Äiti Makeoverin hinta Dubaissa

äidin muodonmuutos 1 palkinto
Kirjoittanut Émilie

Monet naiset haluaisivat päästä takaisin raskautta edeltävään vartaloonsa, mutta joskus liikunta ja ruokavalio eivät vain riitä. Silloin Dubaissa tehtävä Mommy Makeover -leikkaus tulee kyseeseen.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Mommy Makeoverista Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Äitiysleikkauksen hinta Dubaissa

Mommy Makeover -leikkaus maksaa Dubaissa keskimäärin 9800 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 8000 eurosta 11600 euroon.

ToimenpideHinta Dubai
Mommy Makeover9800 €

Mikä on äitiysleikkaus?

Synnytys tuo mukanaan kehon muutokset, jotka tulevat, kun kannat pikkuista yhdeksän kuukautta ja imetät jonkin aikaa. Monet naiset haluaisivat päästä takaisin raskautta edeltävään vartaloonsa, mutta joskus liikunta ja ruokavalio eivät vain riitä. Tässä kohtaa Dubaissa tehtävä Mommy Makeover -leikkaus tulee kyseeseen.

Mommy Makeover on kahden tai useamman kauneuskirurgisen toimenpiteen yhdistelmä, joka tehdään raskauden jälkeen ja jonka tarkoituksena on palauttaa tai parantaa naisen vartalon muotoa ja ulkonäköä synnytyksen jälkeen. Yleisimpiä äitiysleikkauksen aikana tehtäviä toimenpiteitä ovat rintojen suurennus, rasvaimu ja vatsanpoisto. Kaikki nämä toimenpiteet tehdään yleensä yhdellä kertaa.

Äitiysleikkaus

Rintojen suurentaminen

Useimmille tuoreille äideille imetys on aina välttämättömyys. Mutta kun imetyskausi on ohi, rinnat menettävät nuorekkuutensa ja säteilevyytensä ja muuttuvat painovoiman vaikutuksesta epämuodostuneiksi.

Kun kyseessä on rintojen suurentaminen osana mommy makeover -leikkausta, voit valita useista toimenpiteistä, jotka parantavat rintojesi ulkonäköä ja tuntumaa. Kukin toimenpide valitaan sen mukaan, miten rintasi ovat muuttuneet raskauden ja imetyksen jälkeen. Näitä ovat mm;

 • Rintojen kohotus : Rintojen kohotuksen, joka tunnetaan myös nimellä mastopexia, avulla voit kohottaa rintojasi ja tehdä niistä kiinteämmät ja pirteämmät muuttamatta niiden kokoa. Saat takaisin sen kulman, joka niillä oli ennen synnytystä. Tämä toimenpide sopii ihmisille, jotka ovat tyytyväisiä rintojensa kokoon, mutta haluavat kiinteyttää niitä ja vähentää liiallista roikkumista. Rintojen kohotuksen aikana plastiikkakirurgi kiristää ja muotoilee rintakudosta ja poistaa ylimääräistä ihoa, jolloin rinnat näyttävät ja tuntuvat kiinteämmiltä, elävämmiltä ja nuoremmilta.
 • Rintojen suurennus : Tämä toimenpide tunnetaan myös nimellä augmentation mammoplasty, ja se lisää rintojen täyteläisyyttä, parantaa niiden symmetriaa ja palauttaa niiden tilavuuden. Tämä saavutetaan käyttämällä rintaimplantteja tai siirtämällä rintoihin omaa rasvaa muista kehon osista. Leikkauksen tavoitteena on tehdä rinnoistasi suuremmat kuin ne olivat ennen synnytystä tai palauttaa ne samankokoisiksi, mutta paremman muotoisiksi.
 • Rintojen pienennys: Raskauden aikana tapahtuvien hormonaalisten muutosten vuoksi rintojen koko voi joskus kasvaa suuremmaksi kuin ennen. Joillakin naisilla rintojen koko pienenee synnytyksen jälkeen, kun taas toisilla ne eivät koskaan palaudu entiseen kokoonsa. Vaikka suuret rinnat ovat täysin toivottavia, ne voivat myös aiheuttaa monenlaisia haittoja, kuten olkapää- ja selkäkipuja sekä haittaa päivittäisissä toiminnoissa. Silloin rintojen pienennysleikkaus, joka tunnetaan myös nimellä mammaplastia, on tarpeen. Rintojen pienennysleikkauksessa kirurgi poistaa ylimääräisen rintakudoksen ja ihon sekä tarvittaessa siirtää nännien paikkaa.

Rasvaimu

Rasvaimu on vartalon muotoilutoimenpide, jossa poistetaan kirurgisesti itsepäisiä rasvasoluja tietyiltä kehon alueilta vartalon hahmon hahmottamiseksi. Kun rasvaimu tehdään osana äitiysmuutosta, kohteena voi olla useita kehon alueita, joista yleisin on vatsa.

Rasvaimu kohdistuu kehon rasvakertymiin, jotka ovat kerääntyneet raskauden aikana ja jotka ovat niin itsepäisiä, että ne vastustavat ruokavaliota ja/tai liikuntaa. Tällä toimenpiteellä kiristetään myös löysää ihoa, joka on synonyymi raskaudelle ja synnytykselle.

