Nenän kärkileikkaus Turkissa

hinta nenäkärkileikkaus Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Keskity nenäleikkaukseen Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen tipoplastiaan Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa nenäleikkauksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Nenäkärjen leikkauksen hinta Turkissa

Nenänkärjen leikkauksen keskihinta Turkissa Istanbulissa on 2 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 100 eurosta 3 500 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Nenänkärjen leikkaus2000 €

Mikä on tipoplastia?

Nenän kärkileikkaus eli tipoplastia on nenäleikkauksen kaltainen plastiikkakirurgia, jossa korjataan vain nenän kärki. Nenän kärkeä, sieraimien yläosaa, tarkentamalla voidaan muuttaa yksilön ulkonäköä hienovaraisesti mutta syvästi dramaattisella tavalla.

Kulman korottaminen, leveyden tarkentaminen ja nenän täyteläisyyden vähentäminen ovat yleisiä tavoitteita tämäntyyppisessä nenän muotoilussa. Sillä voidaan pienentää nenän “kärkeä” ja saada se sulautumaan harmonisemmin muihin kasvoihin.

Kuka on oikea ehdokas?

Henkilöt, joiden nenän kärki ei ole tasapainossa sieraimien ja nenäsillan kanssa, ovat hyviä ehdokkaita. Nenänkärkileikkaus auttaa suhteuttamaan nenän ja kasvot.

Kuinka kauan nenäkärkileikkaus kestää?

Kun turvotus on hävinnyt (mikä voi kestää muutaman kuukauden), lopulliset, pysyvät tulokset ovat näkyvissä. Niiden pitäisi jatkua, ellet loukkaa nenääsi.

Miten leikkaus suoritetaan?

Ongelmasta riippuen leikkaus voidaan tehdä käyttämällä viiltoja, jotka ovat kokonaan nenän sisällä (suljettu lähestymistapa), tai käyttämällä nenänsisäisiä viiltoja yhdistettynä pieneen viiltoon nenäpään ulkopuolella (avoin lähestymistapa).

Leikkauksen kesto – 20 minuutista 1 tuntiin

Sairaalassaoloaika – ei välttämätön, ellei sitä tehdä samanaikaisesti muiden toimenpiteiden kanssa.

Lue myös: Etninen nenäleikkaus Istanbulissa

Mitä odottaa heti leikkauksen jälkeen

Useimmat potilaat lähtevät kotiin vain erikoisteippi nenässään, ja heillä on jonkin verran mustelmia ja epämukavuutta. Suurin osa turvotuksesta ja mustelmista häviää ensimmäisen viikon aikana.

Arkuus- tai tunnottomuusalueet häviävät hitaasti, mutta nenän kärki pysyy jäykkänä ja hyvin kiinteänä, mikä tarkoittaa, että paranemisprosessi ei ole vielä päättynyt. Tämä voi kestää useita kuukausia leikkauksen jälkeen.

Lue myös: Revisiorinnekorjaus Turkissa

Miten voin peittää nenänkärjen leikkauksen jäljet?

Ompeleet ovat yleensä piilossa nenän sisällä, ja voit käyttää kosmeettisia naamiointituotteita, kuten ihonvärin korjaajaa, ääriviivaväriä ja värikorjaajaa, ulkonäkönsä parantamiseksi.

Kuinka kauan kestää, ennen kuin voin palata normaaliin elämääni?

Kärkiplastikan jälkeen suositellaan 3-7 yön oleskelua Turkissa. Useimmat potilaat voivat palata töihin viikon kuluessa, mutta leikkauksen lopullisten tulosten näkyminen kestää kauemmin.

Voidaanko kärkileikkaus tehdä ilman arpia?

Arvet ovat osa paranemisprosessia, mutta leikkauksesta riippuen ne voivat olla nenän sisäpuolella. Ulkopuolellakin arvet ovat pieniä ja haalistuvat ajan myötä, jolloin niistä tulee lähes näkymättömiä.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️