Emax-keraamisen kruunun hinta Unkarissa

emax keraaminen kruunu hinta Unkari 1
Kirjoittanut Melissa

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää emax-keraamisista kruunuista Unkarissa! Mikä on keskimääräinen hinta Budapestissä? Neuvomme onnistuneeseen emax-keraamiseen kruunuun Unkarissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Emax-keraamisesta kruunusta Unkarissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Emax-keraamisen kruunun hinta Unkarissa

Emax-keraamisen kruunun keskimääräinen hinta Budapestissä, Unkarissa on 420 €. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 350 eurosta 490 euroon.

ToimenpideHinta Unkari
Emax-keraaminen kruunu420 €

Mikä on Emax-keraaminen kruunu?

Emax-keraaminen kruunu Unkarissa on erittäin monipuolinen hammasproteesityyppi, jota käytetään sekä kosmeettisessa että korjaavassa hammaslääketieteessä. Autamme joka vuosi monia ihmisiä hammaskruunuilla Budapestissa, koska kruunumme ovat erittäin laadukkaita ja edullisempia kuin monissa muissa maissa.

Hammaskruunua käytetään jäljittelemään luonnollisen hampaan ienrajan yläpuolella olevaa osaa, ja sitä voidaan käyttää vaurioituneen, reikiintyneen tai runsaasti täytetyn hampaan koteloimiseen, jotta se saisi lujuutta, toimintaa ja paremman ulkonäön. Sitä voidaan käyttää myös puuttuvan hampaan palauttamiseen, kun hammasimplantti asetetaan.

Ulkomailla Budapestissä, Unkarissa, saat hammaskruunun, joka on verrattavissa yksityishoitoon Euroopassa, mutta huomattavasti halvemmalla.

Unkarissa kokeneen ja pätevän hammaslääkärin antama tavallinen kruunu maksaa noin 200 euroa tai vähemmän, kun taas Euroopassa yksityisen hammaslääkärin antama kruunu maksaa 800-1000 euroa. NHS-hammaslääkäreiden tarjoamien kruunujen laatua ei yleensä voi verrata siihen, mitä saisit, jos maksaisit yksityishoidosta.

Täydelliset kruunut

Kun hammaskruunut liitetään yhteen moninkertaiseksi restauraatioksi, puhutaan sillasta. Unkarilaiset hammaslääkärit ja hammasteknikot valmistavat vuosittain satojatuhansia kruunuja potilaille, jotka tulevat Unkariin hakemaan edullista hoitoa.

Täydellisen kruunun aikaansaamiseksi hammaslääkärillä on oltava hyvä suhde ammattitaitoiseen hammasteknikkoon, jotta voidaan valmistaa korkealaatuinen, oikean kokoinen, muotoinen ja värinen kruunu, joka antaa optimaalisen ulkonäön ja toiminnan. Unkarilaisilla hammasklinikoilla on oma hammasproteesilaboratorio parhaan mahdollisen tuloksen varmistamiseksi.

Väliaikaiset kruunut

Useimmat potilaat joutuvat jossain vaiheessa käsittelemään väliaikaisia kruunuja. Jos matkustat Unkariin vain kruunuja tai siltoja varten, sinulla on todennäköisesti väliaikaiset hampaat hyvin lyhyen aikaa, sillä alkuvalmistelujen ja lopullisen sovituksen välillä on vain neljä tai viisi päivää. Itse asiassa alkuperäisen valmistelun ja lopullisen sovituksen välillä on vain neljä tai viisi päivää. Pian preparoinnin jälkeen hammaslääkäri tai hammasteknikko tekee sinulle väliaikaiset hampaat hyvin lyhyeksi ajaksi, jotta voit syödä mukavammin ja tuntea olosi hyväksi.

Jos sinulla on hammasimplantit ja sinun on odotettava 3-6 kuukautta ennen kuin saat uudet pysyvät kruunut, hammasteknikko tekee erittäin laadukkaat väliaikaiset kruunut, jotka on suunniteltu näyttämään hyvältä ja toimimaan rikkoutumatta. Niiden valmistaminen kestää hieman kauemmin ja ne maksavat hieman enemmän, mutta ne ovat sen arvoisia ja palvelevat sinua, kunnes pysyvät kruunusi valmistetaan.

Pysyvät kruunut

Budapestissä, Unkarissa, vierailevien potilaiden on syytä odottaa vain korkealaatuisia kruunuja.

Tyypillisesti hammaslääkärimatkailijoita varten tehdyt kruunut ovat metalli- tai keramiikkarakenteeseen sulautettuja täysposliinikruunuja. Tämä tarkoittaa, että kruunun etu-, sivu- ja takaosa on posliinia, eikä ienrajojen ympärillä ole mustia viivoja. Odota, että kruunu on oikean kokoinen, muotoinen ja värinen, ammattimaisesti valmistettu, jotta se näyttää luonnolliselta ja on erittäin pitkäikäinen.

Materiaalit

Vaikka hammasteknikot käyttävät kruunujen valmistukseen monia eri materiaaleja, keskitymme kahteen päätyyppiin:

Metalliin sulatettu posliini – Tämä on maailmassa yleisimmin käytetty materiaali. Posliininen hammaskruunu valmistetaan ja sulatetaan metalliin ennen kuin se sementoidaan luonnolliseen hampaaseen tai hammasimplanttiin. Jos posliinia ei sulateta metallirakenteeseen, posliini on liian haurasta ja rikkoutuu. Kruunun sisällä oleva metallirakenne antaa sille lujuuden. Kruunurakenteeseen voidaan käyttää useita eri materiaaleja, kuten nikkelitöntä metallia, titaania, kultaa ja kultaseoksia.

Zirkoniumhammaskruunut ja -sillat

Zirkonium-sulautettu posliini – Tämä on suhteellisen uusi materiaali, jossa posliini sulatetaan metallin sijasta zirkoniumiin. Zirkoniumin etuna on, että se ei sisällä metallia ja on valkoista, toisin kuin metalli. Zirkonium on kalliimpaa, mutta sitä käytetään silloin, kun tarvitaan parasta mahdollista viimeistelyä.

Näiden kahden materiaalin laadussa ei pitäisi olla eroa, ja hammaslääkärin olisi jatkossakin tehtävä kaikki valmistelut ja sovitukset samojen laatuvaatimusten mukaisesti. Teknikko käyttää edelleen parhaita materiaaleja ja valmistaa ne korkeatasoisesti.

Useimmat potilaat valitsevat metalliin sulatetun posliinin, kun he valitsevat kruunuja, koska ne ovat uskomattoman kauniita ja sopivat kaikille budjeteille. Zirkonium on suosittu, mutta tämän materiaalin valitsevat potilaat ovat valmiita maksamaan paljon enemmän paremmasta estetiikasta.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Melissa

Nimeni on Mélissa, ja vuodesta 2014 lähtien olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana. Minulla on laaja kokemus sääntely- ja lääkemarkkinointiasiakirjojen kirjoittamisesta useilla eri terapia-alueilla.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️