Facettes Lumineers Turkissa

facets lumineers hinta Turkki 1
Kirjoittanut Maria

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Turkin lumineereista! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Vinkkimme onnistuneisiin Lumineers®-viiluihin.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa Lumineers-hammasviiluista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Lumineers-hammasviilujen hinta Turkissa

Lumineers®-hammasviilujen keskimääräinen hinta Istanbulissa, Turkissa on 300 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 180 eurosta 390 euroon. Hinta vaihtelee klinikan maineen ja viilujen määrän mukaan.

Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa ja se kestää viikon. Istanbulissa oleskelun kesto on 8 päivää, ja hammaslääkärissä käydään 4 kertaa. Hinta sisältää toimenpiteen ja lääkityksen. Lopputulos näkyy heti.

Zirkonia hammasviilu180 €
Keraaminen hammasviilu200 €
Emax hammasviilu250 €
Lumineers hammasviilu390 €

Mitä ovat Lumineers-hammasviilut?

Lumineers-viilut ovat hampaiden erittäin ohuita suojia, jotka on valmistettu luonnollisen näköisestä posliinista tai muusta huippumateriaalista. Ne antavat välittömän tuloksen, kun ne on kiinnitetty, ja antavat sinulle ihanteellisen hymyn. Tämä toimenpide sopii sekä miehille että naisille.

Niillä hoidetaan hymysi pieniä puutteita, jotka eivät edellytä suurempaa kosmeettista hoitoa, ja ne voidaan kiinnittää saumattomasti olemassa olevan hampaasi päälle.

Leikkaus on yleensä paljon vähemmän invasiivinen kuin posliiniviilun asentaminen. Hammasluminerit Istanbulissa tai Antalyassa valmistetaan posliinista, joka on erittäin vahva ja kestävä materiaali.

Avant la pose de facettes dentaires Lumineers
Ennen Lumineer-hammasviilujen asentamista

Hammasviilu on yksi suosituimmista tavoista muuttaa hampaan muotoa, ulkonäköä ja väriä. Nykyään potilailla on enemmän viiluvaihtoehtoja kuin koskaan ennen, kiitoskehittyneiden teknologioiden, materiaalien ja tekniikoiden.

Turkkilaiset hammasklinikat ovat erikoistuneet suhteellisen uuteen viiluhoitotyyppiin, jota kutsutaan Lumineers®-hoidoksi. Jos haluat tehdä kosmeettisia muutoksia hymyyn, Lumineers-viilut voivat olla ihanteellinen ratkaisu.

Useimmissa tapauksissa Turkin Lumineers-viiluilla voidaan luoda vahva, yksilöllinen hymy ja peittää epätäydellisyydet. Lumineerit ovat ohuita ja vaativat, että hampaan pinnalta poistetaan muutama millimetri kiillettä ennen asennusta. Lumineers®-viilut Istanbulissa ja Antalyassa voidaan asettaa suoraan alkuperäisen hammasrakenteen päälle.

Choix de teinte de facette dentaire Lumineers
Lumineers®-hammasviilun sävyn valinta

Lumineers-viilut Turkissa voivat parantaa vinojen ja vinoutuneiden hampaiden ulkonäköä, antaa sinulle valkoisemman ja kirkkaamman hymyn, peittää säröisen tai lohjenneen hampaan, peittää hampaiden välit, näyttää luonnolliselta miellyttävällä tavalla, antaa sinulle ohuen posliinikerroksen jokaiseen hampaaseen, olla helppohoitoisia vahvan ja kestävän pinnan ansiosta.

Turkissa viiluja käytetään moniin eri tarkoituksiin. Hammasviilut tunnistetaan pysyväksi ratkaisuksi hampaiden pieniin puutteisiin, kuten värimuutoksiin, halkeamiin, siruihin ja jopa voimakkaasti värjäytyneisiin tai värjäytyneisiin hampaisiin tai hammastäytteisiin.

Viiluja käytetään maskina, jolla peitetään hampaiden pinnalla olevat puutteet. Istanbulissa ja Antalyassa sijaitsevan hammaslääkärikeskuksemme Turkin hammaslääkäri tarjoaa sinulle perinteisiä viiluja, posliiniviiluja tai Lumineers®-viiluja sen jälkeen, kun hammashoitolassa on tarkistettu luun taso.

Kuvat ennen ja jälkeen

avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Miksi valita Lumineers-viilut?

