Emax hammasviilut Turkissa

emax hammasviilu Turkki 1
Kirjoittanut Maria

Keskity Emax hammasviiluihin Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneisiin Emax-viiluihin Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa Emax-hammasviiluista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien turkkilaisten kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon Emax-viilu maksaa Turkissa?

Emax-viilun keskimääräinen hinta Turkissa on 230 euroa. Hammaslääkäri puuduttaa hampaat. Hoito kestää 6 päivää. Oleskeluaika Istanbulissa on 8 päivää. Hinta vaihtelee hammaslääkärin asiantuntemuksen, asennettavien viilujen määrän ja potilaan leukakoon mukaan. Lopputulos näkyy heti.

Zirkonia hammasviilu180 €
Keraaminen hammasviilu200 €
Emax hammasviilu230 €
Lumineers hammasviilu390 €

Hollywood-hymy on ollut viime vuosina muotia! Vain… Täydelliset hampaat edellyttävät hyvin varustettua lompakkoa, etenkin Euroopassa. Toimistomme ansiosta voit hyötyä seuraavan sukupolven hammashoidosta kilpailukykyiseen hintaan! Tutustu Emax-hammasviilujen käyttöön Turkissa!

Mikä on Emax-hammasviilu?

Emax-hoidon on luonut Empress-yritys, ja se tarkoittaa Maximum Empress. Emax-hammasviilu on vahvistetusta posliinista valmistettu pellikulaarinen viilu. Se on poltettua ja puristettua keramiikkaa.

Choix de la teinte pour des facettes dentaires
Hammasviilujen sävyn valitseminen

Emax-hammasviiluja on saatavana useissa eri sävyissä. Jokainen Emax-viilu on läpikuultava ja luonnollisen näköinen. Lisäksi Turkin Emax-hammasviiluissa käytetään materiaalia, joka on erittäin kestävä ja pitkäikäinen.

Kuvat ennen ja jälkeen

avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie facette
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Ketkä ovat parhaita ehdokkaita?

Jotta voit hyötyä Emax-hammasviilusta Turkissa, sinulla on oltava normaali hampaiden kiinnitys ilman :

 • Vaurioituneita hampaita,
 • Värjäytyneitä tai värjäytyneitä hampaita,
 • Rikkinäisiä hampaita,
 • Vanhoja kruunuja, jotka on vaihdettava..

Tärkeä huomautus: Emax-viilua ei voida asettaa reikiintyneeseen hampaaseen tai puuttuvan hampaan tilalle.

Emax-viilujen edut: Tämä materiaali on valmistettu kokonaan posliinista, eikä siinä ole metallista taustaa. Se soveltuu metalliallergikoille.

Choix de la teinte pour des facettes dentaires
Hammasviilujen sävyn valitseminen

Se sopii myös henkilöille, jotka eivät pidä harmaasta viivasta, joka näkyy ikenissä , kun perinteinen kruunu vedetään sisään. Tämä toimenpide sopii sekä miehille että naisille.

Toimenpide

Arvio laaditaan hammaslääkärimme diagnoosin perusteella sen jälkeen, kun hän on käynyt läpi potilastietosi. Sitten Turkissa hammaslääkäri suorittaa hammaslääkärin kliinisen tutkimuksen, joka perustuu hampaistoosi, vahvistaakseen kelpoisuutesi hammasviilujen tekoon Turkissa.

Video hammasviiluista

Onko sinulla HIV? Sinulle on varattu erityinen klinikka, jossa Emax-hammasviilut asennetaan täysin turvallisesti sinulle ja henkilökunnalle.

Ennen asennusta

Ennakkoanalyysi voidaan tehdä etänä, jotta sinulle voidaan antaa tarjous haluamasi viilujen määrän perusteella. Henkilökohtainen konsultaatio on kuitenkin välttämätön ennen Emax-hammasproteesien asentamista Turkissa.

Turkin hammaslääkärin vastaanotolla suoritettavan kliinisen tutkimuksen ansiosta kirurgi voi varmistaa, että hampaasi ovat hyvässä kunnossa.

Un dentiste et une patiente
Hammaslääkäri ja potilas

Sovituspäivä

Emax-hammasproteesit Turk issa valmistetaan mittatilaustyönä huipputeknisessä hammaslääkäriasemalla. Hoito toteutetaan 2 tai 3 istunnossa yhden viikon aikana. Toimenpide suoritetaan 4 vaiheessa:

1- Tulevan hymyn mallintaminen

Tätä varten kosmeettinen hammaslääkäri ottaa valokuvia hampaistasi. Sen jälkeen hän tekee mittauksia. Sen jälkeen suuhusi asetetaan suukappale, jolla hampaasi muotoillaan.

2- Puudutteen ruiskuttaminen

Emax-hammasviilut asennetaan Turkissa paikallispuudutuksessa. Puudutuksen avulla hampaita, joihin viilut asetetaan, onteloidaan 2 mm:n paksuisiksi.

3- Uusien mittojen ottaminen

Kun hampaasi on muotoiltu, hammaslääkäri mittaa ne uudelleen. Sitten tilapäiset viilut liimataan paikalleen. Vain niin kauan, että pysyvät viilut ovat valmiit.

Photo avant et après de pose de facettes dentaires
Ennen ja jälkeen -valokuvia hammasviiluista

4- Pysyvien Emax-viilujen asentaminen

Hampaita ei tarvitse työstää kuten kruunun tai muun perinteisen viilun kanssa. Lopulliset Emax-viilut valmistetaan laboratoriossa.