Vatsanpoisto

Vatsa on kehon osa, joka muuttuu eniten raskauden aikana ja sen jälkeen. Se on myös näkyvin osa kehoa. Raskauden edetessä vatsa venyy, ja kun lopulta synnytät, vyötärö on viimeinen alue, joka palaa entiseen kokoonsa, jos olet onnekas.

Jos vyötärölinja ei palaudu, on aina vaihtoehtoina liikunta ja ruokavalio, mutta ne eivät aina toimi, vaikka kuinka yrittäisit. Ylimääräinen löysä iho pysyy paikallaan, kun taas itsepäiset rasvakertymät kieltäytyvät liikkumasta edes sentin verran. Tällöin vatsanpoisto, joka tunnetaan myös nimellä abdominoplastia, on tarpeen, ja se voidaan yhdistää rasvaimuun tarpeidesi mukaan.

Vatsanleikkauksessa plastiikkakirurgi poistaa kirurgisesti ylimääräisen ihon ja kiristää vyötäröä, jolloin se saa selkeän muodon. Jos toimenpide yhdistetään rasvaimuun, kirurgi poistaa ylimääräiset rasvakertymät ennen ylimääräisen ihon poistamista ja vatsalihasten kiristämistä.

Vatsaleikkauksen tuloksena on kiinteämpi, litteämpi ja sileämpi vyötärölinja, joka ei ole ainoastaan esteettisesti miellyttävä, vaan myös lisää itsetuntoa ja itseluottamusta.

Äidin muutosprosessi

a) Konsultaatio

Äitiysleikkauksen ensimmäinen vaihe on yksityiskohtainen konsultaatio ja tutkimus klinikalla pätevän plastiikkakirurgimme kanssa, jotta kullekin ehdokkaalle voidaan laatia räätälöity suunnitelma.

b) Leikkaus

Toinen vaihe on ajoittaa mommy makeover -leikkaus erittäin ammattitaitoisen ja kokeneen plastiikkakirurgin kanssa, joka on asiantuntija mommy makeover -leikkauksissa ja vartalon muotoilutoimenpiteissä. Leikkauksen kesto vaihtelee suoritettavista toimenpiteistä riippuen, mutta se tehdään yleisanestesiassa.

Ennen toimenpidettä jokainen potilas tutkitaan sen varmistamiseksi, että hänen on turvallista jatkaa toimenpidettä. Tähän sisältyy anestesiaa edeltävä kuuleminen, verikokeet ja sen tarkistaminen, että potilas on hyvä ehdokas toimenpiteeseen.

Äitiysleikkaus tehdään sairaalan leikkaussalissa, ja potilas viettää yleensä yhden yön sairaalassa toipuakseen leikkauksen jälkeen. Tarvittaessa hän voi viettää yön pidempäänkin.

Asiantunteva plastiikkakirurgi seuraa potilasta koko toipumis- ja paranemisprosessin ajan suunniteltujen seurantakäyntien avulla.

c) Toipuminen

Sairaalasta kotiutuessaan potilaalle laitetaan yleensä pienet sidokset, jotka vaihdetaan seuraavana päivänä, ja potilaalle asetetaan uudet sidokset. Rasvaimun tai vatsanpoiston yhteydessä potilaalle annetaan kompressiovaate, jota hän voi käyttää seuraavien 30 päivän ajan, minkä jälkeen sitä voi käyttää vain 12 tuntia päivässä seuraavien 30 päivän ajan.

Toipumisaikana, joka voi kestää noin kaksi viikkoa, suositellaan riittävää vuodelepoa. Rasittavaa liikuntaa on vältettävä, mutta normaalit päivittäiset toiminnot voidaan yleensä aloittaa uudelleen näiden kahden viikon jälkeen.

Noin neljän viikon ajan potilaan on yleensä käytävä klinikalla useita kertoja leikkauksen jälkeen, jotta paranemisprosessia voidaan seurata.

Varotoimenpiteet

Vaikka mommy makeover -leikkaus on suoraviivainen toimenpide, on tärkeää määrittää oikea toimenpide- tai hoitotaso ja antaa toimenpide, olipa se sitten kirurginen tai ei-kirurginen, pätevän ja asiantuntevan plastiikkakirurgin tehtäväksi. Mahdollisen ehdokkaan on täytettävä tietyt kriteerit, jotta hän voi hyötyä toimenpiteestä:

 • Hänen on oltava hedelmällisessä iässä
 • hyvä fyysinen ja psyykkinen terveys
 • Vatsan alueella on oltava ylimääräistä rasvaa ja löysää ihoa
 • Rinnat ovat menettäneet tilavuuttaan ja roikkuvat.
 • Rintasi ovat liian suuret ja häiritsevät sinua.
 • Sinulla on realistiset odotukset lopputuloksesta
 • Sinulla on vakaa paino

Mitä odottaa äitiysleikkaukselta

Dubaissa suoritettavan äitiysleikkauksen tärkein hyöty on kehon muokkaaminen ja muotoilu takaisin vauvaa edeltävään muotoon. Koska jokainen ihminen on erilainen, äitiysleikkauksen odotettavissa olevat tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti, mutta yleensä hyötyjä ovat seuraavat:

 • Parantunut minäkuva
 • Muotoiltu ja kiinteä vartalo
 • Symmetriset rinnat
 • Rintojen tilavuuden palautuminen
 • Muotoiltu vyötärö
 • Parempi itseluottamus

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️