Lumineers-viilut ovat ainutlaatuinen viilutyyppi. Lumineers-viilujen tärkein etu on se, että ne eivät vaadi hampaan pinnan valmistelua yhtä paljon kuin perinteiset viilut, sillä ne ovat erittäin ohuita ja kiinnittyvät nopeasti hampaan pintaan.

Turkki-hammasviilut ovat erinomainen vaihtoehto hymysi nopeaan muuttamiseen pienten hammaspuutosten kohdalla. Paras vaihtoehto hymysi parantamiseen ja esteettisesti luonnollisemman näköiseksi tekemiseen on käydä Istanbulissa tai Antalyassa sijaitsevalla hammasklinikalla, ja täydellinen viilujen sarja tarjotaan osana potilaalle annettavaa parasta palvelua.

Jos hampaiden välissä on rako ja tunnet olosi kiusalliseksi. Lumineers on nopea, ei-invasiivinen toimenpide hammasvälien poistamiseksi.

Ne voivat antaa hampaille luonnollisen, terveen ulkonäön, ja koska ne ovat hyvin ohuita ja ne pysyvät paikallaan erityisen vahvan sidoksen avulla (vähän kuin superliima), hampaiden valmistelua tarvitaan hyvin vähän.

Lisäksi niillä voidaan parantaa hampaiden väriä, muotoa ja asentoa. Posliinista voidaan valita tietty sävy, joka antaa oikean värin yksittäisen värjäytyneen tai värjäytyneen hampaan parantamiseen tai yleisesti etuhampaiden (yleensä ylähampaiden) kirkastamiseen.

Viilun avulla voidaan palauttaa lohjennut hammas ehjäksi. Posliini peittää koko hampaan etuosan, ja paksumpi osa korvaa rikkoutuneen osan. Viiluja voidaan käyttää myös pienten aukkojen täyttämiseen, kun oikomishoito (hammasraudat) ei sovellu. Jos hammas on hieman vinossa, voidaan joskus laittaa viilua, jotta se voidaan kohdistaa muiden hampaiden kanssa.

Jos hampaissasi on poikkeavuuksia tai vikoja, myös komposiittiliimaus toimii erittäin hyvin. Liimaus ei kestä yhtä kauan kuin viilu tai Lumineer, ja väri on himmeä eikä heijasta valoa kuten Lumineer, mutta liimauksen myönteinen puoli on sen edullisuus verrattuna viiluun tai Lumineeriin.

Lumineers-hammasviilujen edut

Coquille de facettes dentaires
Hammasviilun kuori

Lumineers-hammasviilut tarjoavat monenlaisia etuja vastaaviin hoitoihin verrattuna. Merkittävin etu hammashoitoloissa käyville ahdistuneille potilaille on se, että hampaisiin ei tarvitse tehdä kivuliaita muutoksia ennen Lumineers-viilujen kiinnittämistä. Itse kuoret ovat niin ohuita ja huomaamattomia, että ne vaikuttavat harvoin puheeseen ja syömiseen.

Seuraavassa on joitakin muita Lumineersin etuja:

 • Ne kestävät yli 20 vuotta.
 • Ei raakaa hampaan sisäisten mekanismien poraamista
 • Ei injektioita.
 • Ei kipua tai epämukavuutta.
 • Tarvitaan vain kaksi hammaslääkärikäyntiä hammasklinikalla Turkissa.
 • Useita Lumineereja voidaan asettaa samanaikaisesti.
 • Täydelliset, helmiäisvalkoiset hampaat, jotka näyttävät lähes luonnollisilta hampailta.
 • Paljon hienompi peittävyys.
 • Täysin palautuva hoito.
 • Tuloksena on täydellinen hymy.

Lumineers-hammasviilujen etuna on myös se, että sinun ei tarvitse käyttää väliaikaisia viiluja odottaessasi, että hammaslaboratorio jyrsii pysyvät viilut.

Perinteisten viilujen ensimmäisen tapaamisen jälkeen sinun on käytettävä väliaikaisia hampaita seuraavaan tapaamiseesi asti suojaamaan nyt herkistynyttä hammastasi ja peittämään sen epämuodostunut ulkonäkö.

Nämä väliaikaiset hampaat eivät ole hammaslaboratorion mittatilaustyönä valmistamia, eivätkä ne välttämättä vastaa hymyäsi. Tämän vuoksi monet potilaat ovat tyytymättömiä väliaikaisten viilujen ulkonäköön ja tuntumaan.

Sourie d'une patiente
Potilaan hymy

Mikä tekee Lumineers-viiluista erilaisia?