Kun ne ovat valmiit (muutama päivä valun jälkeen). Palaat vastaanotolle istuntoon, jolloin Emax-viilusi asennetaan pysyvästi Turkissa.

Toimenpide kestää yleensä 35 minuutista 4 tuntiin. Tämä riippuu tilattujen viilujen määrästä. Lisäksi Emax-hammasviilut kestävät 10-15 vuotta, jos pidät yllä hyvää suuhygieniaa.

Sovituksen jälkeen

Voit syödä sen jälkeen, kun Emax-hammasproteesi on asennettu Istanbulissa. Tunnet kuitenkin todennäköisesti lievää epämukavuutta. Tämä kestää muutaman päivän, kun totuttelet uuteen suuhusi.

Kaksi päivää leikkauksen jälkeen käyt hammaslääkärin kanssa lääkärintarkastuksessa. Jos kaikki sujuu hyvin, voit palata kotiin ja noudattaa lääkärin suosituksia viilujen pitämiseksi hyvässä kunnossa.

Sourire
Hymyile

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Emax-hammasviilujen asennukseen voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Hampaiden herkkyys ;
 • Yleinen epämukavuus ;
 • Tulehtuneet ikenet ;
 • Lisääntynyt hammasytimen vaurioitumisriski;
 • Eri hampaiden väliset ristiriitaiset sävyt.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan oikean kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut ammattilainen.

Tämäntyyppinen leikkaus on islamilainen ja laillinen. Se on halal-kirurgia, ei haram, koska se parantaa sitä tarvitsevien elämänlaatua.

On ryhdytty toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että vammaiset voivat hyödyntää tilojamme täysimääräisesti.

Turkkilaisen Emax-hammasviilun jälkeen toteutettavat varotoimet

Emax on eräänlainen hammasviilu, joka kestää hankausta ja värjäytymistä. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei siitä tarvitse huolehtia. Itse asiassa sen jälkeen, kun Emax-hammasviilu on asennettu Turkissa, on suositeltavaa, että :

 • Harjaa hampaat jokaisen aterian jälkeen pehmeällä hammasharjalla,
 • Huuhtele hampaat suuvedellä,
 • Käytä hammaslankaa joka ilta,
 • Vältä kovien ruokien pureskelua (vaarana on, että menetät julkisivun, kuten Maeva Ghennam)
 • Hankkiudu eroon huonoista tavoista (kynsien pureskelu, kynänkärjen pureskelu, hampaiden puristelu jne)
 • Ja hanki säännöllinen suomettuminen.
Un patient et un dentiste
Potilas ja hammaslääkäri

Lopuksi, odotamme innolla, että voimme järjestää matkasi Istanbuliin, jotta voitharrastaa Hollywood-hymyä mahdollisimman nopeasti ja parhaaseen mahdolliseen hintaan. Pyydä ilmainen henkilökohtainen tarjous nyt!

Kuinka paljon Emax-hammasviilu maksaa Turkissa?

Turkissa Emax-hammasviilu maksaa 250 euroa hammasta kohti yhdellä parhaista hammasklinikoista. Euroopassa yhden Emax-hammasviilun hinta on 1 200 euroa. Tähän hintaan sisältyy leikkausta edeltävä konsultaatio, röntgenkuvaus, jäljennös, sovitus, nukutus, hotelli- ja lentokenttäkuljetus.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään toimenpiteestäsi onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Miten Emax-hammasviilu vanhenee Turkissa?

Emax-hammasviilut ovat erittäin suosittuja, koska ne vanhenevat paremmin kuin komposiittiviilut. Emax-kalvot kestävät 10-15 vuotta eivätkä kutistu. Huono suuhygienia voi kuitenkin aiheuttaa Emax-viilujen irtoamisen tai putoamisen.

Voit valita Emax-viilujen värin ja muodon Istanbulissa. Emax-viiluja on saatavana useissa eri sävyissä, ja ne valmistetaan laboratoriossa ohjelmistojen avulla laaditun mallin mukaisesti preoperatiivisen konsultaation aikana.

Ei, Emax-hammasviilujen asentaminen on peruuttamaton toimenpide. Lisäksi, jos sovitus onnistuu, voit olla huoletta seuraavat 15 vuotta, kunhan pidät yllä hyvää suuhygieniaa. Tämä tekniikka voidaan muuten toistaa 1-2 kertaa koko elämän aikana.

On harvinaista, mutta mahdollista, että hammasviilut irtoavat. Jos näin tapahtuu ja jos irronneen viilun pinta on vielä ehjä, se voidaan liimata takaisin. Tämä pidentää sen käyttöikää. Irronneen viilun uudelleen kiinnittämisen jälkeen on kuitenkin oltava vielä huolellisempi.

Emax-hammasviilun avulla saat symmetriset hampaat ja häikäisevän valkoisen hymyn. Tämän tuloksen saavuttamiseksi on poistettava muutama millimetri kiillettä, jotta viiluja voidaan asentaa. Mutta voit olla varma, että tämä toimenpide ei vahingoita hampaita.

Ei, et tunne mitään kipua tämän toimenpiteen aikana. Koska Emax-hammasviilut asennetaan paikallispuudutuksessa. Ainoa haittapuoli on, että toimenpide on peruuttamaton. Mutta tulos vastaa yleensä potilaiden odotuksia.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️