittain rikkoutunutta hammasta ei voida palauttaa vähemmän invasiivisilla menetelmillä, kuten sinetöimällä tai käyttämällä keraamisia täytteitä.

Yleisiä indikaatioita hammaskruunujen käytölle ovat yleensä hampaiden vakava tuhoutuminen ja yhden tai useamman hampaan menetys (tässä tapauksessa kruunua voidaan käyttää vain, jos hampailla on vielä juuret). Hammaskruunuja voidaan käyttää myös esteettisen vaikutuksen aikaansaamiseksi, jos kyseessä on selvä puutos (poikkeavuus), sekä hampaan värin, muodon ja asennon muuttamiseksi.

TuotteetLuonnollinen vaikutusSäilyvyysBaseTurkki
Sulatettu posliini kruunu✓✓Metalli200 €
Zirkoniaposliinikruunu✓✓✓✓✓Zirkonia290 €
E-max viilu✓✓✓✓✓✓E-max400 €
Facet Empress✓✓✓✓✓✓Empress400 €
Facette Lumineers✓✓✓✓✓Posliini400 €
Laminoitu komposiittiviilu✓✓Komposiitti200 €

Miten hammaskruunut asennetaan Turkissa?

  • Lääkärintarkastus. Kuten useimmat muutkin lääketieteelliset toimenpiteet, hammaskruunujen asentaminen alkaa lääketieteellisellä tutkimuksella, jonka aikana turkkilainen hammaslääkäri laatii hoitosuunnitelman, ottaa huomioon potilaan mahdolliset vasta-aiheet ja antaa suosituksia kruunutyypin valintaa varten. Hammaslääkäri ottaa röntgenkuvan ja arvioi suuontelon tilan: jos potilaalla on sairauksia, hänen on hoidettava ikenet ja mahdolliset sairaat hampaat sekä poistettava hammaskivi ja plakki ennen hammaskruunujen asentamista.
  • Hampaiden valmistelu. Tähän kuuluu hermon poistaminen (ei aina välttämätöntä pureskeluhampaiden kannalta), juurikanavan täyttäminen ja hampaan hionta kruunun valmistelua varten. Hionta kestää peräti tunnin – hammaslääkäri poistaa hammaskudoksen pintaa kerros kerrokselta ja antaa sille oikean muodon proteesia varten.
  • Kruunun valmistaminen. Kun hampaan valmistelu on valmis, ortopedihammaslääkäri ottaa hampaasta jäljennöksen, jota käytetään kruunun valmistamiseen. Muista kuin metalleista (esim. zirkoniumdioksidista) valmistetuissa proteeseissa hammaslääkärit käyttävät perinteisten vahamallien sijaan CAD/CAM-skannauksia (digitaalinen 3D-oraalikuvaustekniikka), ja näiden skannausten tulokset siirretään välittömästi hammaskruununvalmistuskoneeseen. Näin varmistetaan, että tuotteen koko ja muoto ovat mahdollisimman tarkat, mikä takaa, että proteesi istuu hampaaseen täydellisesti.
  • Kruunun sovitus. Seuraavaksi siirrytään kriittisimpään osaan: kruunun sovittamiseen. Jos kruunu on täsmälleen oikean kokoinen, peittää hampaan hyvin eikä aiheuta potilaalle haittaa, se kiinnitetään hampaaseen erityisellä sementillä. Joskus hammaslääkärit valitsevat kaksivaiheisen kiinnitysprosessin – aluksi he asentavat proteesin joksikin aikaa ja tutkivat lopputulosta, ja sitten muutaman viikon kuluttua, jos kaikki sujuu hyvin, kruunu voidaan lopulta kiinnittää.

Proteesin kaikkien vaiheiden kokonaiskesto on viidestä päivästä useisiin viikkoihin – se riippuu potilaan suuontelon lähtötilanteesta ja kruununvalmistusprosessin monimutkaisuudesta

Turkin (Istanbul) hammasklinikoilla tarjoamme potilaillemme hoidon ajaksi väliaikaisia muovikruunuja, jotka korvataan sitten pysyvillä kruunuilla.

On myös syytä mainita, että kaikki hampaan käsittely proteettisen toimenpiteen aikana tehdään paikallispuudutuksessa, joten potilaat eivät koskaan koe kipua.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️