Lumineers-hammasviilut valmistetaan posliinista, joka on tunnettu poikkeuksellisesta lujuudestaan. Vaikka Lumineers-viilut ovat paljon ohuempia kuin posliiniset hammasviilut, ne eivät todennäköisesti rikkoudu tai lohkeile. Lisäksi posliinin väriä voidaan muuttaa ja tasapainottaa. Tämä tarkoittaa, että voidaan saavuttaa erilaisia peittävyys- ja läpikuultavuusasteita.

Lisäksi yksi tärkeimmistä syistä siihen, että Lumineers-hammasviiluja on niin helppo asentaa, on se, että etukäteen on tehtävä vain vähän kaiverruksia. Posliiniviiluja käytettäessä hampaita saatetaan joutua muuttamaan pysyvästi tai poraamaan, jotta voidaan varmistaa paras mahdollinen istuvuus.

Dental Lumineers tarjoaa kuitenkin kauniin lopputuotteen ilman porausta, puudutusta tai laajoja kaiverruksia, kun vierailet Turkin hammasklinikoilla.

Tämä yksinään voi vähentää hammaslääkärin tuolissa vietettyä aikaa lähes puoleen verrattuna perinteisiin laminaatteihin, ja laadukasta palvelua tarjotaan parhaan hymyn muotoilun saavuttamiseksi.

Coquille de facettes dentaires
Hammasviilut

Ensimmäisen käynnin aikana hammaslääkäri voi ottaa purenta-jäljen ja röntgenkuvia määrittääkseen tarkalleen, miten hampaat sopivat yhteen. Purentanäytteet lähetetään laboratorioon, jotta laminaattisi voidaan valmistaa mittojen mukaan.

Hammaslääkäri tutkii myös hampaat huolellisesti varmistaakseen, ettei niissä ole reikiintymistä tai merkkejä iensairaudesta. Yhdessä hammaslääkärin ja hänen tiiminsä kanssa valitset Lumineersin värin (ehkä vasta valkaistujen hampaidesi väriseksi) ja keskustelet halutusta läpinäkyvyydestä.

Lumineerit kiinnitetään hampaisiin toisella tapaamiskerralla. Kun Lumineerit ovat paikoillaan, hammaslääkäri kiillottaa ne huolellisesti, kunnes ne ovat täysin sileät. Tasoituksen etuna on, että bakteerit ja värjäytymisaineet eivät pääse helposti tarttumaan Lumineerien pintaan.

Lopuksi Lumineerit erotetaan. Tähän asti ne ovat vielä kiinni siinä kohdassa, jossa hampaat luonnollisesti kohtaavat okklusaalisten jäljennösten mukaan. Hoito on valmis, ja jäljelle jää kaunis valkoinen hymy ja täydelliset, terveet hampaat.

Test de la couleur d'une facette dentaire
Hammasviilun värin testaaminen

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Lumineers-hammasviiluihin liittyy harvinaisia riskejä:

 • Hampaiden herkkyys ;
 • Värin epäjohdonmukaisuudet;
 • Ientulehdus;
 • Ikenien ärsytys;
 • Viilujen virheellinen sijoittaminen;
 • Värierot hampaiden ja viilujen välillä.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan oikean kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut ammattilainen.

Lisäksi tämä toimenpide on sallittu islamissa. Se on halal-kirurgia, ei haram, koska se tarjoaa lääketieteellistä etua ja parantaa henkilön elämänlaatua.

Kuinka kauan ne kestävät?

Lumineerit ovat eräänlaisia progressiivisia laminaatteja, jotka tarjoavat nopean ja kivuttoman Hollywood-hymyn. Lumineerit ovat vahvoja ja kestäviä, aivan kuten luonnolliset hampaat.

Monet potilaat suosivat Lumineers-viiluja perinteisten viilujen sijaan, koska Lumineers-viilut vaativat vain vähän tai ei lainkaan valmistelua. Lumineers-hammasviilut on suunniteltu kestämään 10-20 vuotta hyvällä suuhygienialla ja -hoidolla.

Tämä tarkoittaa harjausta kahdesti päivässä, hammaslangan päivittäistä käyttöä ja säännöllistä tarkastusta Turkin hammasklinikoilla. Näin varmistat, että hampaasi ja ikenesi ovat hyvässä kunnossa, ja saat hymysi, joka kestää vuosia.

Näiden vuosien aikana hammashoito voidaan suorittaa huoletta Lumineers-hampaiden osalta. Niillä on myös 5 vuoden takuu, ja ne voidaan vaihtaa maksutta. Kysy lisätietoja hammaslääkäriltäsi, sillä joitakin rajoituksia sovelletaan.

Kuinka paljon Lumineers-hammasviilu maksaa?

Lumineers-hammasviilujen kustannukset Turkissa voivat vaihdella hammasklinikasta ja peitettävien hampaiden määrästä riippuen. Yhden hampaan Lumineers-hammasviilun hinta Turkissa on kuitenkin yleensä 350-500 euroa.

Schéma d'une pose d'une facette dentaire
Kaavio hammasviilun levityksestä

Voiko Lumineers-viiluja käyttää muiden viilujen päälle?

Jos viilu irtoaa tai vaurioituu, potilaiden ei pidä yrittää korjata sitä itse. Ota meihin yhteyttä ajanvarausta varten.

Pidä restaurointi turvassa, kunnes voit tulla vastaanotolle, jotta hammaslääkäri voi arvioida ongelman ja määrittää parhaan toimintatavan. Hän voi ehkä korjata kevyet viilut tai korvata ne, jos vaurioita on riittävästi. Hammashoito luovutetaan potilaalle, ja hammashoitola voi aloittaa konsultaation kivuttomasti.

Kenelle Lumineerit ovat tarkoitettu?

Lumineers-hammasviilut voivat sopia kaikille, jotka haluavat kivuttoman hymyn. Neljä viidestä muistipotilaasta on Lumineers-ehdokkaita. Hammasluminerit ovat suurin askel kohti potilaiden haluamaa hymyä.

Nämä piilolinssien muotoiset “hymynmuotoilijat” ovat niin ohuita, mutta niin vahvoja, että herkkää hammasrakennetta ei tarvitse poistaa, nukutusta ei tarvita, väliaikaisia hammasproteeseja ei tarvita eikä näin ollen myöskään kipua. Olipa potilaan hymyongelma mikä tahansa, Lumineers on täydellinen ratkaisu.

Teini-ikäiset ja esiteini-ikäiset voivat hyötyä Lumineers-hampaista, ja ennen hoitosuunnitelman laatimista Turkin hammashoitolassa hammaslääkäri ottaa potilaasta röntgenkuvan ihan vain normaalia tarkastusta varten. Myös HIV-potilaat ovat oikeutettuja hoitoon.

Lisäksi varmistamme, että liikuntarajoitteiset henkilöt pääsevät helposti kaikkiin tiloihimme.

Kuinka paljon Lumineers-hammasviilu maksaa?

Turkissa Lumineers-hammasviilun keskihinta on 390 euroa, ja se on vähintään 180 euroa ja enintään 390 euroa. Istanbulissa hinnat ovat aina hieman kalliimpia kuin Ankarassa, Antalyassa tai Izmirissä. Hinta vaihtelee asennettavien viilujen määrän ja hammaslääkärin maineen mukaan.


Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, voimme auttaa sinua tekemään toimenpiteestäsi onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan Lumineers-viilut kestävät?

Lumineers-hammasviilut ovat erityisen kestäviä. Huolellisen valmistusprosessin ansiosta ne voivat kestää yli 20 vuotta. Oikeanlaisella hoidolla voit nauttia loistavasta hymystä monta vuotta.

Ei, Lumineers-viiluja voidaan käyttää missä iässä tahansa. Niillä voidaan korjata vaurioituneita, kuluneita tai värjäytyneitä hampaita sekä nuorilla että iäkkäillä potilailla. Ne voidaan jopa asentaa olemassa olevien hammasproteesien päälle niiden ulkonäön korjaamiseksi.

Lumineers-hammasviilujen takuu on 5 vuotta niiden asentamispäivästä alkaen kaikkialla maailmassa. Jos ongelmia ilmenee, ne ilmenevät pääasiassa tämän ajanjakson aikana. Tämä on kuitenkin hyvin harvinaista, ja useimmat Lumineers-viilut kestävät yli 20 vuotta ilman ongelmia.

Kyllä, Lumineers-hammasviiluja voidaan asentaa kahden hampaan välisen tilan peittämiseksi tai pienentämiseksi, myös “onnellisten hampaiden” välisen tilan peittämiseksi tai pienentämiseksi. Potilas saa takaisin rakastamansa hymyn ilman aikaa vievää oikomishoitoa.

Parhaiden hintojen hyödyntämiseksi kannattaa hammasviilut teettää ulkomailla. Unkari on yksi hammaslääkäriturismin johtavista maista, jossa hinnat ovat alhaiset ja laatu huippuluokkaa. Myös Romania ja Turkki tarjoavat erinomaisia ja edullisia palveluja hammasviilujen ja kruunujen tekoon.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️